• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar ölüyorum hastalıktan
sabah doktora gittim farenjit dedi
alt solunum yollarınada inmiş
gitmeseydim bronşite çevirecekti uğraş dur artık
doğru düzgün ilaç içemiyorum emzirdiğim için :50:
yoksa bir iğne yada serum dikerdi beni
ben yatayım kafam ağırlaştı yine

geçmiş olsun cnaım.ben de 2 ay önce farenjit olmuştum ya.bu c.tesi boğazıma yutkunurken diken gibi batmadan dolayı doktora gittim yine bu doktor anlaıdı aft var dedi.farenjit belki de oralarda aft attı bilmiyorum ama canım çok yanıyor.yutkunamıyorum diken yutuyorum snaki.sağ tarafımda bir tek.doktor kamerayı boğazıma soktu anca gördü yutakta yara :( Allah hepimize şifa versin

geçmiş olsun cnaım.ben de 2 ay önce farenjit olmuştum ya.bu c.tesi boğazıma yutkunurken diken gibi batmadan dolayı doktora gittim yine bu doktor anlaıdı aft var dedi.farenjit belki de oralarda aft attı bilmiyorum ama canım çok yanıyor.yutkunamıyorum diken yutuyorum snaki.sağ tarafımda bir tek.doktor kamerayı boğazıma soktu anca gördü yutakta yara :( Allah hepimize şifa versin

sağol canım sanada geçmiş olsun :50:
yutkunurken acıma bende de vardı bol bol ıhlamur çorba falan içtim yumuşadı biraz
off çekilmiyor hastalık yaz sıcağında
amin canım inşallah çabuk iyileşiriz :58:

ayy kızlarr geçmış olsun topığımız nazaramı geldı ne:))
allah şıfa versın kızlar ikinizede tez zamanda acil şifalar dılıyorum

sağol zehracım
amin canım
kuzumun kokusunu çok özledim :50:

şeymaaaaaaaa bayıldımm bayıldımm kokoş annenın kokoş kızının odası supper olmuş
prensesımızde gelır ınşallah sağlıkla çokkk daha guzel olur ayy çok begendım canım
gule gule kullanın emeklerıne değmiş çok yoruldun ama supper olmuşş
helekı o ayakkabılarada bayıldım:))

ben epıdurel oldum canım ıkısıde aynı şekılde belden yapılıyomuş ama farklı şeylermış
ama bende çok memnundum doğumumdan hatta korktuğuma değmedı bıle hatta 4 gun sonra
sağlık ocağına gıttığımde doktor bana hıç doğum yapmış gıbı durmuyosun seke seke geldın dedı:))
senınkıde kolay geçer ınşallah canım

teşekkürler zehroşumm

:))

daha güzelleri senin kızının olsun inşallah

bende hastayım o çüçük patilerine giydiriceğim ayakkabılarınaa:69:

bu aradaaa sen epidural oldun cnm bende hiç tırsmıyorum bakalım neler olucakk şimdilik normal epidural

görünüyoo pazartesi doktor randevum var bakalım neler olucak:49:

baby canım çok tatlı odası
sağlıcakla büyüsün odasında meleğin :nazar:

tşkrler cnm benim aminn

buarada ne bu yahu herkeşler hastaaa :19:,

geçmiş olsun inş....:44:

ayy bı suru bebemız oluyo ya 2009 yılının gelınlerıı anne oluyoo aaaaaaa dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:8::8:
canım ben hıç o sancıları yaşayamadım doğum anı nası oluyo hıç bılemıycem aslında acı bı duygu keşke
bılebılseydım ama hayırlısı napalım dayanırsın ama sonuçta herkes doğuruyo ben hep bole duşunuyordum
tabı yınedee tırsıyodum:))kızım arftık çok tatlı gulmeye başladı anlıyo bızı yavaş yavaş balım benım
gorsenız oyle guzelkı bı suru saçı var her goren bu nası bebek dıyo bu kadar saçlı bebek mı olur:1::1:
dıye kara kızım benım uyuyo şımdı bugunlerde aramız ıyı çunku sancısı yok pek ağlamıyo yavrum:1::1:
bizden bole teyzoş sende ıyı bak kendıne guzel haberlerını beklıyoruz:))
sağol tatlım.maşallah teyzesi yer onu yer allah nazarlardan saklasın canım iyi olun hep inşallah
canım harika olmuş bayıldım güle güle kullanın ben daha sonra alıcam istediğimiz gibi bişey bulamadık acele etmeyelim dedik nasıl olsa yatak odama beşiğe yatırmak zorunda kalıcam bi süre
evet zehroşum az kaldıı canımm sende mi spinal sezeryanla dogum yapmıştınn bende sanırım öle olucam da heyecan dorukta hehh bide tırsıyorumm :18: :1:

