• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım ya yorma kendini ama yardım al birilerinden .karşı yakada olmasaydım gelirdim yanına yardıma sana.canım dikkat et sen yine de .ama ablam da ilk aylarda hep kanama sorunu yaşadı.çok şükür kızı şimdi 3 yaşında.ferah tut içini ama yormamaya çalış kendini.öptüm seni.gelişmelerden haberdar et beni emi yeğenimi merak ediyorum

sağol canım benim düşünmen yeter. Şimdi iyiyim çok şükür herkes yardım için gelecek. son anda caymazlarsa bakalım artık

hoşgeldin evvet 2009 gelinlerinin hepsini bekliyoruz kendinizden bilgiler verin kızlar ne alemdesiniz nasıl gidiyor anlatın bakalım.

öncelikle hayırlı cumalar arkadaşım teşekkür ederim hoşbulduk.Evliliğim allaha şükür çooook güzel eşime aşığım henüz çocuğumuz yok ikimizde çalışıyoruz.Daha eskiyemedik herhalde senin evliliğin nasıl gidiyor varmı bebiş

Allah mesut etsin hoşgeldin aramıza:nazar::16:

Bendede yok canım fazla kilo bendede var ve birde pko var zayıflamayı bekledim bende ama malesef istediğim hızda veremiyorum oyüzden artık bebek olayına sıcak bakıyorum kilo verinceye kadar baya bir zman geçicek çünkü Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah:16:

Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin:16:

hoşbulduk arkadaşım teşekkür ederim ilgin için hayırlı cumalar nasılsın

öncelikle hayırlı cumalar arkadaşım teşekkür ederim hoşbulduk.Evliliğim allaha şükür çooook güzel eşime aşığım henüz çocuğumuz yok ikimizde çalışıyoruz.Daha eskiyemedik herhalde senin evliliğin nasıl gidiyor varmı bebiş

ben de işyerinde çok stresliydim 5 ay oldu ayrılalı şu an evdeyim .bebiş yok kirada olduğumuz için zamanı var diye düşünüyoruz ama bu yıl sonuna doğru belki karar veririz kısmet artık.

aaa :D evlilik yıldönümü gündaşız :D ya bende eşımın işyerinde takılıyorum şuan ama çalışmayı farklı biyerde çalışmayı düşünüyorum şu ara ama bilmemki bana kim iş verir:D gerçi okadar okuduk deneyimde var ama bakalım hayırlısı sen kaç yaşındasın bakarsın aynı anda da hamıle oluruz :D arkadaşım :))))) hayırlısı allahtan

ben yeni gördüm mesajını kusura bakma .ben de 5 ay önce işten ayrıldım dinlenmedeyim.25 yaşındayım ben ya sen

ben de işyerinde çok stresliydim 5 ay oldu ayrılalı şu an evdeyim .bebiş yok kirada olduğumuz için zamanı var diye düşünüyoruz ama bu yıl sonuna doğru belki karar veririz kısmet artık.

off sorma birde kira yok fatura bu zamanda çocuk bende çok korkuyorum ama çocukta istiyorum inş.en kısa zamanda herşeyi düzene koyar bebişinide kucağına alır kariyerinide yaparsın evde durmak çok zor insan çok sıkılıyor hele bi de hep çalıştıysan :D tekrar çalışmayı düşünüyor musun?

off sorma birde kira yok fatura bu zamanda çocuk bende çok korkuyorum ama çocukta istiyorum inş.en kısa zamanda herşeyi düzene koyar bebişinide kucağına alır kariyerinide yaparsın evde durmak çok zor insan çok sıkılıyor hele bi de hep çalıştıysan :D tekrar çalışmayı düşünüyor musun?

hep çalıştım ben.üniversite bitti 10 gün sonra işe başladım ve 5 ay oldu ayrıalalı ama çalıştığım yerde öyle bunalmışım ki stresten kendime yeni geliyorum inan ki.şimdi sanki her yer orası gibi olacak sanıyorum 6 yıl aralıksız çalıştım orda.herşeyin hayırlısı bakalım.çok isterdim evimiz olsun keyifle bebeğimi büyüteyim ama kısmet Allah can sağlı versin ne diyim.istanbulda kira çok zor Allah yardımcımız olsun

slmmm canlarrrr :)

yenı arkadaslarımız hoşgelmıslerrr..

ben ıyıyım kızlar anneme geldım eşim yok :( görevde olcak 3ay kadar.. malum yaz ayı gorev ayı işte :((( hafta sonları gelıyordu normalde nobetı yoksa filan.. şimdi nöbetı vardı bende anneme kaçtım yarın donuyorum evime dersıme kaldıgım yerden devam edıcem.. çok stres yaptım ben kurdesen dokmeye basladım :( sınavdada ıns basarılı bi puan alırım ne diim.. hayırlısı olsun hakkımnda..

