- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.961
selam canlar
bugün kardeşimi istemeye geliyorlar giresundan
üniv. tanışmıştı evlenmeye karar vermişler hafta içi nişan olacak damadımız askere gidecek bu sene sonra düğün hayırlısıyla
biz 2 kardeşiz. kardeşim bana hep çocukmuş gibi gelirdi büyüdüğünü yeni yeni anlıyorum
hayırlısı olur inşallah
günaydın bayanlar.
deryacım hayırlı uğurlu olsun.
günaydın kızlar
hayırlı haftalar sağlıklı güzel ve mutluluk dolu hafta olsun kızlar
nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz
benim çok güzel kastroya denize gittik cumartesi orda çadırda kaldık
pazar günü öğleden sonra dönmek zorunda kaldık dönüş trafiğine kalmayalım diye
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli neler olmuş nelerhepinizi çok özledim arkadaşlar ben çok yogunum nete çok giremiyorum oyüzden işlerimiz yogunlaştı yoksa vakit bulsam girerdim.Melikecigim anne olmuşsun canım benim Allah analı babalı büyütsün inşllh deryacım, alevesen, gülcan ,zehra, sheker adını sayamdıgım d,iger arkadaşlar hepiniz nasılsınız?umarım herşey yolıundadır.haftaya izinliyim. kısmetse bende annemlere gitmeyi düşünüyorum 1 haftalıgına felan adana mersin ypıcam kısmet olursa. inşllh fırsat bulursam girerim kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bvakın Allaha emanet olun görüşürüz inşllh :80::79:
uykusuz her geceler seni bekliyoo korkutman gibin olmasın amaa
yok canım yaa yaprak kımıldamıyor düşün 30 derecenin üstüne çıkıyor evimiz kafamıza göre bir ev bulamıyoruzki.
bilmem ki tatlım araştırmak lazım
slm kızlar nasılsınız hepiniz bebişlerinizi büyütüyorsunuz ne güzel
kızlar benim bu ayda karavana dün hasta oldum artık öbür aya
kısmetse bakalım bebişim ne zaman gelecek
ayyyy bebişim ben şimdiden başladım uykusuz kalmaya geceleri hiç uyanmazdım 10 defa kalkıyorum wcye gidiyorum bide nasıl bir baskı ile uyanıyorum sanki altıma kaçıracağımşimdiden annesini uykusuzluğa alıştırıyo benim fasulye
balımmmm zor tabi allah yardım etsin halsizlikte yapar sıcak olunca sen nerdeydin hangi şehir canım ? bizim ev biraz orman içinde kaldığı için rahatız edecek kadar sıcak deil akşama k.valideye gidecem çok sıcak onların ev mahalle arasında hiç gidesim yok ama mecbur gidecem
canımmmm inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ne kadar zamandır çalışmadasınız ?
oh canımm hadi hayırlı ugurlu olsun darısıda tüm sevipte kavusmayanlara olsun inşşş
slm tatlım naber nasılsınnnn
süper olmus canım valal bende denizi çok ösledim yaa eylğülde izne cıkıcaz bakalım mersine yine bi gider geliriz inşşş
slm sekerimm amin kuzum aminnn darısıda sana olsun inşş bitanem benimm oh ohh git benim memleket kuzum güle güle çok öptüm hemşocum bu aradaa adana cayır cayır yanıyomus dikkat et kendine emi
topıc sessizleşti ee güzel anneler bebekleriyle ilgileniyor doğal olarak :)
gülcancım hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
baharcım iyi olmana sevindim canım.
greeneyeegs canım nerelerdesin doğum yapmış olması gerekli hatta 1 haftaya yakın olmuştur diye tahmin ediyorum umarım bebiş de kendisi de iyidir.
melike,baby03,zehra,derya bebişleriniz de sizler de iyisinizdir umarım.....
ben aynıyım valla ev iş devam.:26:
ayyyy bebişim ben şimdiden başladım uykusuz kalmaya geceleri hiç uyanmazdım 10 defa kalkıyorum wcye gidiyorum bide nasıl bir baskı ile uyanıyorum sanki altıma kaçıracağımşimdiden annesini uykusuzluğa alıştırıyo benim fasulye
balımmmm zor tabi allah yardım etsin halsizlikte yapar sıcak olunca sen nerdeydin hangi şehir canım ? bizim ev biraz orman içinde kaldığı için rahatız edecek kadar sıcak deil akşama k.valideye gidecem çok sıcak onların ev mahalle arasında hiç gidesim yok ama mecbur gidecem
canımmmm inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ne kadar zamandır çalışmadasınız ?
