- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.441
merhaba 2009 seker gelinleri ve bebişleri
maşallah ugurlu topigimizde bebeişlerimiz cogalmaya baslamıs ne kadar güzel rabbim isteyen tüm arkadaslarımıza nasip etsin inşallahhhh
bende 2.bebegime hamişim canlarım kpss.di memleketti derken anca girebildim umarım herkes iyidir
benim kendi doktorumda söylemdi 1 ay sonra söylicem dediş ben başka doktora gittim o erkek dedi tatlım
Canım Allah hayırlı etsinDarısıda bizlere olur inşallah.Güzel duygudur tabiki olmazmı bunu yaşamak lazım anca Tekrardan bebeğin hoşgeldi annesi
Allah iyilik versin canımBende bugün çocuk tedavsiine geçtim baklaım neolucak inşallh o güzel duyguyu ben ve benim gibi isteyen arkadaşlarda yaşarlar
beklemek çok zor son 2 hafta :))
İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.. bende de pko vardı. ilk tedavide çözüm buldu. doktorunda umudu yoktu ama ben çok umutluydum moralimi hiç yitirmedim. Allah büyük canım bol bol dua et
beklemek çok zor son 2 hafta :))
İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.. bende de pko vardı. ilk tedavide çözüm buldu. doktorunda umudu yoktu ama ben çok umutluydum moralimi hiç yitirmedim. Allah büyük canım bol bol dua et
Amin canım inşallah.Benim eşimdede sperm sayısı azlığı çıktı onada canım sıkıldı bugün Allah beterinden korusun bakalım çarşamba günü doktor nediyecek kontrolüm var.Dua ediyorum canım kendim ve bebek isteyn herkeze Allah verir inşallah
Amin canım inşallah.Benim eşimdede sperm sayısı azlığı çıktı onada canım sıkıldı bugün Allah beterinden korusun bakalım çarşamba günü doktor nediyecek kontrolüm var.Dua ediyorum canım kendim ve bebek isteyn herkeze Allah verir inşallah
beklemek çok zor gerçekten canım insan çok sabırsızlanıyo benimde salı günü randevum var kendi doktorumdanda erkek olduğunu duyarım artık eh bide artık o kıymetli pipisinide görürüm heralde teyzesi:)daha göremedim
Canını sıkma canım bunun için bir sürü yöntem var. daha sonra fazlası bile çıkabilir. inşallah Allah sizede nasip eder.
Canım bende beklemeye dayanamadım. bu c.tesi ye aldım randevuyu :)) bizde bu c.tesi öğrenicez. biz kızımız olacak hissindeyiz ismimiz bile hazır...
canım inş hissiniz tutar bizde kız diye hissetmiştik hatta emindik bile ama doktor erkek diyince şok olduk hatta ben bi tane elbise ve hastane çıkışınıda kız için almıştım düşün okadar kıza kaptırmıştık kendimizi ama nasip değilmiş inş ikinciyi kız nasip eder Allahım
Canını sıkma canım bunun için bir sürü yöntem var. daha sonra fazlası bile çıkabilir. inşallah Allah sizede nasip eder.
Canım bende beklemeye dayanamadım. bu c.tesi ye aldım randevuyu :)) bizde bu c.tesi öğrenicez. biz kızımız olacak hissindeyiz ismimiz bile hazır...
Canım inanmıcaksın ama galiba bizimkide erkek 2 doktora gittim hafta sonu. pozisyonu uygun değil ama erkeğe benziyor dedi ikiside :) 11 ağustosta ayrıntılı ultrasonum var bakalım onda ne çıkacak :))
baharcım tatlım eşine keçi boynuzu yedir hergün yada pekmezini al canım çok iyi geliyomuş spermlere
Canım inanmıcaksın ama galiba bizimkide erkek 2 doktora gittim hafta sonu. pozisyonu uygun değil ama erkeğe benziyor dedi ikiside :) 11 ağustosta ayrıntılı ultrasonum var bakalım onda ne çıkacak :))
merhaba canım bebeğinin cinsiyeti kesinleştimi kesin erkek mi
Mrb kizlar uzun bir aradan sonra geldim araniza tabi ki oglumla oglum 2 aylik oldu
sizler nasilsiniz gorusmeyeli bir hamilemiz var cok guzel kadir geceniz mubarek olsun allah ne isteginiz varsa kabul etsin
Mrb kizlar uzun bir aradan sonra geldim araniza tabi ki oglumla oglum 2 aylik oldu
sizler nasilsiniz gorusmeyeli bir hamilemiz var cok guzel kadir geceniz mubarek olsun allah ne isteginiz varsa kabul etsin
off off çok nazlı bizimki sorma teyzesi... ya ayrıntılı ultrasonda bile göremediler 5. ay bitti :)))
göstermicem diyo başka bişi demöiyo inatçı anası kılıklı :)))
artık önümüzdeki ultrasonlara bakıcaz 1 eylülde yine ayrıntılı ultrasondayız bakalım ne olacak artık cinsiyet beklemek istemiyoruz.
oy yerim ben o nazlıyı annesi:)) bende 18. haftada görmüştüm oğlumun pipisini:))hayırlısı olsun bakalım bekleyelim 1 eylülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?