• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

inşallah kızlar Allahım sizlere de nasip etsin hayırlısıyla şuanda 8 haftası var ama bakalım ne zaman gelecek prensesimiz 1 Ağustos da evlendik biz 1 Nisan son adet günüm biraz erken ama iyiki de yapmışız diyorum

ayyy tatlım sağolasın daha güzelleri senin olsun :36: :6:

--------------kahvekolikkkkkkkkkk--------------- cnm biz bu ay çok çalışmadık çünki istemiyordum ama tuttumu ne şimdide anlamadım kii :1: o çok çalışan melikeydi yanlışlıkla onun yazıyı kopyalamışım sanaa:9: napim yoğunluktan cnm hepinize birden laf yetiştiremiom yahu:52:
anladım alıntılara bi haller oldu zaten.
niye istemiyordun ki? kasım listesinde görmüştüm sanki seni.
umarım tutmuştur yaa, zaten d,yorlar ya tam bırakmıştık hamile kaldım diye.

ay maşallah. burda bi hamile de varmış ne güzel.. darısı başımıza inşallah.

benim günüm 14ü ama direk kan testi yapmam lazım. ona göre bayramda eşimin memleketine gidicez. hamileysem yola çıkmak yanlış olur.

canım doktorun izin verirse bir şey olmaz ama yinede dikkat etmek lazım ben 4 aylıkken 16 saatlik yola gittim otobüsle :96:

hoşgeldin kahvekolik abi gel biz zaten 2009 gelinlerini
bekliyoz muhabbette 07.06.2009 evlendim
abi?
:52:

anladım canım ama hamile olursan belki doktorun yola cıkmana izin verebilir hayırlısı inşallah önce sen hamiş sonra ben hamiş oluruz haaaa bizden öncekilerde var tabiki daha önce olarakta melikem inş:66:
aman zehracım yaa izin verse bile boşver banada bahane işte anlarsın ya:27:

anladım alıntılara bi haller oldu zaten.
niye istemiyordun ki? kasım listesinde görmüştüm sanki seni.
umarım tutmuştur yaa, zaten d,yorlar ya tam bırakmıştık hamile kaldım diye.

ayy yok kasımda değil ekim ayı için vardım ben yaa yazın tatile gidemem die istemiyordum yaza geliyo

seyma bebiş geliyo mu yoksa hadi hayırlıs inş geliyordur

bilemiorum tatlım hayırlısı inş. valla:16:

inşallah kızlar Allahım sizlere de nasip etsin hayırlısıyla şuanda 8 haftası var ama bakalım ne zaman gelecek prensesimiz 1 Ağustos da evlendik biz 1 Nisan son adet günüm biraz erken ama iyiki de yapmışız diyorum

evettt :((( napakk

abiiiiiii miii:53::52: kim abi erkekmi var aramızda noluyo
:23: :27: :35: :60: :50:

benim ruhi yapımda çorba gibi mübarek buaralar aynen böyle aha:5::14::19::25::27::35::36:melankolik mi takılıyorum ne:32:
:13: :34: :37: :52:
iyi günler kızlar ben çıkıyım hazırlanıp aşı olup kurtulıyım
güle güle tatlım benimmm :29: :16:

kızlar bitki çayı içsem bişey olmaz değil mi ya?hamile değilim ama ya hamileysem de demekten kendimi alamıyorum düşük bir ihtimalde olsa yane:1:

abi miiiiii aboooooo aramızda na mahrem varrrrrrr kızlarrrrrr:35:
ya noluyo yaaa :roflol:

anladım canım ama hamile olursan belki doktorun yola cıkmana izin verebilir hayırlısı inşallah önce sen hamiş sonra ben hamiş oluruz haaaa bizden öncekilerde var tabiki daha önce olarakta melikem inş:66:
melikenin yakın mı tarihi? hadi bakalım hayırlısı

aynen türk kahvesine kesinlikle haır demem çok seviyom
birazdan yemeğe gideceğim sonra çayçı ablamız saat2
gibi hergün türk kahvesi yapıyor yemeğin üstüne çok iii
oluyor valla
kardeşş şu abi meselesini açarsan sevicez, topicte mahrem mi, var diyorlar bak. :1:

ayy yok kasımda değil ekim ayı için vardım ben yaa yazın tatile gidemem die istemiyordum yaza geliyo

bilemiorum tatlım hayırlısı inş. valla:16:
hmm anladım. ama korunmadınız değil mi? benim annem öğretmen, bende tam tersine doğum yaza gelsin de bana baksın diye düşünüyorum :))

Son düzenleme:
Back
X