• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

selam kızlar

başıma neler geldi bir bilseniz
dün kolumu ve bileğimi cam kesti iki yerinden
görünmez kaza
13 tane dikişim var
kayınvalidemde kalıyoruz oğlumu kucağıma alamıyorum
10 gün sonra dikişlerim alınacak
yani dikiş diyorum ama resmen tel zımba.
ucuz atlattım parmaklarım felç olabilirmiş
ama iz kalırmış çok derin çünkü.

bugünde amcam bileğini tahta kesme makinasına kaptırmış
damarları kesilmiş 2 parmağı iptal :50:
o kadar üzgünümki babam gibi severim elinde büyüdüm :14:
ameliyata girecek birazdan
Rabbim şifa verir inşallah parmaklarıda düzelir.
bir uğursuzluktur ki gidiyor.
Rabbim beterinden korusun inşallah şu iftar vakti.

kolumu kestiğim günde tam isteğimiz gibi ev bulduk
iyileşir iyileşmez taşınma durumlarımız olacak
off çok stresliyim kolum, amcamın durumu, taşınma stresi
2 gündür birşey yiyemez oldum üzüntüden mide bulantısından :((

çok geçmiş olsun cnm yaaa:((

allah daha büyük kazalardan korusun cnmm

kızlarr ne oo herkesler bunalım takılıyorr

bende nete giriyim dedimm kızımda ayaklarımda salladım uyuduu madem o uyudu bende biraz kestiriyimm

zaman buldukça gelicem canlarım muckssss

evet canım annemden duydum o sözü ama ben kendime dikkat edemedim kuzum sıtma tuttu beni halada etksii üzerimde darısıda size olsun inşşş bebiş nasıllll saolasın tatlım benimm:nazar: :emir_bebek: :38:
sağol canım ceyhuncumda iyi banyo yaptık tezesi uyuyo şimdi bende size bi bakiyim dedim siz napıyosunuz geçmiş olsun canım niye sıtma tuttu öyle seni üşüttünmü naptın
canım çok sağol
iyiyim cumartesi alınacak dikişlerim inşallah
amin elifcim :29:

****elif*********melike****
kızlar yaa bebişlerinizin fotoları çok güzel :nazar::nazar:
Rabbim nazarlardan korusun kırkbin kere maşallah :nazar:
aman canım dikkat et kendine allah bidaha kaza bela göstermesin bebişin sana muhtaç.beğendiğine sevindik teyzesi oğluşumda abisine selam söylüyo :1::1::1::70::9:
kızlar nerdesiniz ya
nerde eski muhabbetlerimiz
biz iyiyiz oğlumla
ama bunalımdayım galiba
hayat çok sıkıcı :19:
hayırdır canım ne bunalımı öyle ben bebişten pek fırsat bulamıyorum gelen giden filan yardım edenimde yok
ben de yine bunalıma girdim hep ağlamak istiyorum canım çok sıkkın.deryacım sana oğluşunun bir gülüşü yeter canım benim.

ben karmakarışığım aklımı oynatıcam sanki:2:

aaaaaa kızlar noluyo size canım sen niye karışıksın

kızlar çok yıprandım yaa
bugün doktora gittik oğlum yine orta kulak iltihabı olmuş diğer kulağı bu kez :((
o kadar iştahsızki zorla birkaç kaşık mama yedirdim başka tık yok aç duruyor günlerdir çok uğraşıyorum ama yediremiyorum çok ağlıyor üzerine gidincede kusuyor :((
aç oluncada uyumuyor huzursuz sürekli
ne yapsam memnun edemiyorum bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıyorum sonrada pişman oluyorum çok yıprandım çok :((
sinir sistemim alt üst oldu psikolojim bozuldu galiba
aylardır hastalık hastalık bıktım
zaten çok zor yerdi şimdi hepten iştahsız hiç yemiyor yaa çok üzülüyorum.
çok yordu hayat beni ömrümün en zor dönemlerinden geçiyorum.
eridim bittim kızlar hamilelik öncesi kilomunda altındayım.51 kiloya düşmüşüm daha da düşüşteyim
bendede iştah huzur kalmadı
hayattan zevk alamıyorum
Rabbim aklımı koru :((

