• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bende hem çok sabırsızım hemde gelemem oyle sese yaramaz çocuğa heralde sabrım olur başkalrının çocuklarını çok sveıyorum ama akıllı olanları:)

inşallah bizimkilerde akıllı olur canım ben diom zaten eşime umarım benim küçüklügüme benzemezler cok yaramzdım bendeee :52: :23: :9: :9:

dr aslında ufak tefekk seylerden olmuyoo dıyoo ama 2 sene olduu olmadıı 2 kere asılama denedıkk sımdı yılbasından sonra tupbebekk denıycez.. esımın aılesınde cook varr bebegı olmayn o yuzden beklemenın anlamıı yokk dedıkk.. bende kullandımm klomen agrı yapıyoo ılaca basladıgın zamandan adet olana kadar.. ıns olur tekk eksıgımız bebegımızz..

benımde oyle hayatım 4 kardeşız gelenımız gıdenımız de olur ederdı bende pek yanlızlığı bılmıyodum burda oğrendım:)şımdı o kadar alışmşımkı bıraz kalabalıkta kalıyım hemen başım ağrıyo sese gelemeyn bı ınsan oldum:)
siz yine negüzel 4 kardfeşmişsiniz ben 2 evin tek kızıyım abim var.ben çok kalabalık bir ortamda büyümedim ama yinede arkadaşlarım ogünlerde daha çoktu şimdi ise okadar çok yok başka bi ortamdasın ama zamanla alışıyosun herşeye:31:

dr aslında ufak tefekk seylerden olmuyoo dıyoo ama 2 sene olduu olmadıı 2 kere asılama denedıkk sımdı yılbasından sonra tupbebekk denıycez.. esımın aılesınde cook varr bebegı olmayn o yuzden beklemenın anlamıı yokk dedıkk.. bende kullandımm klomen agrı yapıyoo ılaca basladıgın zamandan adet olana kadar.. ıns olur tekk eksıgımız bebegımızz..

canım inşllh Allah tan hayırlısı olur.kendini üzme ve bunaltma olmassa bile evlatlık bebek alabilirsin.inşllh bebişinide kavuşursun:70:

evet tatlışım benim hoşgeldinnnn:29: :16:
ahhh canım hiç sorma aynı dertten müzdaribiz bende bebiş istiyorum hayırlısıyla inşallahhhh rabbim bizede hayırlı bir evlat nasip etsinnnn :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
hşb. cnm sağol amin inş yaaaaaaaa :/ [
hoşbulduk tatlım amin inş. rabbim en kısa zamanda bebişi olmayanlara da nasip eder inş
aminnnnnnnnn aminnnnnnnn"]
merhabalar
bende 2009 kasım gelınıyım bu ay 1 sene olcak ınşallah:)
şu an 3 aylık hamişim bebek ısteyen herekese rabbım ınşallah nasip eder kızlar
olmıycak dıye uzulmeyın sakın daha yenı sayılır evlılıklerımız.
bu arada melikecim benim de ailem malatyalı umarım vaktın guzel geçıyodur oralarda
allah bağışlasın ne hoş hemenmi hamile kaldın cnm düüşündüğün ay ?

ahh canım yaa ne cıktı sende bak bende yumurta tembelligi cıktrı dr klomen verdi bakalım nolucak canım bu ay inşallah melegin senle olur en yakın ve hayırlı bi zamandaa :29: :49:
cnm ya sen nasıl muayene oldun bana gittiğimde doktor bir tek göbeğimde alet gezdirerek baktı sadece bişiy yok gayet iyi kistte yok dedi ............ ama 5 ay biticek bu ay yok hala bebek filan .................

inşallah bizimkilerde akıllı olur canım ben diom zaten eşime umarım benim küçüklügüme benzemezler cok yaramzdım bendeee :52: :23: :9: :9:

umarım akıllı olurlar yada allah sabrını verırı heralde uykumada çok duşkunum zaten uyumassada yandımkı ne yandım:9:

siz yine negüzel 4 kardfeşmişsiniz ben 2 evin tek kızıyım abim var.ben çok kalabalık bir ortamda büyümedim ama yinede arkadaşlarım ogünlerde daha çoktu şimdi ise okadar çok yok başka bi ortamdasın ama zamanla alışıyosun herşeye:31:

ayy bende hep tek kızlar degerlı olur ya çok heveslenırdım:)senıde şımdı paylaşamıyolardır.

hımmm evet canım yaa sag kasıgımda bi sancı oluyo benimde bakalım ayın 8 de adet tarihim inşallahhh melegim benimledirr inşallah canım seninde melegin gelirrr hayırlısıylaaa:29: :49: :69:

hşb. cnm sağol amin inş yaaaaaaaa :/ [
aminnnnnnnnn aminnnnnnnn"] allah bağışlasın ne hoş hemenmi hamile kaldın cnm düüşündüğün ay ?

cnm ya sen nasıl muayene oldun bana gittiğimde doktor bir tek göbeğimde alet gezdirerek baktı sadece bişiy yok gayet iyi kistte yok dedi ............ ama 5 ay biticek bu ay yok hala bebek filan .................

canım beni hep alttan muayene etti doktorum hatta adetliyken cagırdı bi günde yumıurta takibi yaptı öle ögrendim canım :29:

umarım akıllı olurlar yada allah sabrını verırı heralde uykumada çok duşkunum zaten uyumassada yandımkı ne yandım:9:

ayy bende hep tek kızlar degerlı olur ya çok heveslenırdım:)senıde şımdı paylaşamıyolardır.

ayyy onu hiç sorma canım burda arkadsım var onun kızıda hep kadın uyucak zaman uyanıyo gecen eşime dedimki benim uykum cok agırdır napıcaz oda dediki valla ben uyurum bakamammm :37: :9: :9:

canım beni hep alttan muayene etti doktorum hatta adetliyken cagırdı bi günde yumıurta takibi yaptı öle ögrendim canım :29:

hımm.. bana bakmadı bakalım birazdaha geçsinde ondan sonra olmassa yine yol gözüküyo zaaten ama allah düşürmesin kimseyi yinede do ktorlara cnm

Back