saol bitanem benimmmm :7:
inşş saglıcakla gelir kuzularımız canım ne diyim inanki bende heyecanım felan üzerimde naısl olcak diye düşünmeden edemiyom dün bi ögretmen arkadasım dogum yaptı hemde siirtte spinal oldu öle gzel seler yazmışki anlatamamm aslında bi anda tüm korkumu attım hiç agrı sızımda yok diyo çok sevindim o öle yazınca inşş darısıda bize olsun tatlım :29: :38: :38:

ellerine saglıkkk seymoşumm harika olmuss valla güle güle kullanın kuzucunlaaaa :nazar: :emir_bebek: :69:
ayyy böyle güzel doğum yapanların haberini alınca içim rahatlıyo canım bide şu var diyo doktor korkup stres yaptıkça daha çok kasılırsın ve daha çok acı duyarsın diyo o an sadece nefes almaya odaklan rahatlarsın diyo aklında bulunsun
patladı canım bir tane :nazar:
yok canım ya daha huysuz oldu
şimdi ateş uykusuzluk falan uğraşıyoruz...

canım o yalancı sancı en hafifi
korkutmak istemem ama hayatın gerçekleri bunlar çok daha şiddetli oluyor doğumunki
nst de bile sancın arttıkça makine patlayacak gibi ses oluyor güm güm diye
ben doğum yaparken epidural olacak biri vardı
hiç sancı ifadesi yoktu yüzünde demekki sancın artmadan yapıyorlar ki ben sancım iyice arttığında epidural yapın demiştim artık geçti dediler.
şu sancı olayını bana sorun en ağırını yaşadım çünkü :59:
umarım siz kolay doğum yaparsınız...
canım ya bende epidurale güveniyorum zaten diğer türlü olsa bu kadar rahat olamam gibi geliyo sende bidahakine öyle yaptırırsın .allah yardımcın olsun canım senin işin zor şimdi belki sonradan birden pat pat çıkar dişleride kurtulursunuz bi arkadaşımın kızıda böyle olmuştu sonradan birden patlayıverdi hepsi
çok geçmiş olsun canım nazar mı değdi nedir böyle ana oğul size kendi kendine nazar duaları var oku rahatlatır belki biraz

sağol tatlım.maşallah teyzesi yer onu yer allah nazarlardan saklasın canım iyi olun hep inşallah

canım harika olmuş bayıldım güle güle kullanın ben daha sonra alıcam istediğimiz gibi bişey bulamadık acele etmeyelim dedik nasıl olsa yatak odama beşiğe yatırmak zorunda kalıcam bi süre

ayyy böyle güzel doğum yapanların haberini alınca içim rahatlıyo canım bide şu var diyo doktor korkup stres yaptıkça daha çok kasılırsın ve daha çok acı duyarsın diyo o an sadece nefes almaya odaklan rahatlarsın diyo aklında bulunsun

canım ya bende epidurale güveniyorum zaten diğer türlü olsa bu kadar rahat olamam gibi geliyo sende bidahakine öyle yaptırırsın .allah yardımcın olsun canım senin işin zor şimdi belki sonradan birden pat pat çıkar dişleride kurtulursunuz bi arkadaşımın kızıda böyle olmuştu sonradan birden patlayıverdi hepsi

çok geçmiş olsun canım nazar mı değdi nedir böyle ana oğul size kendi kendine nazar duaları var oku rahatlatır belki biraz

aynen canım yaa darısıda bize olsun inşş ne diyimm çok heyecalıyım çokkkkkk :43:

çok gecmiş olsun canımmm :5:

sağol cnm bnmm daha güzelleri senin olsunnn

KIZLAR ..............