kızlar çok yıprandım yaa
bugün doktora gittik oğlum yine orta kulak iltihabı olmuş diğer kulağı bu kez :((
o kadar iştahsızki zorla birkaç kaşık mama yedirdim başka tık yok aç duruyor günlerdir çok uğraşıyorum ama yediremiyorum çok ağlıyor üzerine gidincede kusuyor :((
ne yapsam memnun edemiyorum bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıyorum sonrada pişman oluyorum çok yıprandım çok :((
eridim bittim kızlar hamilelik öncesi kilomunda altındayım.51 kiloya düşmüşüm daha da düşüşteyim
hayattan zevk alamıyorum

geçmiş olsun canım haklısın anlıyorum ben seni.üzülme geçer allahın izniyle hepsi bi bakmışsın kocaman delikanlı olmuş içini ferah tut bol bol dua et

selam kızlar herkes nasıl bakalım.akşam kv.ye sinir oldum tam çocuğu uyutuyordum geldiler çocuğu getir sevcez dediler çocuğumun uykusunu böldüler bidahada uyurmu bas bas bağırdı uyutana kadar canımız çıktı eşimle .her seferinde aynı şeyi yapıyo uyuyan çocuğu bağıra bağıra aaaa oğluuuuumm diye seviyo oğluşumu tatlı uykusundan uyandırıyo bıktım artık söylemeye laftan da anlamıyo doktor ilk 6 ay sessiz ve loş ortamda uyutun dedi beyin gelişimi için.kv.tutturmuş alışsın gürültüye diye .kendin uyu bakalım gürültüde uyunuyomu el kadar bebek nasıl uyusun yavrum onun yüzünden hep huzursuz oluyo çıldırıyorum bende .birde tekem diye seviyo ıııııııııııııyyyyyyyyyyyy:57::63:

akşama alt kattaki amcamızın gelinine iftara gidicez kv beni ve çocuğu ayar eder yine takmış çocuğa bal ver onu ver bunu ver bende hayır hiç bişey verilmicek diyorum yüzsüz hala aynı şeyleri tekrarlıyo gelde delirme arkadaş yaaaauuuvvv:52::52::52::27::27:

selam kızlar herkes nasıl bakalım.akşam kv.ye sinir oldum tam çocuğu uyutuyordum geldiler çocuğu getir sevcez dediler çocuğumun uykusunu böldüler bidahada uyurmu bas bas bağırdı uyutana kadar canımız çıktı eşimle .her seferinde aynı şeyi yapıyo uyuyan çocuğu bağıra bağıra aaaa oğluuuuumm diye seviyo oğluşumu tatlı uykusundan uyandırıyo bıktım artık söylemeye laftan da anlamıyo doktor ilk 6 ay sessiz ve loş ortamda uyutun dedi beyin gelişimi için.kv.tutturmuş alışsın gürültüye diye .kendin uyu bakalım gürültüde uyunuyomu el kadar bebek nasıl uyusun yavrum onun yüzünden hep huzursuz oluyo çıldırıyorum bende .birde tekem diye seviyo ıııııııııııııyyyyyyyyyyyy:57::63:

akşama alt kattaki amcamızın gelinine iftara gidicez kv beni ve çocuğu ayar eder yine takmış çocuğa bal ver onu ver bunu ver bende hayır hiç bişey verilmicek diyorum yüzsüz hala aynı şeyleri tekrarlıyo gelde delirme arkadaş yaaaauuuvvv:52::52::52::27::27:

ah bunlar yok mu
gelinlerin başını yicekler bebek büyütürken :20:
30 yıl önceki yöntemleri uygulamaya çalışıyorlar yavrularımıza :52:
bal kesinlikle verdirme canım çok dikkat et
doktorlar bas bas bağırıyor 1 yaşından önce bal vermeyin diye :20:

selam kızlar.derya alev noldu moraller yerine geldimi şekerler yoksa hala aynımısınız .melikecim böcüşünle napıyosunuz ses yok pek sizden .gülcan sen neler yapıyosun.zehra kızçe napıyo bakiiim...
ben bu ara baya yoğunum artık leptopu kaldırmıyorum boş odada devamlı açık arada kaçak göçek yazarım arada derede... oğlan uyumuyo ağlıyo biraz gazımız var bütün gece uyumadık şimdi zar zor uyudu.dün akşam iftara alt kata incez demiştim gittik ordada durmadı kaynanam ve görümcem herzamanki gibi herşeye muhalefet sinir oldum onlar ayrı bi dert.......fazla durmadım bende yemeği yiyip çıktım eve .bayramda eltilerle erdeğe tatile gidecekmişiz bikaç günlüğüne eşimle başbaşa olmayı tercih ederdim açıkçası ama onlar davet etmişler bu sefer böyle olsun bakalım .bayramdan sonrada bebek mevlütü yapıcam kısmetse halılarım çok kirli değil ama yıkatmaya göndersem mi kararsız kaldım çokta temiz sayılmazlar bir sürü de işim var nasıl yetişicem bilmiyorum .lafa gelince mangalda kül bırakmayan sürekli akıl veren insanlar bir işin ucundan tutmaya gelmiyolar.ben herkesin işlerine enayi gibi koştum bana gelince böyle oldu lohusalığımı bilipte bir gün olsun yatmadım temizlik yap doğuma git gel gene temizlik yap.vallahi bıktım ama o görümce elti kaynana bizim taraftakilerde dahil biri hasta olsun bi işi olsun elimi sürersem birdaha namerdim........

bu akşam apartmanca eltideyiz iftara bu sene bu yemeğe davet işinden muafım eşimin akrabaları her sene birbirlerine çağırırlar iftara nerdeyse her akşam başka evde yiyoruz tabi gittiklerimizin hepsini bizde alıyoruz ramazanlar baya yoğun ve yorucu oluyo bizde bu yüzden . gene benim oğlana uyku yok rahat vermicekler bu akşamda görümcede tutturmuş sen sürekli uyutuyosun uyutma hep çocuğu diye beynimi yiyo bi çarpıcam elimin tersiyle sanki zorla uyutuyorum yeni doğmuş çocuk napacak acaba kalkıp onlarla muhabbet mi edecek.tutturmuşlar onlarınkiler hiç uyumamış hep ağlamış bizimkii uykucuymuş yok miskinmiş .bende dedim öyle herşeyi verirseniz bebeklere yok balmış yok oymuş buymuş uyumaz ağlar tabi ......diye diye nazar değdirdiler uyumuyo şimdi çocuk.boyuna ağlıyo yavrum.

selam kızlar.derya alev noldu moraller yerine geldimi şekerler yoksa hala aynımısınız .melikecim böcüşünle napıyosunuz ses yok pek sizden .gülcan sen neler yapıyosun.zehra kızçe napıyo bakiiim...
ben bu ara baya yoğunum artık leptopu kaldırmıyorum boş odada devamlı açık arada kaçak göçek yazarım arada derede... oğlan uyumuyo ağlıyo biraz gazımız var bütün gece uyumadık şimdi zar zor uyudu.dün akşam iftara alt kata incez demiştim gittik ordada durmadı kaynanam ve görümcem herzamanki gibi herşeye muhalefet sinir oldum onlar ayrı bi dert.......fazla durmadım bende yemeği yiyip çıktım eve .bayramda eltilerle erdeğe tatile gidecekmişiz bikaç günlüğüne eşimle başbaşa olmayı tercih ederdim açıkçası ama onlar davet etmişler bu sefer böyle olsun bakalım .bayramdan sonrada bebek mevlütü yapıcam kısmetse halılarım çok kirli değil ama yıkatmaya göndersem mi kararsız kaldım çokta temiz sayılmazlar bir sürü de işim var nasıl yetişicem bilmiyorum .lafa gelince mangalda kül bırakmayan sürekli akıl veren insanlar bir işin ucundan tutmaya gelmiyolar.ben herkesin işlerine enayi gibi koştum bana gelince böyle oldu lohusalığımı bilipte bir gün olsun yatmadım temizlik yap doğuma git gel gene temizlik yap.vallahi bıktım ama o görümce elti kaynana bizim taraftakilerde dahil biri hasta olsun bi işi olsun elimi sürersem birdaha namerdim........

