- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.001
selam kızlar
başıma neler geldi bir bilseniz
dün kolumu ve bileğimi cam kesti iki yerinden
görünmez kaza
13 tane dikişim var
kayınvalidemde kalıyoruz oğlumu kucağıma alamıyorum
10 gün sonra dikişlerim alınacak
yani dikiş diyorum ama resmen tel zımba.
ucuz atlattım parmaklarım felç olabilirmiş
ama iz kalırmış çok derin çünkü.
bugünde amcam bileğini tahta kesme makinasına kaptırmış
damarları kesilmiş 2 parmağı iptal
o kadar üzgünümki babam gibi severim elinde büyüdüm
ameliyata girecek birazdan
Rabbim şifa verir inşallah parmaklarıda düzelir.
bir uğursuzluktur ki gidiyor.
Rabbim beterinden korusun inşallah şu iftar vakti.
kolumu kestiğim günde tam isteğimiz gibi ev bulduk
iyileşir iyileşmez taşınma durumlarımız olacak
off çok stresliyim kolum, amcamın durumu, taşınma stresi
2 gündür birşey yiyemez oldum üzüntüden mide bulantısından(
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl oldu bitanem ya .Allahım korumuş ama canım benim.nasıl oldu bu
amcan için de büyük geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin
herkese selamlar arkadaşlar sonunda bende bebişime kavuştum 21 günlük olduk ancak fırsat bulabildim zor bir doğumdu.14 temmuzda doktor kontrolüm vardı aşağıdan muayne olmuştum oda erken doğumu tetikliyomuş 9 gün önce doğdu bebeğim.15 temmuz gecesi sancılarım başladı ama ben erken doğum sancılarıdır yine diye önemsemedim.öğlen 2ye doğru artık iyice şiddetlenince hastanenin yolunu tuttuk beni doğumhaneye aldılar ebe sen bir saat içinde doğurursun dedi 5 10 dk sonra epiduralimde yapıldı ağrılarım azalmıştı neşemde yerindeydi ebeyle muhabbet ettik şakalaştık falan eşim kapıdan el sallıyodu gizli gizli 1 saat kadar geçmiştir ebe son kontrolü yaptı 9 cm açılma var süper 2 ıkınmada biter senin doğumun dedi ve bebeğin başı göründü dedi doktoru çağırın filan dedi biraz bekledikten sonra doktor bey nihayet teşrif etti ebe hadi kalk yan odaya geçicez dedi ben kalkmayı denedim ve baya zorlandım ben kalkamıcam iyice aşağıda bebek dedim ebe kalkman lazım doktor bekliyo dedi zar zor kalktım yan odada makasa çık dediler bir allahın kulu da kolumdan tutup yardım etmedi bende yardım istedim bitanesi tuttu biraz yüksekti çok zorlandım çıkarken ve olanlar ondan sonra oldu bebek kendini geri çekti sol tarafımda ikiye katlandı ve o şekilde kasıldı kaldı ebede ilk defa böyle bişey gördüm dedi ıkın dediler ıkınıyorum ama boşunaydı bir ebe sol tarafımdan dizlerinin üstünde karnıma çıktı diğeri de sağ taraftan dirsekleriyle bastırmaya başladı ben gülerken feryat figan bağırmaya başladım ıkın deyip duruyorlar fakat ben üstüme çıkmışlarken nefes alamaz hale geldim gözlerim kararmaya başladı olmuyo ben bayılıcam beni sezeryana alın dedim doktora lütfen artık bastırmayın karnıma çok fenayım dedim doktor sinirlendi eldivenlerini atıp biz burda ilk defa doğurtmuyoruz naparsan yap dedi bastı gitti ebeler filan hepimiz şoktaydık başımıza iş alıcaz bebek ölecek demeye başladılar ben öylece masada kalmıştım umudum kalmamıştı ordakilerden allahım beni kurtar diye ağlamaya başladım ağrım o kadar şiddetliydiki epidural filan fayda vermiyordu diğer kadın doğumcu telefon açmış serdal bey hastayı sezeyana alıcak hazırlayın dediler beni ameliyathaneye götürdüler apar topar ben beni bayıltın diye yalvarıyodum sonrasını bilmiyorum beni çaresizce ortada bırakıp giden doktor işi başka doktora bıraktı diye gururundan ameliyata o gelmiş.ayılmaya başladığımda bir hemşire elif hanım diye sesleniyordu sürekli ama ben ona cevap veremiyordum bi türlü sürekli titriyordum odama getirirlerken eşim yanımdaydı aşkım iyimisin diye seslendi oda baya korkmuş eltim sen bağırırken yüzü sapsarı oldu bayılacak sandım dedi benimki normal bir bağırma olmadığı için karnıma çıktıkları için boğazı kesilen bir insan gibi bağırdım resmen bana o halimle acımayan doktor ahmet yılmaza hakkımı helal etmicem.kendimi toparlayıp ilk bebeğimi sordum iyi dediler baktım küçücük bişeydi.onu görünce herşeyi unutup gülmeye başladım herşeye değerdi ve sağ salim kurtulmuştu.
