• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

rica ederim tatlım aminn inşşş :nazar: :emir_bebek: :69:

aminn tatlım benimm maşallahhh kuzuma kısssss saol bidenemmm :nazar: :emir_bebek: :31:
sende yetiştin bacım bizee rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşş hepicimizeeee :29: :38: :38:
bende şimdi kuyruk sokumumdan ikinci defa ufak ameliyat oldum çok kötü bişimiş hamilelikte saglık problemleri yasamak deli etti beni :43:
o yüzden kuzumu erken aldırcaz eşimnle ve dr ortak kararımız :59:
şimdilik 1 temmuz bakalım hayırlısıyla kuzusum gelir kucagımıza canım sende dua et bize emi spinal yöntemle olucak ya o yüzden hem heyecanlı hemde korkum var nede olsa ilk dogum :18:

korkma canım inşallah sağ sağlim alacaksın kucagına dualarım seninleeeee:70::70::70::70::70:

deryacım hayırlı olsun patlatmışınız dişi.

baby03 canımmmmmmmmmm yazdığını okudum var ya ben heyecan yaptım .hadi hayırlısı bakalım yeğenler geliyor ablam da 37.haftada doğum yaptı canım 2.830 gr doğmuştu kızı sonra çok güzel toparlıyorlar kendilerini hem daha ne zamna geleceği belli olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar.

benim kötüyüm biraz c.tesi kbb doktoruna gittim yine boğazımda yaralar çıkmış hep çok aşağıda yutarken çıldırıyorum ağrıdan.onun dışında göğslerim çok ağrıyor.dün hastalandım 10 gün sayıcam genel cerraha gidicem ama çok korkuyorum.sol göğsümde özellikle ağrı çok yoğun.adet olunca geçerdi geçmedi bu kez kötü şeyler seziyorum ve çok korkuyorum kızlar etrafında böyle bir ağrı çeken var mı duyduğunuz bildiğiniz çok üzülüyorum ve çok korkuyorumm geceleri uykularım kaçıyor.

sağol cnm evt hayırlısı bakalımmm

sen hala iyileşemedinmi yaa hep geçmiş olsun diyoruz hala hastasınn

nasıl kaptın bunu

cnm hemen endişelenme göğüsündende bi doktora görün hayırlı haberlerini bekliyoruzz

bende çok halsizim 3 gündür

sürekli yatasım varr

hayrolsun bakalımmm

çok soal canlarımmm benimmmmmmmm :29: :38: :38: :38:

evet kızlarrrr saglık problemlerim ortaya cıkmaya basladı su son 2 ayda kötü günler gecirmeye basladım hele bugün geceler sabah olmadı desem yeridir :5:
sabah tekrar gittim yine dr bey iltihabı felan cıkardı igneler serumlar oyyyy :43:

o yüzden bebişimi dr bey izne cıkmadan 1.temmuz da aldırmayı düşünüoz eşimde çok yoruldu hem zaten bi hafta önden gidiyomus kuzucum inşş saglıcakla gelir teyzeleri :nazar: :emir_bebek: :69:

kuzuma arkadaş geliyor :55:
sağlıkla al kucağına inşallah canım
birşey kalmamış heyecan doruktadır :18:

deryacım hayırlı olsun patlatmışınız dişi.

baby03 canımmmmmmmmmm yazdığını okudum var ya ben heyecan yaptım .hadi hayırlısı bakalım yeğenler geliyor ablam da 37.haftada doğum yaptı canım 2.830 gr doğmuştu kızı sonra çok güzel toparlıyorlar kendilerini hem daha ne zamna geleceği belli olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar.

benim kötüyüm biraz c.tesi kbb doktoruna gittim yine boğazımda yaralar çıkmış hep çok aşağıda yutarken çıldırıyorum ağrıdan.onun dışında göğslerim çok ağrıyor.dün hastalandım 10 gün sayıcam genel cerraha gidicem ama çok korkuyorum.sol göğsümde özellikle ağrı çok yoğun.adet olunca geçerdi geçmedi bu kez kötü şeyler seziyorum ve çok korkuyorum kızlar etrafında böyle bir ağrı çeken var mı duyduğunuz bildiğiniz çok üzülüyorum ve çok korkuyorumm geceleri uykularım kaçıyor.

sağol canım:29:
sanada geçmiş olsun
takma kafana bu kadar kesin birşey yokki ortada belkide yorgunluktan falandır canım.
bende fena grip oldum :2:
umarım kuzuma geçmez :26:

çok uyanıksın zehracım yavD:D:D:

iyi fikir ama bende bitirmiyim dur eksiklerimii ehehehe

haydii hayırlı haberlerini bekkiossssss cnm bnm :)))))

hşg... deryacım ayy sen bu oğluşunun yaramaslıklarını anlattıkça içim bi hoş oluyoo

