slmmm canlarrrr :)
yenı arkadaslarımız hoşgelmıslerrr..
ben ıyıyım kızlar anneme geldım eşim yok

görevde olcak 3ay kadar.. malum yaz ayı gorev ayı işte

(( hafta sonları gelıyordu normalde nobetı yoksa filan.. şimdi nöbetı vardı bende anneme kaçtım yarın donuyorum evime dersıme kaldıgım yerden devam edıcem.. çok stres yaptım ben kurdesen dokmeye basladım

sınavdada ıns basarılı bi puan alırım ne diim.. hayırlısı olsun hakkımnda..
bu aralar sınırım tavan yaptıo hapı bıraktım ondan mı acaba -yasmın- malum eşim yok evde niye korunayımki yaww

haftasonları gelcekte fanfinifon yapacaz işimiz gucumuz olmycakta falan filan

birazcıkta o korunsun ben dınlendıreyım hormonlarımı
bebıs olayına gelınce allahım dayımı öldürecem yaa karı gibi laf sokmaya calısıo bideee gıcıkkk... önce bi kendi gelını dogursun bakalımmm bide kızı olacakmıs demıyorlar kımseye erkek olsaydı cumle alem duymustu 8ayında bebek gostermıyomuss yalanaa bakk sennn.. -allah ahyırlısını versın demıyorlarda-- ben ne zaman dogurcakmısım benım dogumum ne zaman olcakmıss yok efendım elini karnıma koyar ee burda bebek yok mu yokmu derr... ee benım sınırım nası tavan yapmasın şimdi alla alla yaaa... sonra ehh allahta senı boyle yaratmıs isyan etme kısırsın dıye söylenır.. 3dk içinde aklında lafları soktu gitti.. gıcıkı adam yaaa... sırf bu yuzden artık annemede gelmek istemıyorum.. yaa ben bu adamın edepsizliklerını cekmek zorundamıyım tyaa annemden 5yas buyuk koca adam..ama akraba diyip buyuk diyip susuyooosun işteee saygısızlıık yapmıyım diyosunnn sonrada burda kendı kendımı yıyıp bıtıyorummm