• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın kızlarrrrr :16:
kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza :nazar::emir_bebek: :38:

kızlar bende pek gıoremıyorum artık kızımla ve ev işlerıyle uğraşıyorum ancak
kızım ıyleştı çok şukur veee 1 haftada 500 gram almış 5.050 kg olmuş maşallahh
subhanallahh:nazar::nazar:benı şaşırttı ama sevındım:))kızımı hergun banyo yaptırıyorum
mışıl mışıl uyuyo şu kolıktende kurtulursak tam super olcak.
derya bence bızı kandırıyolar banada 40 ı çıknca duzen egırcek dedıler ama pek duzenı yok
kafasına gore takılıyo benım kız bende buyuk umutlarla 40 ıbeklemıştım ama artıkın ınanmıyorum:))
maşşş zehracım kuzusunaaaa :nazar: :49: :38: :38:
Ahhh bnmle aynni yil evlenenleer ne guzel hamis kalmislar hatta dogurmuslarr..ben cok zorluklar gecirdimm hamis kalamdimm...sonrada n rabbim bana bi bebis armagan ettii...sukurler olsunn..ama tabi insanin iici burkuluoo ayni yil ve cocuk sahibii arkadslarr...allahim bebislerinizi siz ebagislasinnn... Buzimkini de bize insaallhhh:8::42:

hoşgeldin canımm :71:
benimde olmadı klomenle cok şükür hamiş oldum darısıda sana olsun inşşş :nazar: :emir_bebek: :38:

kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza :nazar::emir_bebek: :38:

canım bir dakika şimdi bebek 1 temmuz da mı gelecek yani onu mu netleştireceksiniz .:21: ay çok güzel yaaaaaaa:55:

merhaba kızlarcımmmmmmmmm

BEN GEZDİM GEZDİM geldimm

kasık sancılarım başladı benimde yarın doktor kontrolüm var

onun dışında eksikler bitmiyor

ama sağlık olsun önemli olan o

hepiniz iyisinizdir inş...

bu arada GÜLCANNNNNNNN inş. kısa zamanda bebiş sahibi olursun haYIRLISI İLE CNM

merhaba hanımlar ben biraz geç kalmışım yazmakta. bende 2009 temmuz geliniyim ve şimdi 10 aylık bi kızım var allah şükür. bütün topiği okuyamadım. bende bundan sonra ki konuşmalara dahil olurm. hepinize iyi akşamalr.

Ahhh bnmle aynni yil evlenenleer ne guzel hamis kalmislar hatta dogurmuslarr..ben cok zorluklar gecirdimm hamis kalamdimm...sonrada n rabbim bana bi bebis armagan ettii...sukurler olsunn..ama tabi insanin iici burkuluoo ayni yil ve cocuk sahibii arkadslarr...allahim bebislerinizi siz ebagislasinnn... Buzimkini de bize insaallhhh:8::42:

canım hıç uzulme hayırlısyla al bebegunu kucağına benımde yenı oldu bebegım 1.5 aylık daha
senınde 9 haftallık sanırım sağlıcakla gelsın bebegın vardır bundada bı hayır de:))

melıkecım geçmış olsun canım aynı dert bendede vardı patladı ve söndü
ben korkudan gıtmedım ınşallah yenılemz bu kıl donmesı
bu arada 1 temmuz doğummu canım?

BEN GEZDİM GEZDİM geldimm

bu arada GÜLCANNNNNNNN inş. kısa zamanda bebiş sahibi olursun haYIRLISI İLE CNM

ohh en ıyısını yaptın hoşgeldın canım dıkkat et kendını
eksık bıtmez zaten bıtırmeyede çalışma sonrada dışarı
çıkmaya bahanen olur ben oyle yapıyorum şu eksık bu eksık
en azından azcık dışarıyı goruyorum:1::1:

ben gezdim gezdim geldimm

Bu arada gülcannnnnnnn inş. Kısa zamanda bebiş sahibi olursun hayırlısı ile cnm

sağol cnm benim cumartesi doktora gittim alttan muayene etti smear testi yapacaktı ama yapamadı
çünkü çalışma yapmıştık muayene bir sorun yok dedi folik asit verdi folbiol ilacın adı artık bekliyoz işte

Kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza :nazar::emir_bebek: :38:

günadydın cnm benim geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda iyileşirsin inş tatlım
temmuz 2 de doğum günü mü belirlenecek cnm

selamlar canlar

melikecim kuzuna kavuşmaya az kaldı ne güzel :emir_bebek:

gülcancım hayırlısı canım Rabbim nasip eder inşallah

babycim hoşgeldin tatilci :))

şimdi ben anlatayım kızlar
kuzumun ilk dişi patladıııııııııııııııııııııııııııııı :nazar::nazar::nazar::8::8::8::65::65::65:
şükürler olsun içime dert olmuştu valla...

dün gezmeye gittik yine oğluşum ve eşimle
ama kuzum çok durgun ve solgundu sebebi buymuş demekki.
sonradan biraz açıldı muzurluk yapmadan durur mu tek dişli canavarım :1::1:

eve gelirken markete girdik
oğlum eşimin kucağında raflar arasında geziniyorduk bizimki herşeye saldırma telaşında :1:
elinde listeyle rafları kontrol eden bir adam vardı
yanından geçerken bizim yaramaz adamın elindeki kağıtlara uzanıp almaya kalktı :60::60::60:
kontrol edecekti herhalde doğru mu yapmış diye :60::60::60:
marketten çıkınca eşimle çok güldük yaa :1::1:
her pazar bir muzurluğumuz var kuzumun canı sağolsun...

