• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

2009 un ılk gelınlerındenımm evlılıkten yana bı sıkıntımız yokda bebısımız olmuyomus o kadarr....

2009 un ılk gelınlerındenımm evlılıkten yana bı sıkıntımız yokda bebısımız olmuyomus o kadarr....

hoşgeldin canımmmm:16:
ayyy sendemi canımmm bende aynı derttenim inşallah rabbim bu ay hepimizin kucagını doldurur hayırlısyla dr gittinmi peki ??? :29: :emir_bebek:

merhabalar bende 2009 kasımda evlendim.şuan evdeyim ve çocugumuz henüz yok:31:

hoşgeldin canımmm:16:
ayyy bacımm bak şimdi galiba bu 2009 yılı hiç birimize yaramadııııı hepimizin bebişi yok yaaa allahım nolur sen duy bizi hayırlı evlatlar nasip eyleee:29: :emir_bebek:

selaaam;
mayıs 2009 da evlenenlerdenim bende
çok şükür herşey yolunda iş,güç,gez,toz :))
henüz çocuk düşünmüyoruz
biraz daha tadını çıkaralım diyoruz...

selaaam;
mayıs 2009 da evlenenlerdenim bende
çok şükür herşey yolunda iş,güç,gez,toz :))
henüz çocuk düşünmüyoruz
biraz daha tadını çıkaralım diyoruz...

tabii canım önce insanın kendisini hazır etmesi lazım inanki cocuk istiyorum ama bazende arkadasları görünce dinleyince zorsunmuyo deilim ama eşimle karar verdik hayırlı bir evlat istiyoruz rabbimdenn:29: :emir_bebek:

ayyy bacımm bak şimdi galiba bu 2009 yılı hiç birimize yaramadııııı hepimizin bebişi yok yaaa allahım nolur sen duy bizi hayırlı evlatlar nasip eyleee:29: :emir_bebek:

hoşbulduk canım topiğin hayırlı olsun amin inşllh.Allah isteyen herkeze versin inşallah:70:

tabii canım önce insanın kendisini hazır etmesi lazım inanki cocuk istiyorum ama bazende arkadasları görünce dinleyince zorsunmuyo deilim ama eşimle karar verdik hayırlı bir evlat istiyoruz rabbimdenn:29: :emir_bebek:

Aynen hayatım yaa
sağlıklı olsun
hayırlı evlat olsun
ilerde inşallah bizlerin olsun :))

çok tesekkür ederim bitanem benimmm amin canım inşallahhh:16:
baska neler yapıyosun hayatınızda evlenince ne gibi degişiklikler oldu yada olmadıııı:34:

yani insan anlaşabildigi insanla evlendigi zaman evlilik güzel oluyor.degişiklik olarak yeni evin eşyaların ,yanında sevdigin insanın olması onunla bir ömrü paylaşmak çok güzel duygular.Allah herkezi sizleride mutlu etsin inşllh.benim evliligimde çok şükür bi sorun yok:nazar: eşim anlayışlı ve huylarımız benziyor.sizlerin nasıl geçiyor peki evliliginiz?

yani insan anlaşabildigi insanla evlendigi zaman evlilik güzel oluyor.degişiklik olarak yeni evin eşyaların ,yanında sevdigin insanın olması onunla bir ömrü paylaşmak çok güzel duygular.Allah herkezi sizleride mutlu etsin inşllh.benim evliligimde çok şükür bi sorun yok:nazar: eşim anlayışlı ve huylarımız benziyor.sizlerin nasıl geçiyor peki evliliginiz?

canım sanki beni anlattın valla aynı tatlışım cok şükür bende severek evlendim hatta özel bi bankada calışıyodum adanada evlenip mersine gidince işimden cıktım ev hanımıyım şimdilik inşallah bi kaç sene sonra develt memuru ne olarak atanırız işletme mezunıuyum eşim gibi poliss olayım diomm bakalım tabbii bellli olmaz hakkımızda hayrılsııı olsunnn:29: :16:

merhabalar
bende 2009 kasım gelınıyım bu ay 1 sene olcak ınşallah:)
şu an 3 aylık hamişim bebek ısteyen herekese rabbım ınşallah nasip eder kızlar
olmıycak dıye uzulmeyın sakın daha yenı sayılır evlılıklerımız.
bu arada melikecim benim de ailem malatyalı umarım vaktın guzel geçıyodur oralarda

merhabalar
bende 2009 kasım gelınıyım bu ay 1 sene olcak ınşallah:)
şu an 3 aylık hamişim bebek ısteyen herekese rabbım ınşallah nasip eder kızlar
olmıycak dıye uzulmeyın sakın daha yenı sayılır evlılıklerımız.
bu arada melikecim benim de ailem malatyalı umarım vaktın guzel geçıyodur oralarda

ayy canım cok sevindim inşallah arkandan biz geliriz bende dr gittim bu ay klomen verdi bakalım sadece sag kasıgımda böle nasıl anlatayım batma deilde baska bişi acı gibi ama hissediyorum rabbime dua ediyom inşallah bu ay ugur getirir ve melegim artık benimledir diye evet canım güzel gidiyo simdilik bakalım ne güzel seninlede burdan hemşo oldukkk :34: :1:

wayyy hemşom benimm bursada napıyosun ablam komser eniştemle ordalar canım bizde mersin pozcudan geldik malatyaya:13: :54:

öyle valla bende bursaya gelin geldim normalde zaten bursalyımda.bursa güzel yer ama.mersinde güzel yer sahili denizi güzel.bende şimdilik evdeyim ama iyi biş olunca çalışıcam kısmet olursa bi ara bebek çok istiyodumda şyuan biraz çalışim diyorum hayırlısı olsuın herşeyin.:13:sizede mutluluklar dilerim inşllh istedigin vakit bebişinede kavuşursun canım:16:

Doğma büyüme İstanbul
amaa aslen Sivas'lıyım...
Adanalı çok arkadaşım oldu okul döneminde..

yan sitede bi polis eşi arkadasım var oda sivaslı çok seker çok seviyorum onuuu canım gercekten herseyiyle süper sivas cumhuriyet üniv. mezunu eşide ögretmenmiş polis olmus atanamayınca bide dünya tatlısı kızı varrr:34:

Back