bu akşam apartmanca eltideyiz iftara bu sene bu yemeğe davet işinden muafım eşimin akrabaları her sene birbirlerine çağırırlar iftara nerdeyse her akşam başka evde yiyoruz tabi gittiklerimizin hepsini bizde alıyoruz ramazanlar baya yoğun ve yorucu oluyo bizde bu yüzden . gene benim oğlana uyku yok rahat vermicekler bu akşamda görümcede tutturmuş sen sürekli uyutuyosun uyutma hep çocuğu diye beynimi yiyo bi çarpıcam elimin tersiyle sanki zorla uyutuyorum yeni doğmuş çocuk napacak acaba kalkıp onlarla muhabbet mi edecek.tutturmuşlar onlarınkiler hiç uyumamış hep ağlamış bizimkii uykucuymuş yok miskinmiş .bende dedim öyle herşeyi verirseniz bebeklere yok balmış yok oymuş buymuş uyumaz ağlar tabi ......diye diye nazar değdirdiler uyumuyo şimdi çocuk.boyuna ağlıyo yavrum.

aynıyım canım maalesef.yazdıklarını okudum da canım tipik k.v.görümce örneği benim görümcem yok ama etraftan oldukça gördüm onu da.sen bebişini bildiğin gibi büyüt tatlım boşver söylesinler .bence sorun çıkmasın diye de dalaşmadan anlatmaya çalış birşey dediklerinde senin huzurun kaçmasın..bence sadece o mis kokulu oğlunu düşün.bak bana ev yok birşey yok çalışıyorum anne olmamam ne zaman vakit gelecek onu hiç bilmiyorum neyi bekliyoruz ne yapıcaz hiç birşey bilmiyorum.
kendi derdime daldım hemen kokla oğluşunu benim için canım benim.bu arada nazara çok inanırım ben kıyamam ona ya tabi ki uyuyacak ki büyüsün ama dimi:emir_bebek::nazar:

aynıyım canım maalesef.yazdıklarını okudum da canım tipik k.v.görümce örneği benim görümcem yok ama etraftan oldukça gördüm onu da.sen bebişini bildiğin gibi büyüt tatlım boşver söylesinler .bence sorun çıkmasın diye de dalaşmadan anlatmaya çalış birşey dediklerinde senin huzurun kaçmasın..bence sadece o mis kokulu oğlunu düşün.bak bana ev yok birşey yok çalışıyorum anne olmamam ne zaman vakit gelecek onu hiç bilmiyorum neyi bekliyoruz ne yapıcaz hiç birşey bilmiyorum.
kendi derdime daldım hemen kokla oğluşunu benim için canım benim.bu arada nazara çok inanırım ben kıyamam ona ya tabi ki uyuyacak ki büyüsün ama dimi:emir_bebek::nazar:

canım takma kafanı. herşeyde bi hayır vardır. vakti zamanı daha var demekki bazı şeylerin. ah tatlım kıyamam ya üzme kendini bu kadar hiç sıkılmasın canın bi bakmışsın bütün istediklerin olmuş allaha dua et sen kalbini temiz tuttukça o herşeye yardım eder .

bizde ne derler allah ev alanla düğün yapana yardım edermiş .çocukta rızkıyla gelirmiş.........allah sana şöööööyyllee 3 katlı tripleks ev versin 2oğlan 2de kız versin:46::66::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bide sağlık sıhhat huzur versin bak ben lohusayım inşallah duam kabul olur

canım takma kafanı. herşeyde bi hayır vardır. vakti zamanı daha var demekki bazı şeylerin. ah tatlım kıyamam ya üzme kendini bu kadar hiç sıkılmasın canın bi bakmışsın bütün istediklerin olmuş allaha dua et sen kalbini temiz tuttukça o herşeye yardım eder .

bizde ne derler allah ev alanla düğün yapana yardım edermiş .çocukta rızkıyla gelirmiş.........allah sana şöööööyyllee 3 katlı tripleks ev versin 2oğlan 2de kız versin:46::66::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bide sağlık sıhhat huzur versin bak ben lohusayım inşallah duam kabul olur

canımsın ya okurken sayende gülümsedim:1: Allah razı olsun duaların için canım benim umarım kabul olur bu kadar fazlası olmaz ama azına da razıyım ben.