:9:

insanın doğurası geliyo hemen allah bilir bizimki ne kadan cadı olcakk:69:

doktoraaa gittim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr

doktor 37. haftanı doldurdun bebiş heran gelebilir didi:52::52::52::52:

şoklandım geldimmmm

kızımcım 2.700 grm olmuş

biras ufak tefek olucak sanırım ama olsun önemli olan sağlığıı

burnukunu gördüm kısımınn

aynı babasıı :69:

yaaa eve geldim sızıntı farkettim çamaşırımda tırstımm

son hazırlıklara hız vermem gerekkk

heran herşeyy olabilirr

hayırlı zamanda gel kızımmmmmmmm:38:

patır patır peşpeşe doğurursunuz artık canım :1:

babay03 ve derya canalrım teşekkür ederim.

boğazımdaki aftlar canımı çok yakıyor ve ben nedense bu ara internette bakıp kendime kötü teşhisler koyuyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.göğsüm için doktor arıyorum meme vakfı varmış meva diye geçiyor ordan randevu aldım ama araştırıyorum hala konu açayım diyorm doktor tavsiyesi için ama nereye açıcam bulamadım meme ile ilgili.kafam soru işaretleriyle dolu kızlar ya

babay03 canım yaa doğum yaklaşıyor halsizlik ondan olabilir hava da sıcak.

boğazımdaki aftlar canımı çok yakıyor ve ben nedense bu ara internette bakıp kendime kötü teşhisler koyuyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.göğsüm için doktor arıyorum meme vakfı varmış meva diye geçiyor ordan randevu aldım ama araştırıyorum hala konu açayım diyorm doktor tavsiyesi için ama nereye açıcam bulamadım meme ile ilgili.kafam soru işaretleriyle dolu kızlar ya

aynı sorun bende de var yaa sol göğsüm çok ağrıyoo içinde kitleler varmış gibide gelide bıçak batırıyorlar gibi göğsümün içinden başlayıp ucuna kadar geliyo sancı ve 5dk falan sürüyo geçiyo 2saat sonra falan yine aynısı oluyo bende çok korkuyorum doktora gitmekten ama başkada çare yok yaaa

sanada geçmiş olsun
takma kafana bu kadar kesin birşey yokki ortada belkide yorgunluktan falandır canım.

galiba öyle olucak cnm :))

cnm sıkma canınıı kötü düşünme

güzel düşün güzel olsunn

psikolojini bozma boş yere

iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğluşumla ben iyiyiz şafak sayıyoruz geçen kontrolum vardı 2 buçuk kilo olmuş danacık doktor böyle giderse 3 buçuğu geçebilir dedi çok şükür iyi sağlıklıda ben nasıl çıkarıcam tombik kurbağamı o kadar iri olursa bilemiyorum artık belki sezeryan isterim yavruşum iyi olsunda hiç farketmez benim için normal yada sezeryan biraz fazla yatarım doğumdan sonra napalım

deryacım oğlun nasıl dişler patladımı rahatlayabildimi biraz:emir_bebek:
zehracım prensesin napıyo
melikecim sen benden öndesin az kaldı heycan durumları nasıl ben korkuyodum ama artık korkunun yerini merak ve sevinç almaya başladı allah ağzımızın tadını bozmadan kurtarsın inşallah canım ikimizide .çıksalarda mıncıklasak şunları artık:66::66::66:bu arada yalancı sancı dediklerinide anlamaya başladım adet sancısı gibi 1 2 dk sürüyo bu esnada da karnım semsert oluyo eğer bu seviyede sancı olursa dayanırım ama daha şiddetli olursa bilemiyorum bide şu var epidural hangi seviyedeyken yapılıcak dayanabilirmiyim acaba

iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğluşumla ben iyiyiz şafak sayıyoruz geçen kontrolum vardı 2 buçuk kilo olmuş danacık doktor böyle giderse 3 buçuğu geçebilir dedi çok şükür iyi sağlıklıda ben nasıl çıkarıcam tombik kurbağamı o kadar iri olursa bilemiyorum artık belki sezeryan isterim yavruşum iyi olsunda hiç farketmez benim için normal yada sezeryan biraz fazla yatarım doğumdan sonra napalım

melikecim sen benden öndesin az kaldı heycan durumları nasıl ben korkuyodum ama artık korkunun yerini merak ve sevinç almaya başladı allah ağzımızın tadını bozmadan kurtarsın inşallah canım ikimizide .çıksalarda mıncıklasak şunları artık:66::66::66:bu arada yalancı sancı dediklerinide anlamaya başladım adet sancısı gibi 1 2 dk sürüyo bu esnada da karnım semsert oluyo eğer bu seviyede sancı olursa dayanırım ama daha şiddetli olursa bilemiyorum bide şu var epidural hangi seviyedeyken yapılıcak dayanabilirmiyim acaba

