- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #6.961
selam canlar
bugün kardeşimi istemeye geliyorlar giresundan
üniv. tanışmıştı evlenmeye karar vermişler hafta içi nişan olacak damadımız askere gidecek bu sene sonra düğün hayırlısıyla
biz 2 kardeşiz. kardeşim bana hep çocukmuş gibi gelirdi büyüdüğünü yeni yeni anlıyorum
hayırlısı olur inşallah
oh canımm hadi hayırlı ugurlu olsun darısıda tüm sevipte kavusmayanlara olsun inşşş

günaydın bayanlar.
deryacım hayırlı uğurlu olsun.
slm tatlım naber nasılsınnnn

günaydın kızlar
hayırlı haftalar sağlıklı güzel ve mutluluk dolu hafta olsun kızlar
nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz
benim çok güzel kastroya denize gittik cumartesi orda çadırda kaldık
pazar günü öğleden sonra dönmek zorunda kaldık dönüş trafiğine kalmayalım diye
süper olmus canım valal bende denizi çok ösledim yaa eylğülde izne cıkıcaz bakalım mersine yine bi gider geliriz inşşş

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli neler olmuş nelerhepinizi çok özledim arkadaşlar ben çok yogunum nete çok giremiyorum oyüzden işlerimiz yogunlaştı yoksa vakit bulsam girerdim.Melikecigim anne olmuşsun canım benim
Allah analı babalı büyütsün inşllh
deryacım, alevesen, gülcan ,zehra, sheker adını sayamdıgım d,iger arkadaşlar hepiniz nasılsınız?umarım herşey yolıundadır.haftaya izinliyim. kısmetse bende annemlere gitmeyi düşünüyorum 1 haftalıgına felan adana mersin ypıcam kısmet olursa. inşllh fırsat bulursam girerim kızlar hepinizi öpüyorum
kendinize iyi bvakın Allaha emanet olun görüşürüz inşllh
:80::79:
slm sekerimm amin kuzum aminnn darısıda sana olsun inşş bitanem benimm oh ohh git benim memleket kuzum güle güle çok öptüm hemşocum bu aradaa adana cayır cayır yanıyomus dikkat et kendine emi