ıy yaaa alem bunlar yaaaaaaaa ne denilebilir kiii

allah sabır versin

kızlar çok yıprandım yaa
hayattan zevk alamıyorum

deryacım senin oğlun kendinii bi hastalıktan kurtaramadı cnm yaaa

anne sütüü ver mama verme kuzum yaa:(

üşütmesine dikkat et neden bukadar sık hasta oluyoo cnm yaa allah yardımcın olsun valla zorr cnm

sıkma canınıı amaaa

canlarım sağolun sormuşsunuz ya çok kötü hissediyorum kendimi.

fırsat bulduğumda yazıcam

aaaa bu ne yavv herkes bunalımda yinee :(

cnm bence mevlüte giden gelen olurr millet dikkat etmezz halılarını mahfederlerrr

senin yerinde olsam mevlütten sonra yıkatırım halıllarımıı

sonradaa misler gibii kendimmm temiz halıların sefasını sürerimm

kolay gelsinnn biz atlattık şükürler olsun o günlerii

gördüğüm kadarı ile herkes bunalımlardaa

benimde girmem gereken yerde aklımı başıma alıp girmiyorum bunalımaa filann

bazen banada geliyorlarr sormayınn çocuk azıcık ağlasa açmı bu çocuk hee aççç evett

aç olsaaa sankiii 10 dkda bir ağlar dk başı ağlar çocukk

amaa takmıyorum artık kimseyiii:57:

bir anne bir evladı dünyaya getirdi ise bakmayıda bilirr

sıkmayın tatlı canınızı kızlarr

benim kızımla aram iyi şükürler olsunn

artık annesine tebessümler yağdırıyorr

geçen ailecekk dışarı iftara gittik her zaman duran çocukk iftar vakti çıldırdıı:52:

dışarı çıktığımdanda bişiy anlamadım ama olsunn kızımm sağlıklı olsunn büyüyünce beraber yerizzz:)

öncedenn minik bebekli annelere özenirdim şimdii bende o konumdayım yaa

büyümüşş ergen olmuş kız ve annelere özenir oldumm

ay ne hoş allahın izniyle arkadaş gibii oluruzz düşüncesii bilee güzell:69:

hayatın GÜZELL yönlerinee bakın kızlarrr o zaman daha mutlu olursunuzz

ben sankii sinirlendiğimde çok güzel yönlere bakıyomuş gibi konuştum dimii ama olsunn :)))

benden bu kadar kızım misssler gibii uyurken bendeee onu koklıyım gidip

öptüm hepiciğinizi

gördüğüm kadarı ile herkes bunalımlardaa

benimde girmem gereken yerde aklımı başıma alıp girmiyorum bunalımaa filann

bazen banada geliyorlarr sormayınn çocuk azıcık ağlasa açmı bu çocuk hee aççç evett

aç olsaaa sankiii 10 dkda bir ağlar dk başı ağlar çocukk

amaa takmıyorum artık kimseyiii:57:

bir anne bir evladı dünyaya getirdi ise bakmayıda bilirr

sıkmayın tatlı canınızı kızlarr

benim kızımla aram iyi şükürler olsunn

artık annesine tebessümler yağdırıyorr

geçen ailecekk dışarı iftara gittik her zaman duran çocukk iftar vakti çıldırdıı:52:

dışarı çıktığımdanda bişiy anlamadım ama olsunn kızımm sağlıklı olsunn büyüyünce beraber yerizzz:)

öncedenn minik bebekli annelere özenirdim şimdii bende o konumdayım yaa

büyümüşş ergen olmuş kız ve annelere özenir oldumm

ay ne hoş allahın izniyle arkadaş gibii oluruzz düşüncesii bilee güzell:69:

hayatın GÜZELL yönlerinee bakın kızlarrr o zaman daha mutlu olursunuzz

ben sankii sinirlendiğimde çok güzel yönlere bakıyomuş gibi konuştum dimii ama olsunn :)))

benden bu kadar kızım misssler gibii uyurken bendeee onu koklıyım gidip

öptüm hepiciğinizi

selam kızlar
elifcim babycim sağolun
oğlum düzelmeye başladı şükürler olsunki
3 gün hiçbirşey yemedi içmedi
şimdi midesine birşeyler girmeye başladı çok şükür :nazar:
ömrümden ömür gitti sanki
babycim emzircemde süt yokki :50:
oğlum memeye öyle düşkün olduki birde hasta olunca istediği tek şey memeydi ama sütüm o kadar azki bi kere tadımlık emse gün boyu birikmiyor :((
e nerdeyse 10 aylık oldu normaldir herhalde birde 2 yaşına kadar emzir diyor doktorlar nerdeeeee :19:
iştahımda yok galiba onunda etkisi var
ilk aylarda ne sütüm vardı emerken taşardı ağzının kenarından bırakınca fışkırırdı resmen ama kurudum artık :19:

Back
X