canım hıç uzulme hayırlısyla al bebegunu kucağına benımde yenı oldu bebegım 1.5 aylık daha
senınde 9 haftallık sanırım sağlıcakla gelsın bebegın vardır bundada bı hayır de:))

çok uyanıksın zehracım yavD:D:D:

iyi fikir ama bende bitirmiyim dur eksiklerimii ehehehe

sağol cnm benim cumartesi doktora gittim alttan muayene etti smear testi yapacaktı ama yapamadı
çünkü çalışma yapmıştık muayene bir sorun yok dedi folik asit verdi folbiol ilacın adı artık bekliyoz işte

haydii hayırlı haberlerini bekkiossssss cnm bnm :)))))

selamlar canlar

kuzumun ilk dişi patladıııııııııııııııııııııııııııııı :nazar::nazar::nazar::8::8::8::65::65::65:

oğlum eşimin kucağında raflar arasında geziniyorduk bizimki herşeye saldırma telaşında :1:
yanından geçerken bizim yaramaz adamın elindeki kağıtlara uzanıp almaya kalktı :60::60::60:

hşg... deryacım ayy sen bu oğluşunun yaramaslıklarını anlattıkça içim bi hoş oluyoo

:9:

insanın doğurası geliyo hemen allah bilir bizimki ne kadan cadı olcakk:69:

doktoraaa gittim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr

doktor 37. haftanı doldurdun bebiş heran gelebilir didi:52::52::52::52:

şoklandım geldimmmm

kızımcım 2.700 grm olmuş

biras ufak tefek olucak sanırım ama olsun önemli olan sağlığıı

burnukunu gördüm kısımınn

aynı babasıı :69:

yaaa eve geldim sızıntı farkettim çamaşırımda tırstımm

son hazırlıklara hız vermem gerekkk

heran herşeyy olabilirr

hayırlı zamanda gel kızımmmmmmmm:38:

deryacım hayırlı olsun patlatmışınız dişi.

baby03 canımmmmmmmmmm yazdığını okudum var ya ben heyecan yaptım .hadi hayırlısı bakalım yeğenler geliyor ablam da 37.haftada doğum yaptı canım 2.830 gr doğmuştu kızı sonra çok güzel toparlıyorlar kendilerini hem daha ne zamna geleceği belli olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar.

benim kötüyüm biraz c.tesi kbb doktoruna gittim yine boğazımda yaralar çıkmış hep çok aşağıda yutarken çıldırıyorum ağrıdan.onun dışında göğslerim çok ağrıyor.dün hastalandım 10 gün sayıcam genel cerraha gidicem ama çok korkuyorum.sol göğsümde özellikle ağrı çok yoğun.adet olunca geçerdi geçmedi bu kez kötü şeyler seziyorum ve çok korkuyorum kızlar etrafında böyle bir ağrı çeken var mı duyduğunuz bildiğiniz çok üzülüyorum ve çok korkuyorumm geceleri uykularım kaçıyor.

canım bir dakika şimdi bebek 1 temmuz da mı gelecek yani onu mu netleştireceksiniz .:21: ay çok güzel yaaaaaaa:55:

günadydın cnm benim geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda iyileşirsin inş tatlım
temmuz 2 de doğum günü mü belirlenecek cnm

selamlar canlar

çok soal canlarımmm benimmmmmmmm :29: :38: :38: :38:

evet kızlarrrr saglık problemlerim ortaya cıkmaya basladı su son 2 ayda kötü günler gecirmeye basladım hele bugün geceler sabah olmadı desem yeridir :5:
sabah tekrar gittim yine dr bey iltihabı felan cıkardı igneler serumlar oyyyy :43:

o yüzden bebişimi dr bey izne cıkmadan 1.temmuz da aldırmayı düşünüoz eşimde çok yoruldu hem zaten bi hafta önden gidiyomus kuzucum inşş saglıcakla gelir teyzeleri :nazar: :emir_bebek: :69:

merhaba hanımlar ben biraz geç kalmışım yazmakta. bende 2009 temmuz geliniyim ve şimdi 10 aylık bi kızım var allah şükür. bütün topiği okuyamadım. bende bundan sonra ki konuşmalara dahil olurm. hepinize iyi akşamalr.

hoşgeldin canım sefalar getirdin gel tabiki her zaman beklerizzzz :71: :71:

allah bagıslasın kuzucunu da :nazar: :49: :16:

teşekkür ederim çok sağol. sizinde

rica ederim tatlım aminn inşşş :nazar: :emir_bebek: :69:

kızzz maşallah kocaman olmuşunnn hiç gözükmüyorsun ortadaa sağlıkla bir avazda al kucagına canımmm:nazar::emir_bebek:

aminn tatlım benimm maşallahhh kuzuma kısssss saol bidenemmm :nazar: :emir_bebek: :31:
sende yetiştin bacım bizee rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşş hepicimizeeee :29: :38: :38:
bende şimdi kuyruk sokumumdan ikinci defa ufak ameliyat oldum çok kötü bişimiş hamilelikte saglık problemleri yasamak deli etti beni :43:
o yüzden kuzumu erken aldırcaz eşimnle ve dr ortak kararımız :59:
şimdilik 1 temmuz bakalım hayırlısıyla kuzusum gelir kucagımıza canım sende dua et bize emi spinal yöntemle olucak ya o yüzden hem heyecanlı hemde korkum var nede olsa ilk dogum :18:

Son düzenleme:
Back
X