- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
hoşbulduk tatlım amin inş. rabbim en kısa zamanda bebişi olmayanlara da nasip eder inş
aminnnnn bitanem benimmm hayırlısıyla inşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk tatlım amin inş. rabbim en kısa zamanda bebişi olmayanlara da nasip eder inş
2009 un ılk gelınlerındenımm evlılıkten yana bı sıkıntımız yokda bebısımız olmuyomus o kadarr....
merhabalar bende 2009 kasımda evlendim.şuan evdeyim ve çocugumuz henüz yok![]()
selaaam;
mayıs 2009 da evlenenlerdenim bende
çok şükür herşey yolunda iş,güç,gez,toz :))
henüz çocuk düşünmüyoruz
biraz daha tadını çıkaralım diyoruz...
hoşgeldin canımmm
ayyy bacımm bak şimdi galiba bu 2009 yılı hiç birimize yaramadııııı hepimizin bebişi yok yaaa allahım nolur sen duy bizi hayırlı evlatlar nasip eyleee![]()
![]()
hoşgeldin canımmm
tabii canım önce insanın kendisini hazır etmesi lazım inanki cocuk istiyorum ama bazende arkadasları görünce dinleyince zorsunmuyo deilim ama eşimle karar verdik hayırlı bir evlat istiyoruz rabbimdenn![]()
![]()
hoşbulduk canım topiğin hayırlı olsun amin inşllh.Allah isteyen herkeze versin inşallah![]()
Aynen hayatım yaa
sağlıklı olsun
hayırlı evlat olsun
ilerde inşallah bizlerin olsun :))
çok tesekkür ederim bitanem benimmm amin canım inşallahhh
baska neler yapıyosun hayatınızda evlenince ne gibi degişiklikler oldu yada olmadıııı![]()
inşalah tatlım benimm meleketleriniz neresi acaba ben adanalıyım ama suanda dogudayız eşim poliss malatyaya tayinimiz cıktı 4 ay oldu geleliii![]()
yani insan anlaşabildigi insanla evlendigi zaman evlilik güzel oluyor.degişiklik olarak yeni evin eşyaların ,yanında sevdigin insanın olması onunla bir ömrü paylaşmak çok güzel duygular.Allah herkezi sizleride mutlu etsin inşllh.benim evliligimde çok şükür bi sorun yokeşim anlayışlı ve huylarımız benziyor.sizlerin nasıl geçiyor peki evliliginiz?
aa bende adanada dogdum.aslen bursalıyım .ailemden uzagım bende onlar mersindeler![]()
inşalah tatlım benimm meleketleriniz neresi acaba ben adanalıyım ama suanda dogudayız eşim poliss malatyaya tayinimiz cıktı 4 ay oldu geleliii![]()
merhabalar
bende 2009 kasım gelınıyım bu ay 1 sene olcak ınşallah:)
şu an 3 aylık hamişim bebek ısteyen herekese rabbım ınşallah nasip eder kızlar
olmıycak dıye uzulmeyın sakın daha yenı sayılır evlılıklerımız.
bu arada melikecim benim de ailem malatyalı umarım vaktın guzel geçıyodur oralarda
wayyy hemşom benimm bursada napıyosun ablam komser eniştemle ordalar canım bizde mersin pozcudan geldik malatyaya:13:![]()
Doğma büyüme İstanbul
amaa aslen Sivas'lıyım...
Adanalı çok arkadaşım oldu okul döneminde..