2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canımmm çok sevindim gözün aydınnn hayırlısıyla zamanında alırsın bebişini kucağına inşş dualarım seninle .

ayy baharcım çokk sevindimmmm
hep istemişimdir seninde bu duyguyu yaşamanı
Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
Allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin
ikinizede bol bol sağlık versin Rabbim

canım çok sevindim Allah gönlüne göre verdi bak mucize gibi geldi bebeğin ay çok duygulandım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar haber vereyim dedim.Ben geçen perşembe hastaneye kaldırıldım ve cuma günü erken doğum yaptım.Doktor hazırlıklı olun demişti.Doğumum normal oldu.Suni sancı verdiler.7 aylık doğdu kızımKüvezde kaldı bir kaç gün.Şimdi biraz daha iyiyizGeceleri nöbet başladı uykusuzluk ve yorgunluk var üzerimde normal olarak:18:Olsun kızım için herşey değer.Allah olmayanlarada nasip etsin öpüyorum hepinizi iyi dilekleriniz içinde teşekkürler görüşmek üzere.Eskisi gibi giremiyorum.Kayınvaldemde bende kalıyor yardımcı oluyor sağolsun.Kızım uyurken haber vereyim dedim.Allah'a emanet olun

ay canım benim Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah tebrik ederim.

Allahım sağlıklı ömür versin tatlım

Allah hayırlı evlatlar versin inşallah

bende yeni konu açtım 2009 gelinlerinin topiği yok sandım

ama varmış olamaaaazzzzzz

şaka biyana gerçekten yok sandım

Allah hayırlı evlatlar versin inşallah

bende yeni konu açtım 2009 gelinlerinin topiği yok sandım

ama varmış olamaaaazzzzzz

şaka biyana gerçekten yok sandım

Amin inşallah cümlemizinkineEvet canım var ama eskisi gibi hareketli değil duruldu:18:Hoşgeldin aramıza

Amin inşallah cümlemizinkineEvet canım var ama eskisi gibi hareketli değil duruldu:18:Hoşgeldin aramıza

teşekküe ederim ya forumda çok yeniyim hangi topiğe girsem bilemiyorum

zaten hepsi almış başını yürümüş sadece selam vermekle yetiniyorum:)))))))))

07.06.2009 düğün tarihim haziranda evlendim yani ay canım çok sağol hepimiz mutlu olalım...
bende tanışmak istiyorum canım...

merhabaaa.. bende 2009 mayıs gelinlerindenim 2011 de annelerinden oldum :)
selam vermek istedim görünce,güzel paylaşımlar dileğiyle..

herkese merhaba bende 2010 gelınıyım :)
ilk ay hamıle kalınca 18 aylık bır kızım var nrmal olark :)
topik hosuma gıttı esımın hareketlerı cok deıstı ozellıkle bu son aylarda sızlerdedee degısımler oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…