NASILSINIZ bugün dudağımdaki uçuuklaa güne başladım:(((

sanki strest yapmıyorum dedim ama neden çıktı bilmiyorum

ben kendimii hiç iyi hissetmiyorum bugünn

ağlayasım geliyoo strestten kızım bile etkilenmiş olsa gerek

bugün pek oynamıyor

herşeyi kafama takıyorum sanırım:57:

kendimii çok yanlız hissediyorumm

uyumak ve uyandığımda kızımı görmek istiyorum

depresyonmu ne bu yaa böylee

herşeyi kafama takıp duruyorum nası gidicem doğumaa

ya herkesee haber verirlerde sevmediklerimide etrafımda görürsem

doğum telaşını sevmediklerime anlatırlarsa filan ne alaka dimii

insan bunlara ağlarmıı

off noluyo banaa böylee

:50:

Son düzenleme:
baby green melike
sağolun canlar iyileşemedim bir türlü :25:

babycim canım olur öyle şeyler doğum yaklaştıkça içten içe heyecan sabırsızlık stres duygusallık... karışık hisler yaşıyorsun. birde insan artık sıkılıyor hamilelikten hareket etmek zorlaştıkça bir an önce doğurayım diye bekliyorsun. takma kafana böyle şeyleri bebeğinide üzme. eminim o da gelmek için gün sayıyordur :emir_bebek:

kızlar herkes peşpeşe doğuracak bebek haberleri duyucaz ne güzel. inşallah hamiş haberleride duyarız. ama topiğimiz sessizleşir artık :5:
bir görünüp çıkarsınız sizde :)

KIZLAR ..............

bugün pek oynamıyor

insan bunlara ağlarmıı

off noluyo banaa böylee

canım doğum yaklaştıkça oluyo demekkı banda olmuştu aynı şeyler
sankı hep bışpey olcak gıbı gelıyodu bebegime kımseye soylemıyodum ama
boyle ıçten ıçe bı sıkıntı hali vardı sonra doğumda nası bı bılınç altıysa
epıdurel tutmayınca ölücem ben heralde dedım yada çocuğuma bışey olcak
panıkledım yanı çıkıncada çok ağlamışım bebegım ıyımı dıye yanı anlıycan
bu ruh halı oluyo demekkı kendını rahatlat canım sabırsızlanmamaya çalış
yuruyuşler falan yap dağıt kafanı öpüyorum senı ve bebişi bu arada kızının adını
duşundunuzmu merak ettım:))

baby green melike

babycim canım olur öyle şeyler doğum yaklaştıkça içten içe heyecan sabırsızlık stres duygusallık... karışık hisler yaşıyorsun. birde insan artık sıkılıyor hamilelikten hareket etmek zorlaştıkça bir an önce doğurayım diye bekliyorsun. takma kafana böyle şeyleri bebeğinide üzme. eminim o da gelmek için gün sayıyordur :emir_bebek:

kızlar herkes peşpeşe doğuracak bebek haberleri duyucaz ne güzel. inşallah hamiş haberleride duyarız. ama topiğimiz sessizleşir artık :5:

sağol cnm geçti biraz dışarı çıkncaa:D

aa ben yine kaçarım arada size nasılsa 40 gün annişim yanımda olar:D

amaa fazla takılamayabilirim tabü eskisi gibi

yuruyuşler falan yap dağıt kafanı öpüyorum senı ve bebişi bu arada kızının adını

sağol zehroşummm

haklısın bende kesin ağlarım zaten zırlağımm
:D:D

kızım selin olucak inş. cnm bnmm

senin kızın nekadarlık oldu nasıl :)

canlarım günaydın eşim bu c.tesi pazar akşam 8 e kadar çalışıyor.sabah onu yolcu ettim yazayım dedim.dün kbb doktoruna ve genel cerrahi ye gittim .

