• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyi haftalar kızlar :80:

dün yine dışarı çıktık oğlumla
sonu yine hüsran :58:
eve bir geldik bizimki başladı huzursuzluğa
uyumadı durmuyor sürekli ağlıyor :96:
canımıza okudu yine
biryere çıkınca burnumdan geliyor hep :19:

ayy kızlar alıntı yapamadım kızım uyuyo bı bakıyım dedım
geçmış olsun dıleklerınız ıçın teşekkur ederım hepınıze
kızıma hergun ığne yaptırıyoruz geçıcek ınşallah
kızlar yazın doğum yapıcaksınız çok dıkkat edın ben ızmırdeyım
oyle sıcakkı buralar herkes klımayla yatıyo bı zcam bıle açamıyoruz artık
ama kızımız ıçın mecburen bide emzırırken çok terlıyorum bende kızımda
oyy yazında çok zormuş yani terlıyolar terının kurumaması laızmmış
şımdı her terledıgınnde gece gunduz değiştiriyorum bizden boyle kızlar geçmışı
pek okuyamadım hepıcınız opuyorum vede çıkıyorum byss
rica ederiz zehrosum ne demek kuzum ayy sorma burası yanıyo yaa eyvahlar olsun ben kapı pencere acmadan yapamamkii hem ev havalansın hemde serinleyelim diye bilmiom napcem allah yar ve yardımcımız olsun inşşş :5:
canlarım günaydın.biraz rahatsızım gğslerimde çok ağrı var.özelikle solda.regl 1 hafta kaldı çok rahatsızım elim çarpsa canım öyle pis yanıyor ki.çok dğeişik ağrı geçen ay da oldum regl bitince geçti gitmedim.ama bu ay bitsin gidicem.11 temmuz la başlayan hafta senelik izin istiycem.o hafta bitmiş olur hem kadın doğuma giderim,hem genel cerraha.

zehracım çok geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşmesini dilerim.

melike ve baby03 Allah hayırlı doğumlar versin.beni de sizin heyacanınız bastı:9:

ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.:7:
aminn canım aminnnnnn :nazar::emir_bebek: :69:
tatlım çay pansumanı yaptım patlamış gece
tam iyileşmedi ama acısı falan gitti çok şükür
sağol bitanem :29:

o nst sesini bende inşaat sesine benzetirdim :1:
kuzum içerde kazı çalışması yapıyor derdim :1::1:
gecmiş olsun tekrardan bitanem benimm sende saol kusum :29: :38: :38:
iyi haftalar kızlar :80:

dün yine dışarı çıktık oğlumla
sonu yine hüsran :58:
eve bir geldik bizimki başladı huzursuzluğa
uyumadı durmuyor sürekli ağlıyor :96:
canımıza okudu yine
biryere çıkınca burnumdan geliyor hep :19:

ayy nazarmı degiyo paşamıza ne oku canım üstünü dısarı cıkmadan bide nazar boncugu takıver :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek: :16:

günaydın güzel bayanlar

güzel hamiş anneler

nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat anlattın bakalım

bende iii bizde bebiş çalışmalarına başladık

günaydın güzel bayanlar

güzel hamiş anneler

canım ne güzel çok sevindim çok.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.:emir_bebek::8:ben aynıyım vallahi göğüs ağrım var bu ara onu çok taktım kafama regl deönemi bitince 1 hafta sonrasında gidicem doktora bakalım nedenmiş .regl 2 hafta kala başlıyor mahvediyor beni yine de bir köntrol ettireyim dedim ne kadar zormuş kadın olmak bayan olmak:5:

Uzun zamandır bu foruma bakıyorum bır ıkı kere konulara katılabılıyorum . Calıstıgım ıcın pek zamanım olmuyor ama ne kadar guzel paylasımlar var :) Bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. üç ay önce kist nedeni ile ara kanama geçirdim ve adet düzensizliğim oluştu . geçen ayda yine aynı şekilde gecikme oldu tam ilaç ile regl olucam derken kendi kendime hastalandım. Ama bu arada prolaktin hormonum yüksek çıktığı için 28 gibi dostinex kullanmaya başladım enson 4 mayıs ta regl olmustum sonra 4 hazıran gıbı bır kucuk bır damla kahverengı ve kırmızı bır lekenme oldu sonrasında bır sey yok hala beklıyorum . Cumartesı gunu doktora gıttım rahım dıuvarın kalınlasmıs kıst ıse 3.5 cm olmus yıne . Sımdı bır on gun daha bekleyelım dedı . en son bende doktordan once pazartesı gunu yada salı gunu beta hgc yaptırmıstım 0.5 cıkmıstı . Doktorum dedı kı 20 hazırana kadar bekle . once beta hcg yap sonrasında da verecegı ılac ıle egl olmamı saglayacak .. tansıyon dusuklugu boyle halsızlık ve karın sıslıgım var gogus uclarum bazen kasınıyor. bi tuhafım halım yok . zaten 6 ayı askın suredır de denıyoruz bebek olayını ama sonuc alamadık ...su hıssetıgım cok kotu bır durumya belırsızlık ..doktor gec dollenmeden falan bahsettı ama olurmu kı bılmıyorum ... endıse ıcındeyım bu duruma ne dersınız acaba ?

merhaba pilar hoşgeldin.geçmiş olsun öncelikle benim bir fikrim yok maalesef çünkü ben hala korunma aşamasındayız.ama arkadaşlarım bilgileri varsa mutlaka paylaşacaklardır.

