- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.421
mrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi
suni sancı verildi bana gece yarısı 1:30 tan sonra ağrılarım başladı 04:50 oğlumu doğurdum çok güzel bir duygu
zor ama onu görünce hersey unutuluyor
mrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi
suni sancı verildi bana gece yarısı 1:30 tan sonra ağrılarım başladı 04:50 oğlumu doğurdum çok güzel bir duygu
slm teyzoşları biz geldik bebişimle nasılsınız.
canım hoşgeldin yeni gördüm mesajını bebiş nasıl cinsiyet belli mi tatlım.teyzoşu yesin onu karnın büyüdü mü.
bu arada ben de kadın hastalıkları problemimle uğraşıyorum yanma problemi ile gittim doktora rahim ağzımda yara olduğunu öğrendim.şu an ilaç kullanıyorum ilaçlar bitince tekrar gidicem bakalım
biz iyiyiz çok şükür teyzesi kendi doktorum soylemedi cinsiyeti 1 ay sonra söylicem dedi başka doktora gittim erkek dedi tatlım. karnımda büyüme yok sadece akşamları çıkıyo az bişey o kadar geçmiş olsun canım yaaa benim annemdede yara var yaktırmayı düşünüyo. inş iyileşirsin bir an önce tatlım. bebek düşünmüyomusun sen
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben doğum yapmadığım için yaktırmamam gerekliymiş doktor öyle dedi ilaç kullanıyorum şu an.şu an düşünmüyorum canım çocuk yıl sonunda belki korunmayı bırakıcam.annende yaranın verdiği rahatsızlıklar var mı canım benim çekdiğim bu yanma sanırım enfeksiyondan.ilaçlar bitinca yani 10 gün sonra falan doktora gidicem tekrar ne durumda diye
sao canım amin. inş ilaçla geçer tatlım. annemden ben bi şikayet duymadım yanma bence idrar yollarında iltihap vardır ondandır tatlım
idrar tahlili temiz canım sorun enfeksiyon falan kontrole gidicem ilaçlar bitince bakalım.
Selam kızlar,
ben geldim...
ben çok iyiyim bebişte ole sizi takip ediyoruz umarım herkes iyidir.
cinsiyetini öğrendinmi canım bebeğinin
yok canım daha öğrenemedim. ikili testte bir ihtimal diye düşünmüştük ama öğrenemedik. 1 ay sonra randevum var sanırım o zaman öğreneceğim. inşallah. sen öğrendinmi?
Canım Allah hayırlı etsinmrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi
Selam kızlar,
ben geldim...
ben çok iyiyim bebişte ole sizi takip ediyoruz umarım herkes iyidir.
bosanmis ve hamile haldeyim ama cok mutluyummmm
Canım geçmiş olsun vede hayırlı olsun iki duyguyu bir arada yaşıyorsun sanırım.İnşallah bundan sonraki hayatın güzel huzurlu geçer.Kimsenin hayatı dört dörtlük değil işte.Bendede pko var ve gebe kalamadım bugün çocuk tedavsi için doktora gittik tahliller vs.Bende çocuğumun olmasını isterdim mesela.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah
Bende teşekkür ederim canım amin inşallahtesekkür ederim canim allahim ins gönlüne göre verir..
merhaba 2009 seker gelinleri ve bebişleri
maşallah ugurlu topigimizde bebeişlerimiz cogalmaya baslamıs ne kadar güzel rabbim isteyen tüm arkadaslarımıza nasip etsin inşallahhhh
bende 2.bebegime hamişim canlarım kpss.di memleketti derken anca girebildim umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?