bu aralar sınırım tavan yaptıo hapı bıraktım ondan mı acaba -yasmın- malum eşim yok evde niye korunayımki yaww ;) haftasonları gelcekte fanfinifon yapacaz işimiz gucumuz olmycakta falan filan :P birazcıkta o korunsun ben dınlendıreyım hormonlarımı :D

bebıs olayına gelınce allahım dayımı öldürecem yaa karı gibi laf sokmaya calısıo bideee gıcıkkk... önce bi kendi gelını dogursun bakalımmm bide kızı olacakmıs demıyorlar kımseye erkek olsaydı cumle alem duymustu 8ayında bebek gostermıyomuss yalanaa bakk sennn.. -allah ahyırlısını versın demıyorlarda-- ben ne zaman dogurcakmısım benım dogumum ne zaman olcakmıss yok efendım elini karnıma koyar ee burda bebek yok mu yokmu derr... ee benım sınırım nası tavan yapmasın şimdi alla alla yaaa... sonra ehh allahta senı boyle yaratmıs isyan etme kısırsın dıye söylenır.. 3dk içinde aklında lafları soktu gitti.. gıcıkı adam yaaa... sırf bu yuzden artık annemede gelmek istemıyorum.. yaa ben bu adamın edepsizliklerını cekmek zorundamıyım tyaa annemden 5yas buyuk koca adam..ama akraba diyip buyuk diyip susuyooosun işteee saygısızlıık yapmıyım diyosunnn sonrada burda kendı kendımı yıyıp bıtıyorummm

ben ıyıyım kızlar anneme geldım eşim yok :( görevde olcak 3ay kadar.. malum yaz ayı gorev ayı işte :((( hafta sonları gelıyordu normalde nobetı yoksa filan.. şimdi nöbetı vardı bende anneme kaçtım yarın donuyorum evime dersıme kaldıgım yerden devam edıcem.. çok stres yaptım ben kurdesen dokmeye basladım :( sınavdada ıns basarılı bi puan alırım ne diim.. hayırlısı olsun hakkımnda..

bu aralar sınırım tavan yaptıo hapı bıraktım ondan mı acaba -yasmın- malum eşim yok evde niye korunayımki yaww ;) haftasonları gelcekte fanfinifon yapacaz işimiz gucumuz olmycakta falan filan :P birazcıkta o korunsun ben dınlendıreyım hormonlarımı :D

bebıs olayına gelınce allahım dayımı öldürecem yaa karı gibi laf sokmaya calısıo bideee gıcıkkk... önce bi kendi gelını dogursun bakalımmm bide kızı olacakmıs demıyorlar kımseye erkek olsaydı cumle alem duymustu 8ayında bebek gostermıyomuss yalanaa bakk sennn.. -allah ahyırlısını versın demıyorlarda-- ben ne zaman dogurcakmısım benım dogumum ne zaman olcakmıss yok efendım elini karnıma koyar ee burda bebek yok mu yokmu derr... ee benım sınırım nası tavan yapmasın şimdi alla alla yaaa... sonra ehh allahta senı boyle yaratmıs isyan etme kısırsın dıye söylenır.. 3dk içinde aklında lafları soktu gitti.. gıcıkı adam yaaa... sırf bu yuzden artık annemede gelmek istemıyorum.. yaa ben bu adamın edepsizliklerını cekmek zorundamıyım tyaa annemden 5yas buyuk koca adam..ama akraba diyip buyuk diyip susuyooosun işteee saygısızlıık yapmıyım diyosunnn sonrada burda kendı kendımı yıyıp bıtıyorummm

A.s canım boşver takma kafana her insan istediğin gibi olmuyor işte cahil insan çok boşver uyma sen.Allah nezaman nasip ederse ozaman olur herhalde bu bizim elimizde olan birşey değilki.Dayınamı kalmış kadın işleri tövbe tövbe::20:Çok biliyorsa kadın doğumcu olsaymış:1:Sen kendi sağlığına bak önce zmanı gelince olur inşallah:16::34::3:

Rica ederim canım teşkler sen nasılsın?:16::3:

A.s canım teşkler sen nasılsın :16::34::3:

Allah mesut etsin nice mutlu sağlıklı yıllar:nazar::38::16:

hayırlı haftalar bahar yazdığına göre pko hastasıymışsın bende öyleyim :( çok kötü kilo veremiyorsun evet yada çok yavaş veriyorsun ama azmimizi elimizden bırakmayalım ben 6 kilo verdim 4 ayda falan dk hapıda etkiliyor tabi allah sabır versin bebiiş var mı sende

hep çalıştım ben.üniversite bitti 10 gün sonra işe başladım ve 5 ay oldu ayrıalalı ama çalıştığım yerde öyle bunalmışım ki stresten kendime yeni geliyorum inan ki.şimdi sanki her yer orası gibi olacak sanıyorum 6 yıl aralıksız çalıştım orda.herşeyin hayırlısı bakalım.çok isterdim evimiz olsun keyifle bebeğimi büyüteyim ama kısmet Allah can sağlı versin ne diyim.istanbulda kira çok zor Allah yardımcımız olsun

amin canım yaa stresli iş çok kötüdür bilirim bende yeni mezun olduğumda çağrı merkezindeydim iş bulunca kaçtım :D aman allahım sen ne iş yapıyordun birde iyiki çıkmışsın bebişinin bu günleri bir daha gelmez allah analı babalı büyütsün inş.kaç yaşında

amin canım yaa stresli iş çok kötüdür bilirim bende yeni mezun olduğumda çağrı merkezindeydim iş bulunca kaçtım :D aman allahım sen ne iş yapıyordun birde iyiki çıkmışsın bebişinin bu günleri bir daha gelmez allah analı babalı büyütsün inş.kaç yaşında

tatlım yazdığım yanlış anlamışsın ben anlatamadım bir de kusura bakma topikte kızlar biliyor diye öyle yazdım gelişi güzel.bebeğim yok benim.hani evim olsaydı ertelemezdik bu kadar şimdi keyifle bebeğimi büyütürdüm belki de demek istedim.umarım Allah hepimize nasip eder daha hiç denemedik olup olmayacağını bile bilmiyoruz hayat şartlarının zorluğu bu fikri erteletiyor.ama diş problemlerimi halledince daha fazla beklemiycem sanırım.bu arada ben musahebe sorumlusuydum bir firmada 6v yıl çalıştım

canım dilerim sınavda çok başarılı olursun ve şunu söylemek istiyorum takılmamaya çalış insanları anlamak çok zor gerçekten.hele bir de erkek olarak bir dayınbın söylemesi yersiz ama anlayışsızlık işte.bana da k.validem ve etrafındaki akrabaları şimdi siz düşünmüyorsunuz ileride aramayın çocuk diyorlar.ben de kaderimde varsa zaten yaşarım diyorum.Allahım yazmamış olsun diyorum.hem ayrıca kirada oturup stresi çeken benim onlar değil.sanki ben istemiyorum.neyse canım kendi derdime girdim ben,takılmamaya çalış rahat ol tatlım hapı bırakmakla da iyi yapmışsın bence vücut dinlensin biraz

tatlım yazdığım yanlış anlamışsın ben anlatamadım bir de kusura bakma topikte kızlar biliyor diye öyle yazdım gelişi güzel.bebeğim yok benim.hani evim olsaydı ertelemezdik bu kadar şimdi keyifle bebeğimi büyütürdüm belki de demek istedim.umarım Allah hepimize nasip eder daha hiç denemedik olup olmayacağını bile bilmiyoruz hayat şartlarının zorluğu bu fikri erteletiyor.ama diş problemlerimi halledince daha fazla beklemiycem sanırım.bu arada ben musahebe sorumlusuydum bir firmada 6v yıl çalıştım

haa anladım canım kusura bakma yalnış anladım bebek büyütücem falan dedinya bende var zannetim allahın izniyle herşey olur umarım en kısa zamanda anne olursun muhasebe sorumluluğu zor iş hesap kitap of of erkekler genelde kel kalıyor

hayırlı haftalar bahar yazdığına göre pko hastasıymışsın bende öyleyim :( çok kötü kilo veremiyorsun evet yada çok yavaş veriyorsun ama azmimizi elimizden bırakmayalım ben 6 kilo verdim 4 ayda falan dk hapıda etkiliyor tabi allah sabır versin bebiiş var mı sende

Hayırlı haftalar canım evet malesef pkoluyum diyet sor yapıyorum ama çok yavaş veriyorum kilo bu aralar takıldı kaldı.:31:Evet azimle devam etmekten başka çaremiz yok bu sefer Allah korusun kilolar alır başını gider çocuk yok bende 2,5 senelik evliyim.Temmuzda tedaviye başlıyoruz.Sende varmıydı çocuk?Allah yardımcımız olsun:16::34:

mrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi

suni sancı verildi bana gece yarısı 1:30 tan sonra ağrılarım başladı 04:50 oğlumu doğurdum çok güzel bir duygu

zor ama onu görünce hersey unutuluyor

Back