dikişlerimin acısı hiç bişeydi de o bastırdıkları yerler beni mahvetti üzerimden kamyon geçmiş gibi ağrıyodu.birde gaz problemim oldu 10 gün kadar sancı çektim. şimdi çok şükür iyiyim rabbim bizi berat gecesi yüzü suyuna kurtardı o günü hastaneye gitmeden abdestimi alıp kuran okumuştum hep dua etmiştim .oğlumun göbek adınıda berat koyduk teyzeleri hepinizi öpüyosssss
kızlar bugün ilk jinekolojik muayenemi oldum :))) çok stres yaptım ama çok şükür geçti .çok hafif tahriş çıktı başka birşey yok dedi doktor .umarım bebek düşünene kadar da bu sağlıklı hali devam eder yumoşlarımın :)).üzerimden yük kalktı resmen.öptüm hepinizi
selam kızlar
görünmez kaza
13 tane dikişim var
ben demiştim sana korkulacak birsey yok diye
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişin
benim dediğim gibi oldu değil mi
bende çok üzülüyorum ağlayıncaa
birde dudak büküyoya bitiyom o anınaa yaa
cnm sanırım gaz probleminden dolayı basıyorlar çığlığıı 3 gecedir mafolmuş durumdaydık
allah beterinden korusun ama sürekli bacaklarını kasıyo ve ağlıyoo hatta geçen gecee rahatt 10 saaat ayaktaydı sabahlar ettikk
tam uyudu sanıyoruz yerine koyuyoruz uyanıyoodu bii dün gece şükürler olsun normale döndü gibi
bakalım bu gece napıcağızz
allah yardımcımız olsun cnm ama ileride düzelirlerr cnm bencee hareketlendikleri zaman artık gaz problemleride
pek olmazz merak etmee
cnm resmen o doktoruu gebertesim geldii
şuan sinirkat sayım tam artmış ve kendimii nete vurıyım düzelirim diye düşünürken
seninn yazınıı gördümm iyicee .çıldırdım bu nee yaa adam neden doktor olmuşşki pislikk
sırf beni sezeryana alın dedin diyee nasıl seni yazrı yolda bırakır yaaa
bu senin sürekli gittiğin doktorunmuydu cnmm şok oldum resmen yaa
aynııı senin söylediğinii bende normal doğumumdaa alın beni nolur sezeryana dedimm
doktorummm olmazzz az kaldı demiştii
bu adamm öteki tarafta nasıl hesap vericek neler çektirmişler sanaa yaa bende kendi doğumuma zor diyordumm
((
cnm sinirdenn gözün aydın demeyide unuttum kusr. bakmaa
zor günler geride kaldı rabbim sağlıklı ;hayırlıı evlat eylesin
rabbim hayırlısıylaa bir bebek nasip etsin sanadaa cnm inş..
