- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
öyle valla bende bursaya gelin geldim normalde zaten bursalyımda.bursa güzel yer ama.mersinde güzel yer sahili denizi güzel.bende şimdilik evdeyim ama iyi biş olunca çalışıcam kısmet olursa bi ara bebek çok istiyodumda şyuan biraz çalışim diyorum hayırlısı olsuın herşeyin.:13:sizede mutluluklar dilerim inşllh istedigin vakit bebişinede kavuşursun canım
hoşgeldin canımmm
ayy canım cok sevindim inşallah arkandan biz geliriz bende dr gittim bu ay klomen verdi bakalım sadece sag kasıgımda böle nasıl anlatayım batma deilde baska bişi acı gibi ama hissediyorum rabbime dua ediyom inşallah bu ay ugur getirir ve melegim artık benimledir diye evet canım güzel gidiyo simdilik bakalım ne güzel seninlede burdan hemşo oldukkk
merhabalar
bende 2009 kasım gelınıyım bu ay 1 sene olcak ınşallah:)
şu an 3 aylık hamişim bebek ısteyen herekese rabbım ınşallah nasip eder kızlar
olmıycak dıye uzulmeyın sakın daha yenı sayılır evlılıklerımız.
bu arada melikecim benim de ailem malatyalı umarım vaktın guzel geçıyodur oralarda
hayırlı olsun bebegin canım.saglıklı dogması dilegiyle inşllh bizlerde o duyguyu tadarız bu arada bende kasımda evlendim:13:
:)olur ınşallah hıç kafana takma.bende doğma buyume ıstanbulluyum ama evlenınce ızmıre geldım eşımde ışı ıçın burda o da buralı dıel bu yuzden burada bıraz yanlızız
umarım senın canın sıkılmıyodur oralarda eşınde polısmış goreve falan gıdıyosa zor vallaha allah kolaylık versın arkadaşım.
ınşallah hayatım ben kasımın 7 sınde evlendım haftaya bugun evlılık yıldonumumuz bakalım bakalım
evet canımm mersinde biraz zorluk cekmiştim orda kimseyle fazla görüşmedim bide yeni evliydim rabbime cok dua ettim çok şükür komşualrım hep amir memur zarar gelcek kimse yok ay sorma canım eşim gecede bugün yalnızım yine zaten istanbulda da bugün saldırı oldu cok korkuyorum iki abim de komutan rabbimm tüm asker ve polislerimiz korusun inşallahhhh
evet canım ya çok üzücü bi durum amin inşllhevet canımm mersinde biraz zorluk cekmiştim orda kimseyle fazla görüşmedim bide yeni evliydim rabbime cok dua ettim çok şükür komşualrım hep amir memur zarar gelcek kimse yok ay sorma canım eşim gecede bugün yalnızım yine zaten istanbulda da bugün saldırı oldu cok korkuyorum iki abim de komutan rabbimm tüm asker ve polislerimiz korusun inşallahhhh
amin hayatım allah korusun bışey olmasın.yapanlarında rabbim cezalarını verır ınnşalllahh.gece yanlızlıkta zordur bılırım ama korkma:)bende yanlız kalınca çok tırsarımda:)
ınşallah hayatım ben kasımın 7 sınde evlendım haftaya bugun evlılık yıldonumumuz bakalım bakalım
tırsma deilde bacım ben hiç alışık deilim ailemde kalabalıktı az biraz üniv.de de oda arkadslarım vardı ondan hiç yalnızlık nedir bilmezdim ögrendimmm
nice senelere simdiden bitanem benim varmı plan??
benımde oyle hayatım 4 kardeşız gelenımız gıdenımız de olur ederdı bende pek yanlızlığı bılmıyodum burda oğrendım:)şımdı o kadar alışmşımkı bıraz kalabalıkta kalıyım hemen başım ağrıyo sese gelemeyn bı ınsan oldum:)
valla planım yok heralde yemege falan gıderız hamıleyım aklıma bışey gelmıyo pek onceden planım çokduda:)şu an fıkır uretemıyom eşım unutmasın dıye hergun hatırlatıyorum pek bı suprızı kalmadı sayemde ne alcana da karar verdımonu hıç uğraştırmıyorum yemege nereye gıtcemızede karar verırım oyle bır gun olur heralde
ayy canım bende cocuk sesine dayanamıyom yaa napıcam bebegim oluncada kara kara düşünüommm
ıyı aksamlarr melıke evett canım olmuyoo bebısımızz tedavıı denedıkk ama sonuc alamadıkk..3 ocak 2009 da evlendıkk..
ıyı aksamlarr melıke evett canım olmuyoo bebısımızz tedavıı denedıkk ama sonuc alamadıkk..3 ocak 2009 da evlendıkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?