- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.581
Kızımdan dolayı eskisi gibi giremiyorum artıkkimse gelmiyor sanırım buralara.nerelerdesiniz kızlar
evet güzel nilüfer.seviyorum ben :) adet düzensizliği için tedevi gördün sanırım o zaman hangi dktora gittin ve hangi hastanede doğum yaptın?
Kızımdan dolayı eskisi gibi giremiyorum artık
Bursa güzeldir her yeriyleEvet canım tedavi görüyordum,belli bir doktorum olmadı,genelde fakülteye gidiyordum,sonra yaza tüp bebeği düşünürken,Allah nasip etmişde haberimiz yokmuş Süpriz oldu anlıyacağın.Darısıda olmayanların başına inşallah
amin canım.bende prolaktinle uğraşıyorum.hayıt suyuna başladım şimdi.umarım en kısa zamanda hayırlı haber alırım
Geçmiş olsun canım.Bendede pko vardı prolaktinde yüksek çıkıyordu,endokrinde tedavi oluyordum halende öyle kontrollerim oluyor.Hayıt suyundan bende kullanmıştım hormonları dengelediğini okudum.Allah nasip ettimi oluyor canım yeterki kısmetinde olsun,inşallah sende tadarsın o duyguyu sağlıklı bebişlerin olur.
Sagol canim.psikolojik olarak yükseliyor benimki sanirim kafam rahat olsa düsünmesem belkide hemen kalacagim hamile.hayirlisi bakalim
Herşey stresten kaynaklanıyor canım,ne kadar çok takarsak okadar çok kötüİnşallah iyi olursun geçer rahatsızlığın.Bu arada çalışıyormusun neler yapıyorsun?Hayırlısı inşllh gönlüne göre olur
Calisiyorum canim bebek olana kadar en azindan calismak istiyorum
Evde canim SIKILIYoR bir ugras olmayinca
Allah kolaylık versin canım,haklısın çalışmayınca zor bende çalışıyordum bebek olunca bırakırım dedim.Fakülteye gittinmi hiç ?Bu arada nilüferin neresindensin?Ne işiyle meşgulsun çokmu soru sordum neMudanya taraflarına geldinizmi hiç?
beşevler tarafında oturuyorum canım.muhasebe işiyle meşgulüm.fakülteye geçen sene düşük yaptıktan sonra kan pıhtılaşma testlerini yaptırmak için gitmiştim.mudanya ya da gezmek amaçlı gidiyorum.
Herşey stresten kaynaklanıyor canım,ne kadar çok takarsak okadar çok kötüİnşallah iyi olursun geçer rahatsızlığın.Bu arada çalışıyormusun neler yapıyorsun?Hayırlısı inşllh gönlüne göre olur
Allah kolaylık versin canım.Mudanyaya yolun düşerse beklerim banada.İnşallah sende yakın zamanda anne olursun
Insallah canim sagol.bende beklerim :)
merhaba kızlar pek kimse girmemiş ama yazmak istedim artık ben de anne olma çalışmalarına başladım bu ay 2.denemem olacak inşallah en kısa zamanda bana ve tüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah.
nihan arkadaşımız gelmiş bu arada hoş geldin canım
Merhaba canım hadi hayırlısı olur inşallah,Allah gönlünce versin,güzel haberini bekliyoruz
inşallah canım ya 7 gün var adet günüme bu ay 2.denemem hayırlısı bakalım ne olacak
merhaba kızlar pek kimse girmemiş ama yazmak istedim artık ben de anne olma çalışmalarına başladım bu ay 2.denemem olacak inşallah en kısa zamanda bana ve tüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah.
nihan arkadaşımız gelmiş bu arada hoş geldin canım
canlarım 14 haftalık hamileyim bulantılarım çok fazla oldu hala geçmiş değil ve ikili testim normal çıkmadı sıkıntılı günler yaşıyorum kanda papp a değerim çok düşük çıktı 4 lü test ve detaylı usg çok önemliymiş benim için dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?