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli neler olmuş nelerhepinizi çok özledim arkadaşlar ben çok yogunum nete çok giremiyorum oyüzden işlerimiz yogunlaştı yoksa vakit bulsam girerdim.Melikecigim anne olmuşsun canım benim Allah analı babalı büyütsün inşllh deryacım, alevesen, gülcan ,zehra, sheker adını sayamdıgım d,iger arkadaşlar hepiniz nasılsınız?umarım herşey yolıundadır.haftaya izinliyim. kısmetse bende annemlere gitmeyi düşünüyorum 1 haftalıgına felan adana mersin ypıcam kısmet olursa. inşllh fırsat bulursam girerim kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bvakın Allaha emanet olun görüşürüz inşllh :80::79:
günaydın bayanlar.
deryacım hayırlı uğurlu olsun.
deryacım geçmiş olsun cnaım.Allah şifa versin en kısa zmanada inşallah o tatlı oğluşununa kıyamma ya küçük olduğu için anlayamamışsındır canım benim kendini üzme.ateşle göstermiş kendini.ben hiç çocukların hastalığına dayanamıyorum ya :2: özellikle de ateş ama sakin güçlü olmak gerekir bu durumlarda anne değilim ama yeğenlerimden biraz birşeyler gördüm .dilerim en kısa zamanda iyileşsin oğlun canım ilaçlar etkisini gösterir ateşi de düşer canım Allahın izniyle. tekrar geçmiş olsun canım
herkeze hayırlı cumalar
allah herkezin istediklerini versin sağlık huzur mutluluk versin
günaydın kızlar
derya geçmiş olsun cnm benim allah şifa versin oğluşuna
melikeciğim sen nasılsın neler yapıyorunuz oğluşunla
baby03 senin kızın cadılık yapıyor heeeeee
greeneyes sen nasılsın tatlım
venüs sen şimdi kaç aylıksın cnm
evet şimdi gelelim benim niye ortadan kaybolduğuma
nişanı yaptık hayırlı sıyla çok güzel oldu ertesi sabah oğlumu ateşler içinde hastaneye getirdik. 39 derece olmuş kuzumun ateşi
dr muayene etti orta kulak iltihabı olmuş bir gün daha geç gelseydiniz kulak zarı delinirdi dedi yıkıldım o anda
meğer benim kuzumun iştahsızlıkları huzursuzlukları kulak ağrısındanmış nasıl anlayamadım kendimi suçluyorum hep ama aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey.
şükürler olsunki son anda kendini ateş olarak gösterdi yoksa dr falan getirmezdik ve ben ömrüm boyunca kendimi affetmezdim
dr 3 gün ateş sürer dedi dün gece yine çok ateşlendi başında bekledim gazlı bezleri ıslatıp eklem yerlerine koydum 2 saatin sonunda düştü ateşi. sabaha karşı tekrar çıktı tekrar düşürdüm aynı şekilde. 3 saatte bir ağrı kesici ateş dürücü şurup veriyorum. yavrum cayır cayır yanarken bizimde içimiz yanıyordu eşimle. o kadar zorki kontrol altında tutmaya çalışıyorum ateşini uyumadan dinlenmeden ama yavrum iyi olsun yeterki. umarım bu gece ateşimiz çıkmaz. Rabbim tez zamanda iyileştirir inşallah yavrumu.. çok dolmuşum çokk...
bebişleri olan kızlar aklınızda bulunsun genelde geniz burun tıkanıklığı sonucu görülen bir hastalık bu. tıkanıklık sebebiyle östaki borusuna hava gitmemesinden bakteri oluşumu sonucu iltihaplanıyormuş kulak.
belirtileri huzursuzluk, iştahsızlık, bebeğin kulağını tutması. (biz dişten kaynaklanıyor sanıyorduk)
bebeklerde daha çok olurmuş östaki borusunun kısa olması sebebiyle. ve bebekler ağrıyı çok şiddetli hissederlermiş. benim kuzum günlerce çekmiş bu ağrıyı meğer
aman dikkat arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşırsanız mutlaka doktora getirin yavrunuzu.
