2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet canımm bursada cok güzel yaa mersini eşim zaten o yüzden seviyo istiyo tam bi deniz sevdalısı yüzmeyi felan cok sever çok teşekkürler bitanem benim cemi cümleimize inşallahhhhh

:)olur ınşallah hıç kafana takma.bende doğma buyume ıstanbulluyum ama evlenınce ızmıre geldım eşımde ışı ıçın burda o da buralı dıel bu yuzden burada bıraz yanlızız
umarım senın canın sıkılmıyodur oralarda eşınde polısmış goreve falan gıdıyosa zor vallaha allah kolaylık versın arkadaşım.

hayırlı olsun bebegin canım.saglıklı dogması dilegiyle inşllh bizlerde o duyguyu tadarız bu arada bende kasımda evlendim:13:

evet canımm mersinde biraz zorluk cekmiştim orda kimseyle fazla görüşmedim bide yeni evliydim rabbime cok dua ettim çok şükür komşualrım hep amir memur zarar gelcek kimse yok ay sorma canım eşim gecede bugün yalnızım yine zaten istanbulda da bugün saldırı oldu cok korkuyorum iki abim de komutan rabbimm tüm asker ve polislerimiz korusun inşallahhhh

amin hayatım allah korusun bışey olmasın.yapanlarında rabbim cezalarını verır ınnşalllahh.gece yanlızlıkta zordur bılırım ama korkma:)bende yanlız kalınca çok tırsarımda:)

evet canım ya çok üzücü bi durum amin inşllh

amin hayatım allah korusun bışey olmasın.yapanlarında rabbim cezalarını verır ınnşalllahh.gece yanlızlıkta zordur bılırım ama korkma:)bende yanlız kalınca çok tırsarımda:)

tırsma deilde bacım ben hiç alışık deilim ailemde kalabalıktı az biraz üniv.de de oda arkadslarım vardı ondan hiç yalnızlık nedir bilmezdim ögrendimmm

tırsma deilde bacım ben hiç alışık deilim ailemde kalabalıktı az biraz üniv.de de oda arkadslarım vardı ondan hiç yalnızlık nedir bilmezdim ögrendimmm

benımde oyle hayatım 4 kardeşız gelenımız gıdenımız de olur ederdı bende pek yanlızlığı bılmıyodum burda oğrendım:)şımdı o kadar alışmşımkı bıraz kalabalıkta kalıyım hemen başım ağrıyo sese gelemeyn bı ınsan oldum:)

nice senelere simdiden bitanem benim varmı plan??

valla planım yok heralde yemege falan gıderız hamıleyım aklıma bışey gelmıyo pek onceden planım çokduda:)şu an fıkır uretemıyom eşım unutmasın dıye hergun hatırlatıyorum pek bı suprızı kalmadı sayemde ne alcana da karar verdımonu hıç uğraştırmıyorum yemege nereye gıtcemızede karar verırım oyle bır gun olurheralde

ayy canım bende cocuk sesine dayanamıyom yaa napıcam bebegim oluncada kara kara düşünüommm

daha ne olsun bebegem afiyet bal şeker olsun şimdiden

ıyı aksamlarr melıke evett canım olmuyoo bebısımızz tedavıı denedıkk ama sonuc alamadıkk..3 ocak 2009 da evlendıkk..

ıyı aksamlarr melıke evett canım olmuyoo bebısımızz tedavıı denedıkk ama sonuc alamadıkk..3 ocak 2009 da evlendıkk..

ahh canım yaa ne cıktı sende bak bende yumurta tembelligi cıktrı dr klomen verdi bakalım nolucak canım bu ay inşallah melegin senle olur en yakın ve hayırlı bi zamandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…