allah bağışlasın tatlım inşallah beceririm ıkınmayı o heycanla .annem küsmez de eltin iyi bakamaz sana diyo ben geliyim diyo bende şöyle bi çözüm buldum doğuma giderken eltimi alırım kurtulunca annemi ararım gelir değişirler şimdi ben doğumdayken annem kesin fenalaşır çıkınca ararım öyle gelsin daha iyi çünkü benim aklım annemde kalır diğer türlü rahat doğuramam canım
ahh canım yaaa geçmiş olsun allah şifa versin sana heycan artıyo bendede giderek bakalım nasıl doğurcaz çok zor geçiyo benim belim sırtım iğne gibi batıyo geceleri uyuyamıyorum yere bişey düşüyo o bana bakıyo ben ona

eğilipte alamıyorum oooofffff iple çekiyorum şu doğumu
hoşgeldin canım allah bağışlasın oğluşunu
hoşgeldin canım bende ilk üç ay aynı sorunu yaşadım sonra tık diye halloldu korkma tamamen pskolojik sonradan bumuymuş falan diye dalga geçtim kendimle hep insanların abartmaları yüzünden çok tırsıyodum acıycak filan diye halbuki kendimi sıktığım için canım yanmış boşu boşuna sal kendini gitsin canım
ah deryacım en zor dönemleri şu bebeklerin diş çıkarmaları onuda atlattınmı dahada korkma allah yardımcınız olsun kimbilir nasıl canı yanıyodur yavrucuğun minik kuzucuk inşallah biran önce çıkar dişleri