strest yapmaa oo çok etkiliyoo bebeğin olmamasınıı
geçmişler olsun cnm bnmm
boşunaa strest yaptın bakk
selam kızlar
görünmez kaza
13 tane dikişim var
geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmış
amcan içinde geçmiş olsun
inşallahh seymoşum ya bizimki artık sabah gündüz uykusnu da kaybetti şimdi mama verdim de sustu off napcez yaaa cabuk gecsin su günlerrrr
ahh canım benim çok gecmiş olsun ikinizede nasıl oldu kuzu yaa allah amcanada sifa versin inşşş canım olmadı bi sadaka felan ver bak ucuz atlatmışsın allahım korusun inşş inanki çok üzüldümmm
deryacım geçmış olsun canım allah başkauzuntu vermesın çok uzuldum senın ıçın
ınşallah bı an once geçer çocuklada zor canım allah kolaylık versın
alaseven bak kolay geçmış canım korkma bende çok korkuyodum doğum yapana kadar
ama şu an sorsan hıçbırını hatırlamıyorum gereksızmış dıyorum kendı kendıme bebek ışınede
bızde kıradaydık canım hala kıradayız bende bebek olmadan ev sahıbı olalım çok ıstedım olmadı
eşım çok ısted ama şımdı bebegımız oldu ve bız ınşallah ev bakıyoruz alıcaz ınşallah sana da kısmet olur canım
herşey gonlune gore olsun
gülcan canım sana da kısa zamanda hayrlı bı bebış ıstıyorum ben geçen sene bu zamanlar oğrenmıştım hamıl eoldugumu
hey gıdı ne gunlerdıu bı sen eoldu:))allahsanada kısmet etsın canım
hepınızı opuyorumm
deryacım geçmış olsun canım allah başkauzuntu vermesın çok uzuldum senın ıçın
ınşallah bı an once geçer çocuklada zor canım allah kolaylık versın
alaseven bak kolay geçmış canım korkma bende çok korkuyodum doğum yapana kadar
ama şu an sorsan hıçbırını hatırlamıyorum gereksızmış dıyorum kendı kendıme bebek ışınede
bızde kıradaydık canım hala kıradayız bende bebek olmadan ev sahıbı olalım çok ıstedım olmadı
eşım çok ısted ama şımdı bebegımız oldu ve bız ınşallah ev bakıyoruz alıcaz ınşallah sana da kısmet olur canım
herşey gonlune gore olsun
gülcan canım sana da kısa zamanda hayrlı bı bebış ıstıyorum ben geçen sene bu zamanlar oğrenmıştım hamıl eoldugumu
hey gıdı ne gunlerdıu bı sen eoldu:))allahsanada kısmet etsın canım
hepınızı opuyorumm
ahh elif resmen okurken tuylerım dıken dıken oldu allahım okumuş doktor olmuş amöa adam olamamış gerızekalı
nasıl sınır oldum allahım bıldıgı gıbı yapsın onu.canım bebegın hayırlı olsun guzel gunlerde buyusun canım
bızde senı merak etmıştık doğurmuş olacağını tahmın etmıştık çok zor olmuş ama ıkınızde sağlıklısınızya onemlı oolan bu
bebegınede kendınede ıyı bakl canım bebışıde senıde opuyorum
canım gözün aydın Allah yardımcın olmuş canım benim.çok sinirlendim okuduklarıma Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.şimdi iyi olmanıza sevindim.oğlunla sağlıklı mutlu yıllar dilerim canım
elifcim öncelikle geçmiş olsun canım
ah herşey normal gidiyormuş ne güzel ama önemli olan bebeğini sağ salim kucağına alman
benimde karnıma bastırmıştı ebenin birtanesi günlerdir kemiklerimin acısına yatmakta zorlandım anlıyorum seni canım ama bu kadarda olmazki yaa manyak mı bunlar
doktora gelince önce insan olsun Allah.ın belası
dava açacaksın bu insan müsveddelerine
neyse canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
ayy haid inşş canım benim gecer de ikimizde rahat ederiz kuzu çok soal yaa sen nasılsın bebişin nasıl
