- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.541
Kızlar adet düzensizliği ve pkodan dolayı gebe olduğumu farkedemişim 6 aylık gebe olduğumu öğrendim.Ve erken doğum riski yaşıyorum doktorun demesine göre.Dualarınıza ihtiyacım var.Biz direk tüp bebek düşünürken böyle bir haberi almak mucize gibi geldi bize.Fark etmedinmi sorusuyla karşılaştım tabiki ama dediğim gibi söktürücü içtiğim halde bazen gelmezdi.Bende yine öyle durumlar olduğunu düşündüm.Şu an bebeğin sağ ve sağlıklı olarak dünyaya gelmesi için dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun iyi sabahlar...
Kızlar adet düzensizliği ve pkodan dolayı gebe olduğumu farkedemişim 6 aylık gebe olduğumu öğrendim.Ve erken doğum riski yaşıyorum doktorun demesine göre.Dualarınıza ihtiyacım var.Biz direk tüp bebek düşünürken böyle bir haberi almak mucize gibi geldi bize.Fark etmedinmi sorusuyla karşılaştım tabiki ama dediğim gibi söktürücü içtiğim halde bazen gelmezdi.Bende yine öyle durumlar olduğunu düşündüm.Şu an bebeğin sağ ve sağlıklı olarak dünyaya gelmesi için dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun iyi sabahlar...
Kızlar haber vereyim dedim.Ben geçen perşembe hastaneye kaldırıldım ve cuma günü erken doğum yaptım.Doktor hazırlıklı olun demişti.Doğumum normal oldu.Suni sancı verdiler.7 aylık doğdu kızımKüvezde kaldı bir kaç gün.Şimdi biraz daha iyiyiz Geceleri nöbet başladı uykusuzluk ve yorgunluk var üzerimde normal olarak:18:Olsun kızım için herşey değer.Allah olmayanlarada nasip etsin öpüyorum hepinizi iyi dilekleriniz içinde teşekkürler görüşmek üzere.Eskisi gibi giremiyorum.Kayınvaldemde bende kalıyor yardımcı oluyor sağolsun.Kızım uyurken haber vereyim dedim.Allah'a emanet olun
ay canım benim Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah tebrik ederim.
Kızlar haber vereyim dedim.Ben geçen perşembe hastaneye kaldırıldım ve cuma günü erken doğum yaptım.Doktor hazırlıklı olun demişti.Doğumum normal oldu.Suni sancı verdiler.7 aylık doğdu kızımKüvezde kaldı bir kaç gün.Şimdi biraz daha iyiyiz Geceleri nöbet başladı uykusuzluk ve yorgunluk var üzerimde normal olarak:18:Olsun kızım için herşey değer.Allah olmayanlarada nasip etsin öpüyorum hepinizi iyi dilekleriniz içinde teşekkürler görüşmek üzere.Eskisi gibi giremiyorum.Kayınvaldemde bende kalıyor yardımcı oluyor sağolsun.Kızım uyurken haber vereyim dedim.Allah'a emanet olun
Allahım sağlıklı ömür versin tatlım
Allah hayırlı evlatlar versin inşallah
bende yeni konu açtım 2009 gelinlerinin topiği yok sandım
ama varmış olamaaaazzzzzz
şaka biyana gerçekten yok sandım
Amin inşallah cümlemizinkineEvet canım var ama eskisi gibi hareketli değil duruldu :18:Hoşgeldin aramıza
teşekküe ederim ya forumda çok yeniyim hangi topiğe girsem bilemiyorum
zaten hepsi almış başını yürümüş sadece selam vermekle yetiniyorum:)))))))))
Merhaba canımmmmerhabalarrrrr
bende 2009 geliniyim yeni gördüm bu topiği
baharrrrr
Bendee 2009 temmuz 21 geliniyimmmm mrb herkeze......
Merhaba canımmmHoşgeldin ay ne güzel aynı senenin gelinleriyiz demek Hangi ay canım sen?Ben kasım 29 Allah mesut etsin eşin ve bebişinle umarım tanışmakta nasip olur
Hoşgeldin aramıza merhaba Allah mesut etsin
07.06.2009 düğün tarihim haziranda evlendim yani ay canım çok sağol hepimiz mutlu olalım...
bende tanışmak istiyorum canım...
Allah mesut etsin canım bende 29. 11. 2009Kızın kaç yaşındaydı canım ya unuttum kusura bakma İnşallah canım tanışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?