2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

nasılsınız arkadaşlar ben bildiğiniz gibiyim hala evdeyim tekrar işe giresim de pek yok açıkçası.ziraat bankası sınavlarına giricem ama.dilerim hepiniz ve bebişleri olanların da bebişleri iyidir.

günaydın kızlar herkese hayırlı bayramlar. benim salı günü kanamam oldu bebeğimin erken gelme olasılığı var dua edin zamanında gelsin kızlar doktor önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne verdi

ay canım benim inşallah zamanında gelir bebeğin de erkenden gelmez.dua edicem senin için .Allaha emanet ol canım benim.hayırlı bayramlar herkese bu arada

nasılsınız arkadaşlar ben bildiğiniz gibiyim hala evdeyim tekrar işe giresim de pek yok açıkçası.ziraat bankası sınavlarına giricem ama.dilerim hepiniz ve bebişleri olanların da bebişleri iyidir.
İyi diyelim öyle olsun sen nasılsın canım.Hadi hayırlısı umarım kazanırsın

Günaydın canım inşallah bir sorun yoktur, vaktinde gelir bebeğin çok geçmiş olsun

İyi diyelim öyle olsun sen nasılsın canım.Hadi hayırlısı umarım kazanırsın

Günaydın canım inşallah bir sorun yoktur, vaktinde gelir bebeğin çok geçmiş olsun

çok saol canım benim şuan için bişey yok ama çok ağrım var böbreğimde büyüme varmış o yüzden ağrı çekiyorum doktorum tebir amaçlı erken doğum olmasın diye iğne verdi onları vurduruyorum .

herkese merhaba

nasılsınız kızlar umarım herkes iyidirrr ben öyle yogunum ki anlatamam bide üstüne hasta olduk eşim oglus bide gebelik hiç çekilmiyo vallaa

bu ayın 24.de kısmet olursa sınavım var dualarınızı bekliyorum ziraat bankası servis görevlsii bölümüne basvurdum inşallah güzel gecer kuzum şans getirir annecinede atanırım

Canım dikkat et kendine inşallah iyi sonuç alırsın Allah yardımcın olsun

Nerelerdesin canım sen yaUnuttun toopiği bizleriNasılsın iyisindir umarım.Ayy maşllh negüzel 2. ci geliyor darısıda bana ve olmayanlara inşallah Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine canımAbisi napıyor iyimi Oda küçük daha ya canım benim Allah bağışlasınSınavında hayırlı güzel geçer umarım başarılar canım

burdayım kuzum öle yogunumki anlatamam yanımda aglıyo napsın hiç durmuyoki bacım aminn inşallahhh

melike_ecesuu merhaba
ben 2011 temmuz annelerinden tanıyorum seni doğumdan sonra buraya hiç uğramaz olmuştum desem yeridir, topiğini şimdi gördüm ve hamileymişsin canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oğlun nasıl, benim kızım elasu'm tam bir cadı, elayı büyütmeden bi tane daha çocuk gözümde çok büyüyor, sizin ikinci planlımıydı?

Selam Kızlarr Bende Mart 2009 Geliniydimm Şimdi 6 aylık ela adında bi kızım var Aramızda isteyen bekleyen varsa allahım nasip etsin

merhaba tatlım uzun zaman olmus kuzum desene maşallah prensesine bitanem valla ben kübra bide burcu hamişiz 2.ye biizm gruptan kazara kaldık tatlım:) napıcan nasıl olsa olucak kuzum oldu işte tabi yakın olmasa iyiydi cünkü oglan hareketlendi koştur peşinden yapıoz bitanemm

slm 2009 gelinleri nasılsınız

merhaaba canım iyiyiz sen nasılsın

Selam Kızlarr Bende Mart 2009 Geliniydimm Şimdi 6 aylık ela adında bi kızım var Aramızda isteyen bekleyen varsa allahım nasip etsin

merhaba canım hoşgeldsin maşallah kuzusunada

A.s canım hoşgeldin aramıza.Allah bağışlasın darısıda bana ve olmayanlara inşallah.Bende kasım geliniyim

darısı da sana baharım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…