ayyy deli mi ya bunlar nasıl böle salakça seler yapılıyo hala anlamıyorum okuyunca simdi hem canım cok sıkıldı hemde agzımı bozdum insan hayatı ne kadar ucuz böle yaa canım inankiii çok üzüldüm... allah analı babalı büyütsün inşş kuzunuda bitanem benim inşş bida böle bişi yasamazsın
hoşgeldin canım benimm hadi inşş rabbim güzel gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip eder
slm sekerr naber nasılsın bebişin nasıl
slm canım gecmiş olsunn tekrRDAn hadi inş bitanem hayırlısıyla gelsin kuzucun
bende çok üzülüyorum ağlayıncaa
birde dudak büküyoya bitiyom o anınaa yaa
cnm sanırım gaz probleminden dolayı basıyorlar çığlığıı 3 gecedir mafolmuş durumdaydık
allah beterinden korusun ama sürekli bacaklarını kasıyo ve ağlıyoo hatta geçen gecee rahatt 10 saaat ayaktaydı sabahlar ettikk
tam uyudu sanıyoruz yerine koyuyoruz uyanıyoodu bii dün gece şükürler olsun normale döndü gibi
bakalım bu gece napıcağızz
allah yardımcımız olsun cnm ama ileride düzelirlerr cnm bencee hareketlendikleri zaman artık gaz problemleride
pek olmazz merak etmee
cnm resmen o doktoruu gebertesim geldii
şuan sinirkat sayım tam artmış ve kendimii nete vurıyım düzelirim diye düşünürken
seninn yazınıı gördümm iyicee .çıldırdım bu nee yaa adam neden doktor olmuşşki pislikk
sırf beni sezeryana alın dedin diyee nasıl seni yazrı yolda bırakır yaaa
bu senin sürekli gittiğin doktorunmuydu cnmm şok oldum resmen yaa
aynııı senin söylediğinii bende normal doğumumdaa alın beni nolur sezeryana dedimm
doktorummm olmazzz az kaldı demiştii
bu adamm öteki tarafta nasıl hesap vericek neler çektirmişler sanaa yaa bende kendi doğumuma zor diyordumm
((
cnm sinirdenn gözün aydın demeyide unuttum kusr. bakmaa
zor günler geride kaldı rabbim sağlıklı ;hayırlıı evlat eylesin
rabbim hayırlısıylaa bir bebek nasip etsin sanadaa cnm inş..
strest yapmaa oo çok etkiliyoo bebeğin olmamasınıı
geçmişler olsun cnm bnmm
boşunaa strest yaptın bakk
selam kızlar
görünmez kaza
13 tane dikişim var
bebişin hayırlı olsun cnm
çok kolay bir doğum olacakmış resmen doğumu zorlaştırmışlar doktor diye geçiniyor hayvan
ya size birsey olsaydı sizinkiler nasıl hesap verecekti
slm güzel teyzelerii kuzumla bugün kırklandıkkkKırkımızı uçurduk gittiiiiiii
canım benim sağol geçti çok şükür çoğu şikayetimi de doktora söylemeyi unutmuşum ama bir sorun olsaydı muayenede belli olurdu zaten dimi ?Allah bebeğine sağlık versin canım.bizde de eşim çok istiyor bazen de yok diyor nasıl olacak bu halde falan .Allah sonumuzu hayır etsin canım sizin bebk uğurlu gelmiş maşallah.istanbulda ev sahibi olmak çok zor zaten ne olacağını ben d ebilmiyorum ama umarım ben de birgün o güzel duyuguy tadıp anne olabilirim
hadi bakalım yumurta toplamaya çıkarsınız artıkhayırlı olsun kırkınız canım en önemli dönemi atlatmışsınız derler ya kırkı çıkmamış kadının mezarı açıkmış aile hekimimizde öyle dedi .çok dikkat et sağlık bakımından çok hassas bir dönemdir hem anne hem bebek için demişti.benim mezar hala açık ağustosun 26 sında kırklanıcaz bizde tam doğum günümde kısmetse.
arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.deryacım çok geçmiş olsun ah canım nasıl oldu öyle şimdi nasılsın .allah korumuş yine baya tehlikeliymiş .amcanada allah acil şifa versin çok zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?