• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

amin cnm bnmmmm aynen bende hem zuhaf topale bakıom hem msn hem face hem kk
:
:3::1::1:

cnm adetin geçmesini bekle idrar testi için en az 7 gün geçmesi lazım adetin üzerinden ama kan testini adet günüde yaptırabilirsin ama bence panik yapma ve rahat ol kafanaa çok takmaa

erkeğin üste olsuğu cnm :31:

canım saol verdigin bilgiler için am inan elimde değil eşim panik yaptıkca olmaz diyo moral veriyo ama içime anlatamıyorum inan o günü bir görsem o haberi alır almaz ilk sizlerle paylaşcam :))))))))))))

canım saol verdigin bilgiler için am inan elimde değil eşim panik yaptıkca olmaz diyo moral veriyo ama içime anlatamıyorum inan o günü bir görsem o haberi alır almaz ilk sizlerle paylaşcam :))))))))))))

rica cnm bnmmm ......takma gerçektenn yaa olmuyo çünküü :( olur inş. çok takılma sonra sonunda olmayınca kırmızıları görünce çok üzülüyorsun bikaç ay olmaz de kendine öylee idare et strestin az olsun:51::80:

burdaki arkadaşların yazdıklarına denk geliyorum da bazen
ne kadar bebek merakı var
tabi herkes anne olmak ister
ama nedense ben istemiyorum kızlar yaaa
içimden gelmiyo
eşime kalsa hemen ister ama ben çocuk falan istemiyorum,düzenimi bozmak istemiyorum
böyle çok mutluyum
neden böyleyim acaba...
annelik hissi henüz yok içimde 2-3 sene sonra belki...

içimden gelmiyo
eşime kalsa hemen ister ama ben çocuk falan istemiyorum,düzenimi bozmak istemiyorum
böyle çok mutluyum
neden böyleyim acaba...
annelik hissi henüz yok içimde 2-3 sene sonra belki...

bebek düşünmüyor olabilirsin evet
ama bebek merakı var demen de sanki biraz üzücü
neden mi
insanlar senelerce uğraşıyor bebek sahibi olabilmek için ama rabbim demekki öyle hayırlı gördüğü için vermiyor

bebek istemiyor olabilirsin evet ama ne kadar bebk merakı var demen yanlş herkesin düşüncesi farklı düzen bozmak mı çok ilginç gerçekten 2-3 sene sonra olunca bozulmuyucakmı o düzenin anlamıyorum gerçekten ya .... rabbimin bir mucizesi o düzen bozmak mı :19::19::19:

içimden gelmiyo
böyle çok mutluyum
neden böyleyim acaba...
Annelik hissi henüz yok içimde 2-3 sene sonra belki...

benimde bebek için rahat bir 1,5 - 2 yıl var
cnm dediğin gibi biraz gezip evliliğin tadını çıkarmak lazım diyede
düşünüyorum çocuk çünkü bir ömür senile birlikte olacak
allah istediğimiz zaman versin artmasın

rica cnm bnmmm ......takma gerçektenn yaa olmuyo çünküü :( olur inş. çok takılma sonra sonunda olmayınca kırmızıları görünce çok üzülüyorsun bikaç ay olmaz de kendine öylee idare et strestin az olsun:51::80:

kendimi öyle avutuyorum zaten yeni başladık daha 1 2 hafta oldu ama bana yıllardır deniyoruz da olmuyor mus gibi geliyo bir de eltim hamile onla 40 gün aramız var o benden 40 gün önce evlendi 9 haftalık hamile doktora gidiyor ultrason resimlerini gösteriyo o zaman kotü oluyorum

bebek düşünmüyor olabilirsin evet
ama bebek merakı var demen de sanki biraz üzücü
neden mi
insanlar senelerce uğraşıyor bebek sahibi olabilmek için ama rabbim demekki öyle hayırlı gördüğü için vermiyor

bebek istemiyor olabilirsin evet ama ne kadar bebk merakı var demen yanlş herkesin düşüncesi farklı düzen bozmak mı çok ilginç gerçekten 2-3 sene sonra olunca bozulmuyucakmı o düzenin anlamıyorum gerçekten ya .... rabbimin bir mucizesi o düzen bozmak mı :19::19::19:

evet belki mucize olabilir
belki bencilce bir yaklaşım sergiliyor olabilirim
belki doğurup kucağıma alacağım zaman çok farklı duygular içine gireceğim
ama bilemiyorum içimden gelmiyor
şu an çalışıyorum,işimi kaybetmek istemiyorum düzenden kastım da buydu...
bebek olacağı zaman bakacak kimsem olmayacak
kayınvalidem çalışıyor annem ablamın oğluna bakıyor
bi daha bakamam diyor
bundan dolayı istemeyişim
ayrıca bebek merakı derken hakaret falan etmedim
ne kadar istekli herkes anlamında söyledim
siz yanlış anladınız.....

benimde bebek için rahat bir 1,5 - 2 yıl var
cnm dediğin gibi biraz gezip evliliğin tadını çıkarmak lazım diyede
düşünüyorum çocuk çünkü bir ömür senile birlikte olacak
allah istediğimiz zaman versin artmasın

aynen öyle sanırsam rahatlığa,eşimle istediğim zaman istediğim şeyi yapmaya alıştığımdan mıdır nedir henüz düşünemiyorum
hayırlısı olsun allah aratmasın dediğin gibi canım...

iyiyim canım sular akmıyor 1gün gelmicek bu yönden sinirliyim su doldurmuştum ama genede uyuz oluyorum susuzluğa birde aşı vurulmaya gidicem sağlık ocağına canım yanarmı diye düşünmekteyim korkuyorumda aşıdan:1:

Canım merhaba,bizde de sular yok:(barajda problem varmış kocaelinin genelinde galiba birşey var.merak etme akşama gelicek hayatım:)

Back
X