deryacım geçmış olsun bebışe allah şıfalar versın canım bebek hastalığı çok zor inşallah bı an once geçer
bu orta kulak ıltıhabı bıde bebeklerı yatarak emzırmekten olurmuş kızlar aklınızda bulunsun yatarak emzırmeyın
bıde her kulağına elı gıttığınde oldu sanmnayın sızde kulağını elleyın eğerkı ağlıyosabı sorunu vardır ıyı goturmuşsunuz
derya doktora kuzucuk tez zamanda ıyıleşır ınşallah
bende pek gıremıyorum kızlar kızım maşallah çok yaramaza deıl ama yınede sıra gelmıyo
bende vaktı n nası geçtığını anlamıyorum onceden zaman geçmek bılmezken şımdı bı bakıyorum akşam olmuş
kızm az once sırtına kadar kaka yapmış:))hemencık yıkadım genelde boyle şeyler çıkıyo ve vakıt hoopp dıye geçıverıyo
allah hepımızın bebışlerıen sağlık sıhhat versın onları bıze bağışlasın bebek ısteyenlerede hayırlı evlatglar versın aminn
byyy
kızlar istanbulda kimler vardı
eşim önümüzdeki hafta izne ayrılıyor
oğlum düzelirse birkaç günlüğüne akrabaları ziyarete gitmeyi düşünüyoruz
ben ıstanbulluydum canım ama artık ızmırdeyım 3 senedır:))ahh çokk guzeldır ıstanbullll
trafiği dışında
benimde akrabalarım var canım
ah özledim istanbulu ama yolculuk yapmaya korkuyorum bu yaramazla
evet şimdi gelelim benim niye ortadan kaybolduğuma
nişanı yaptık hayırlı sıyla çok güzel oldu ertesi sabah oğlumu ateşler içinde hastaneye getirdik. 39 derece olmuş kuzumun ateşi
dr muayene etti orta kulak iltihabı olmuş bir gün daha geç gelseydiniz kulak zarı delinirdi dedi yıkıldım o anda
meğer benim kuzumun iştahsızlıkları huzursuzlukları kulak ağrısındanmış nasıl anlayamadım kendimi suçluyorum hep ama aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey.
şükürler olsunki son anda kendini ateş olarak gösterdi yoksa dr falan getirmezdik ve ben ömrüm boyunca kendimi affetmezdim
dr 3 gün ateş sürer dedi dün gece yine çok ateşlendi başında bekledim gazlı bezleri ıslatıp eklem yerlerine koydum 2 saatin sonunda düştü ateşi. sabaha karşı tekrar çıktı tekrar düşürdüm aynı şekilde. 3 saatte bir ağrı kesici ateş dürücü şurup veriyorum. yavrum cayır cayır yanarken bizimde içimiz yanıyordu eşimle. o kadar zorki kontrol altında tutmaya çalışıyorum ateşini uyumadan dinlenmeden ama yavrum iyi olsun yeterki. umarım bu gece ateşimiz çıkmaz. Rabbim tez zamanda iyileştirir inşallah yavrumu.. çok dolmuşum çokk...
bebişleri olan kızlar aklınızda bulunsun genelde geniz burun tıkanıklığı sonucu görülen bir hastalık bu. tıkanıklık sebebiyle östaki borusuna hava gitmemesinden bakteri oluşumu sonucu iltihaplanıyormuş kulak.
belirtileri huzursuzluk, iştahsızlık, bebeğin kulağını tutması. (biz dişten kaynaklanıyor sanıyorduk)
bebeklerde daha çok olurmuş östaki borusunun kısa olması sebebiyle. ve bebekler ağrıyı çok şiddetli hissederlermiş. benim kuzum günlerce çekmiş bu ağrıyı meğer
aman dikkat arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşırsanız mutlaka doktora getirin yavrunuzu.
herkeze hayırlı cumalar
allah herkezin istediklerini versin sağlık huzur mutluluk versin
günaydın kızlar
derya geçmiş olsun cnm benim allah şifa versin oğluşuna
melikeciğim sen nasılsın neler yapıyorunuz oğluşunla
baby03 senin kızın cadılık yapıyor heeeeee
greeneyes sen nasılsın tatlım
venüs sen şimdi kaç aylıksın cnm
slm canlarımm inanki giremiom nete girsemde çok kalamıom oglusum durmuyoooo gaz problemi var ıkınıyoo kıpkırmızı oluyooo sonra emmek istiyoooo emerkende baslıyoo bas bas bagırmaya ve nazlı nazlı aglamayaaa oyyy inanki çok yoruldummm yaaaaaaacanı saolsun yinede sıpacımınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?