2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyi baharcım sen nasılsın
Allah iyilik versin canım bende iyiyim neolsun İstanbula gitmiştik geçen hafta sonu akrabamın nikahı vardı birazda stres atalım dedik adalara gittim güzel geçtiİşta bugünlerdede perdeler vs bahar temizliği yapıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun?
A.s canım havalardanmıdır nedir insan mayışıyor değilmi :18:Ben iyiyim canım teşkler umarım sende iyisindir
ben bildiğin gibiyim canım ya aynen devam kociş üşütmüş evde yatıyor ben de bakınıyorum nette canım sıkıldı canım iş de yapmak istemiyorum çok işim var ama kalkasım yok yerimden
Geçmiş olsun canım eşine.Allah şifa versin.

ÜÇ AYLARIMIZ hepimize hayır bereket getirsin,REGAİB KANDİLİNİZDE mübarek olsun hepinizin, ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah.Bugün bol bol dua edelim birbirimiz için

Amin canım .Seninde kandilin mübarek olsun evet birbirimiz için dua edelim hele ben bu ara yine çok sıkılıyorum bunalıyorum.keyifsizim yani hepimiz için ALLAHIM hayırlısı neyse onu versin ömrümüz boyunca ve dileklerimiz kabul olsun inşallah

Amn canım .Hayırdır neoldu umarım kötü birşey yoktur bunaltma kendini sıkıntın neyse geçer inşallah

inş kazanırsın tatlım sınavı . iyiyim iyi gidiyo Allahıma şükürler olsun sen nasılsın

kaç zamandır böyle bir konu açılmışmı diye aklımda varmış bende katılayım dedım aranıza nasılsınız arkadaşlar evleneli üç sene oldu 31 mayısta evlilik yıl dönümümüz:))

hoş geldin canım iyiyiz sen nasılsın bebek felan varmı

sağol arkadaşım iyim çok şükür yoook bebişimiz inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip eder rabbim henüz bebiş düşünmüyoruz :) yaşlı anne olcam sanırım ben zaten cizelgeden de beli olacağı gibi :))) ömrüm boyunca benle olan kilolarımı artık vermeye karar verdim onun telaşındayım inşallah istediğim kiloya gelince bebişide hemeeeeen rabim nasip ederse düşüncem sizler nasılsınız bebişleriniz varmı sanırım sizde hamilesiniz Allah bir nefeste kurtarsın sağlıklı sıhatlı olsun inşallah :))

hayırlısı olsun canım inş istediğin kiloya ulaşırsın en kısa zamanda.bende 8+5 haftalık hamileyim amin canım saol

kaç zamandır böyle bir konu açılmışmı diye aklımda varmış bende katılayım dedım aranıza nasılsınız arkadaşlar evleneli üç sene oldu 31 mayısta evlilik yıl dönümümüz:))

merhaba canım hoşgeldin aramıza benim de evlilik yıldönümüm 31 mayıs :13: bende de bebiş yok henüz işten 5 ay önce ayrıldım ama yaz sonu tekrar başlayacağım bebek fikri 1 yılı bulacak sanırım.bende de fazla kilolar var maalesef ya

Alevcim nbr bu topikten haberim yoktu seni görünce yazmak geldi içimden nasılsın nasıl gidiyor ev halleri.

Alevcim nbr bu topikten haberim yoktu seni görünce yazmak geldi içimden nasılsın nasıl gidiyor ev halleri.

canım çok iyi ettin evet bu topiği melike arkadaşımız açmış sağolsun.herkes bebişleriyle malum topic sessiz.ev hali güzel gidiyorum tatlım ya mutluyum böyle ordan kurtuldum ya.sen nasılsın asıl bebiş nasıl....neler oluyor anlatsana bebiş ultrasonda nasıl gözüküyor nasıl bir duygu

aaa evlilik yıldönümü gündaşız ya bende eşımın işyerinde takılıyorum şuan ama çalışmayı farklı biyerde çalışmayı düşünüyorum şu ara ama bilmemki bana kim iş verir gerçi okadar okuduk deneyimde var ama bakalım hayırlısı sen kaç yaşındasın bakarsın aynı anda da hamıle oluruz arkadaşım :))))) hayırlısı allahtan

evet canım çok üzülüyordun o iş yerinde. bende bebiş iyi p.tesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk. o kadar harka bir duygu ki dört nala at koşuyormuş gibi sesler var. ama bugün hafif bir kanamam oldu çok korktum elim ayağım titredi hemen doktoru aradım. ağrın varmı dedi yok dedim. o zaman sıkıntı yok üzme kendini dedi. gebeliklerde kanama normal bir şey dedi. yinede içimde bir tedirginlik var. kokrkuyorum. :44:

bu arada bu hafta sonu taşınıyorum onunda koşuşturması var biraz kendimi yordum sanırım.
çok yoruldum. :26:

canım ya yorma kendini ama yardım al birilerinden .karşı yakada olmasaydım gelirdim yanına yardıma sana.canım dikkat et sen yine de .ama ablam da ilk aylarda hep kanama sorunu yaşadı.çok şükür kızı şimdi 3 yaşında.ferah tut içini ama yormamaya çalış kendini.öptüm seni.gelişmelerden haberdar et beni emi yeğenimi merak ediyorum

Allah mesut etsin hoşgeldin aramıza
Bendede yok canım fazla kilo bendede var ve birde pko var zayıflamayı bekledim bende ama malesef istediğim hızda veremiyorum oyüzden artık bebek olayına sıcak bakıyorum kilo verinceye kadar baya bir zman geçicek çünkü Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 2009 geliniyim ekim 10 unda evlendim 2009 gelini olmak ayrıcalıktır diye düşünüyorum ..

Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…