rica ederiz zehrosum ne demek kuzum ayy sorma burası yanıyo yaa eyvahlar olsun ben kapı pencere acmadan yapamamkii hem ev havalansın hemde serinleyelim diye bilmiom napcem allah yar ve yardımcımız olsun inşşş :5:

aminn canım aminnnnnn :nazar::emir_bebek: :69:

gecmiş olsun tekrardan bitanem benimm sende saol kusum :29: :38: :38:

ayy nazarmı degiyo paşamıza ne oku canım üstünü dısarı cıkmadan bide nazar boncugu takıver :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek: :16:

nazar herhalde melikecim yaa :26:
sürekli okuyorum kuzumu aslında :44:

Uzun zamandır bu foruma bakıyorum bır ıkı kere konulara katılabılıyorum . Calıstıgım ıcın pek zamanım olmuyor ama ne kadar guzel paylasımlar var :) Bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. üç ay önce kist nedeni ile ara kanama geçirdim ve adet düzensizliğim oluştu . geçen ayda yine aynı şekilde gecikme oldu tam ilaç ile regl olucam derken kendi kendime hastalandım. Ama bu arada prolaktin hormonum yüksek çıktığı için 28 gibi dostinex kullanmaya başladım enson 4 mayıs ta regl olmustum sonra 4 hazıran gıbı bır kucuk bır damla kahverengı ve kırmızı bır lekenme oldu sonrasında bır sey yok hala beklıyorum . Cumartesı gunu doktora gıttım rahım dıuvarın kalınlasmıs kıst ıse 3.5 cm olmus yıne . Sımdı bır on gun daha bekleyelım dedı . en son bende doktordan once pazartesı gunu yada salı gunu beta hgc yaptırmıstım 0.5 cıkmıstı . Doktorum dedı kı 20 hazırana kadar bekle . once beta hcg yap sonrasında da verecegı ılac ıle egl olmamı saglayacak .. tansıyon dusuklugu boyle halsızlık ve karın sıslıgım var gogus uclarum bazen kasınıyor. bi tuhafım halım yok . zaten 6 ayı askın suredır de denıyoruz bebek olayını ama sonuc alamadık ...su hıssetıgım cok kotu bır durumya belırsızlık ..doktor gec dollenmeden falan bahsettı ama olurmu kı bılmıyorum ... endıse ıcındeyım bu duruma ne dersınız acaba ?

hoşgeldin canım
bu topiğin tadı başkadır
verdiğin değerlere yorum yapamam ne anlama geldiğini bilmiyorum
biz tedavisiz çocuk sahibi olduk çünkü:nazar:
hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok benzer o yüzden ayırt etmek zor.
yaşadığın belirtiler adet gecikmesinden de olabilir
mesela benim adetim geciktiğinde 4 aylık hamile gibi karnım şiş olur.
geç döllenme diye birşey var ama onu biz bilemeyiz zaman gösterir herşeyi.
doktorunun dediği gibi biraz bekle istersen seni umutlandırmak yada yanıltmak istemem.
ama evde idrar testi yapabilirsin :29:

günaydın güzel bayanlar

güzel hamiş anneler

slm tatlımm naber nasılsın bizde iyiyiz cok şükürr hadi inşş rabbim hayırlı evlat nasip etsin artık güzle haberleri sizden bekliyoruzzzz :29: :38: :38:
öncelikle hosgeldin canım :71:
rabbbim inşşş sanada hayırlı bir evlat nasip eder inanki hiç bi fikrim yok benimde :19:
nazar herhalde melikecim yaa :26:
sürekli okuyorum kuzumu aslında :44:

hoşgeldin canım
bu topiğin tadı başkadır
verdiğin değerlere yorum yapamam ne anlama geldiğini bilmiyorum
biz tedavisiz çocuk sahibi olduk çünkü:nazar:
hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok benzer o yüzden ayırt etmek zor.
yaşadığın belirtiler adet gecikmesinden de olabilir
mesela benim adetim geciktiğinde 4 aylık hamile gibi karnım şiş olur.
geç döllenme diye birşey var ama onu biz bilemeyiz zaman gösterir herşeyi.
doktorunun dediği gibi biraz bekle istersen seni umutlandırmak yada yanıltmak istemem.
ama evde idrar testi yapabilirsin :29:

evet canım bencede nazar gibi rabbim korusun inşş kuzucunu :nazar: :emir_bebek: :31:

günaydın güzel bayanlar

güzel hamiş anneler

hadı bakalım hayırlısı canım en kısa zamanda sağlıkla gelsın bebışın:))

canım bende bu dedıklerınden pek bılgım yok ama benımde once azcık kanamam olmuştu adet oncesı
kahverengı sonra bıdaha gelmemıştı testle hamıle olduğumu oğrenmıştım tabı herkeste farklıdır canım
hıç sıkma canını 1 yıla kadar bekleyın dıyolar uzmanlar aha benım kız ağlıyo optum szı kızlar byy

evlendik ve tabiii sonrası...bebeğimiz yok.....çünkü..............................................................................vajinismusum.......................................................çok mutluyuz ama işte...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

aramıza yeni arkadaşlar katılıyor ohh ohh ne güzel çoğalıyoruz 2009 gelinleri olarak :6:

vaveylam umarım atlatırsın cnaım en kısa zamanda bir topıc varmış bizim kk da görmüşsündür belki arkadaşlar orada dayanışma içinde.en kısa zamnada atlatman dileğiyle:71:

Back
X