2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

[ KAHVEKOLİK ALINTI
aa hamileyken yüzmek çok iyidir. drlar hep tavsiye ediyor. ben havuza yazılayım diyorum hatta. hiçbişeyden vazgeçmene gerek yok yani. bakalım bi güzel haberin gelsin de ona göre konuşuruz bunları gerçi.

CNM İNŞ. sağol bu arada korunmadık evt

[/B][/QUOTE]

rabbim kabul etsin şimdiden canım

amin tatlım

yok bacım burdayız allah kabul etsin kusummm

amin tatlım :)

bende kılayım gidip. sonrada dışarı çıkacağım. görüşürüz sonra kızlar.

sen yine de içme boşver, yumurtlama günlerindesin. zararı falan olur, bilmiyorum.

allah kabul etsin iyi gezlere cnm hava güzel bol bol gez :)

kızlarrrrrrrrrr eşimm uyandı kahvaltı hazırlamaya gidiom hemen dönerim rabbime emanet olunnnn öptüm hepiniziiii

allah kabul etsin bende çok namaz kılmak istiyorum ama
çalışınca olmuyor allah bana da nasip etsin namaz kılmayı

amin cnm evet çalışınca zor inş. başlarsın bigün eve geldikten sonra bari kılsann namazlarını iyi olur bende açık biriyim gören namaz kılar demez ama işte allah kabul eder inş... bide kapansak tam olucak sanırımda işte ne zaman bakalım :26:

selam kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız aksamdan beri

hşg.
cnm
ii
sen
nasılsın

tatlım Allah kabul etsin namazını iiyim canım işte hem tv izliyorum hemde netteyim

kızlar biz bebek için başlayalı bir hafta falan oldu ama adetim de düzensiz 25 inden sonra bir gün gelecek testlerde ilişkiden ne kadar gün sonra sonuc alabiliriz illa adet gecikmesi olması mı gerekiyor

tatlım Allah kabul etsin namazını iiyim canım işte hem tv izliyorum hemde netteyim

amin cnm bnmmmm aynen bende hem zuhaf topale bakıom hem msn hem face hem kk
:

kızlar biz bebek için başlayalı bir hafta falan oldu ama adetim de düzensiz 25 inden sonra bir gün gelecek testlerde ilişkiden ne kadar gün sonra sonuc alabiliriz illa adet gecikmesi olması mı gerekiyor

cnm adetin geçmesini bekle idrar testi için en az 7 gün geçmesi lazım adetin üzerinden ama kan testini adet günüde yaptırabilirsin ama bence panik yapma ve rahat ol kafanaa çok takmaa

bir de en verimli şekil hamile kalmak için var mı biliyor musunuz

erkeğin üste olsuğu cnm

iyi gülcan sen nasılsın cnm oturuyom cnm valla şöyle çiklatalı kekler kayfeler börekler hayal ediyom amaa göbişim çıkıyor dieee zor tutuom kendimi otur şeyma otur diom kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…