ayy bı suru bebemız oluyo ya 2009 yılının gelınlerıı anne oluyoo aaaaaaa dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:8::8:
canım ben hıç o sancıları yaşayamadım doğum anı nası oluyo hıç bılemıycem aslında acı bı duygu keşke
bılebılseydım ama hayırlısı napalım dayanırsın ama sonuçta herkes doğuruyo ben hep bole duşunuyordum
tabı yınedee tırsıyodum:))kızım arftık çok tatlı gulmeye başladı anlıyo bızı yavaş yavaş balım benım
gorsenız oyle guzelkı bı suru saçı var her goren bu nası bebek dıyo bu kadar saçlı bebek mı olur:1::1:
dıye kara kızım benım uyuyo şımdı bugunlerde aramız ıyı çunku sancısı yok pek ağlamıyo yavrum:1::1:
bizden bole teyzoş sende ıyı bak kendıne guzel haberlerını beklıyoruz:))

sanada geçmiş olsun

evet zehroşum az kaldıı canımm sende mi spinal sezeryanla dogum yapmıştınn bende sanırım öle olucam da heyecan dorukta hehh bide tırsıyorumm :18: :1:

saol bitanem benimmmm :7:
inşş saglıcakla gelir kuzularımız canım ne diyim inanki bende heyecanım felan üzerimde naısl olcak diye düşünmeden edemiyom dün bi ögretmen arkadasım dogum yaptı hemde siirtte spinal oldu öle gzel seler yazmışki anlatamamm aslında bi anda tüm korkumu attım hiç agrı sızımda yok diyo çok sevindim o öle yazınca inşş darısıda bize olsun tatlım :29: :38: :38:

ellerine saglıkkk seymoşumm harika olmuss valla güle güle kullanın kuzucunlaaaa :nazar: :emir_bebek: :69:

prensesin odası süper olmuş gule gule sağlıcakla buyut bebegını inş cnm.:nazar::nazar::nazar:

evet zehroşum az kaldıı canımm sende mi spinal sezeryanla dogum yapmıştınn bende sanırım öle olucam da heyecan dorukta hehh bide tırsıyorumm :18: :1:

inşş saglıcakla gelir kuzularımız canım ne diyim inanki bende heyecanım felan üzerimde naısl olcak diye düşünmeden edemiyom dün bi ögretmen arkadasım dogum yaptı hemde siirtte spinal oldu öle gzel seler yazmışki anlatamamm aslında bi anda tüm korkumu attım hiç agrı sızımda yok diyo çok sevindim o öle yazınca inşş darısıda bize olsun tatlım :29: :38: :38:

ellerine saglıkkk seymoşumm harika olmuss valla güle güle kullanın kuzucunlaaaa :nazar: :emir_bebek: :69:

Çok güzel olmuş canım Allah sağlıkla doğmasını odasında mışıl mışıl uyumasını,büyümesini nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim kızlar :16:

amin

daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhhh

:71:

şeymaaaaaaaa bayıldımm bayıldımm kokoş annenın kokoş kızının odası supper olmuş
prensesımızde gelır ınşallah sağlıkla çokkk daha guzel olur ayy çok begendım canım
gule gule kullanın emeklerıne değmiş çok yoruldun ama supper olmuşş
helekı o ayakkabılarada bayıldım:))

ben epıdurel oldum canım ıkısıde aynı şekılde belden yapılıyomuş ama farklı şeylermış
ama bende çok memnundum doğumumdan hatta korktuğuma değmedı bıle hatta 4 gun sonra
sağlık ocağına gıttığımde doktor bana hıç doğum yapmış gıbı durmuyosun seke seke geldın dedı:))
senınkıde kolay geçer ınşallah canım

patladı canım bir tane :nazar:
yok canım ya daha huysuz oldu
şimdi ateş uykusuzluk falan uğraşıyoruz...

canım o yalancı sancı en hafifi
korkutmak istemem ama hayatın gerçekleri bunlar çok daha şiddetli oluyor doğumunki
nst de bile sancın arttıkça makine patlayacak gibi ses oluyor güm güm diye
ben doğum yaparken epidural olacak biri vardı
hiç sancı ifadesi yoktu yüzünde demekki sancın artmadan yapıyorlar ki ben sancım iyice arttığında epidural yapın demiştim artık geçti dediler.
şu sancı olayını bana sorun en ağırını yaşadım çünkü :59:
umarım siz kolay doğum yaparsınız...

Back
X