kbb yatışmaya başlamış dedi daha 1 haftayı bulurmuş yaralarımın iyileşmesi

ve genel cerrahi meme usg yaptırdım.çok şükür sadece fibrokistik değişiklikler çıktı ve sol göğsümde çok yoğun olmak üzere.zaten sol göğsüm çok aşırı ağrıyor dün usg de bile koltuk altımla çok canım yandı sol tarafımda.bir hastalık olarak kabul edilmiyormuş.basit ağrı kesiciler iç dedi.strese bağlı da artabilir bu ağrılar dedi zaten usg de gördüm beyazlıkları sol göğsüm sağa göre çok yoğundu.araştırıcam fibrokistik değişiklikleri ne yapabilirim bitkisel tedavileri var ama sonuç pek alınmaz dedi internet merakın varsa bakabilirsin dedi cerrah.Allah yaşatmasın o korkuyu geceleri uyku uyumadım gidene kadar.

hepinizi öpüyorum baby03 green ve melike yeğenlerimizi bekliyoruz hayırlısıyla

babay03 xanım sıkma o tatlı canını çok az kaldı.hep sen bize moral verirdin bu topıcte.canımmmmmm artık az kaldı çok güzel çok

KIZLAR ..............

bugün pek oynamıyor

insan bunlara ağlarmıı

off noluyo banaa böylee

böle olman normal kusum bende aglayıp duruyom yeterkii duygusallıgım üzerimde olsun :43:
hormonlarımız tavan yaptı artık sona yaklaşıyoz dogumda ne kadar aglarsak artık rabbim şimdiden yar ve yardımcımız olsun :59:
saglıcakla kuzularımızı kucagımıza almamızı nasip etsin inşş bebiş isteyen burdaki tüm arkadaslarımıza da bu güzel duyguyu yasamalarını nasip etsin :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

baby green melike

rica ederim canım benimmm :29: :38: :38:

canlarım günaydın eşim bu c.tesi pazar akşam 8 e kadar çalışıyor.sabah onu yolcu ettim yazayım dedim.dün kbb doktoruna ve genel cerrahi ye gittim .

ve genel cerrahi meme usg yaptırdım.çok şükür sadece fibrokistik değişiklikler çıktı ve sol göğsümde çok yoğun olmak üzere.zaten sol göğsüm çok aşırı ağrıyor dün usg de bile koltuk altımla çok canım yandı sol tarafımda.bir hastalık olarak kabul edilmiyormuş.basit ağrı kesiciler iç dedi.strese bağlı da artabilir bu ağrılar dedi zaten usg de gördüm beyazlıkları sol göğsüm sağa göre çok yoğundu.araştırıcam fibrokistik değişiklikleri ne yapabilirim bitkisel tedavileri var ama sonuç pek alınmaz dedi internet merakın varsa bakabilirsin dedi cerrah.Allah yaşatmasın o korkuyu geceleri uyku uyumadım gidene kadar.

babay03 xanım sıkma o tatlı canını çok az kaldı.hep sen bize moral verirdin bu topıcte.canımmmmmm artık az kaldı çok güzel çok

acil şifalar tatlım benim çok saol canımsınnn :29: :38: :38:

zehroşum sen napıyon nasılsın canım bebişin nasıl büyüdümü çok öptüm ikinizedee :nazar: :49: :38: :38:

cnm sağol güzel dileklerin içinn

bak gördünmü okadar korktun bişi değilmiş

strest yapmamaya çalış cnm

:19:gerçi bazen insanın elinde olmuyor ama

böle olman normal kusum bende aglayıp duruyom yeterkii duygusallıgım üzerimde olsun :43:
hormonlarımız tavan yaptı artık sona yaklaşıyoz dogumda ne kadar aglarsak artık rabbim şimdiden yar ve yardımcımız olsun :59:
saglıcakla kuzularımızı kucagımıza almamızı nasip etsin inşş bebiş isteyen burdaki tüm arkadaslarımıza da bu güzel duyguyu yasamalarını nasip etsin :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

rica ederim canım benimmm :29: :38: :38:

acil şifalar tatlım benim çok saol canımsınnn :29: :38: :38:

haklısın cnm evt

salağaa bağlıyorum bazennn:1:

bi doğursakta kurtulsak ama şimdidenn evimin çok kalabalık olucağı aklıma geldikçee sıkıntı basıyoo

giden gelen bitmez şimdii:4:

neyse sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz bir kaç ay çekerşz artık napalım :61:

senin oğluşun nasıl cnm benim yarın kontrolüm var yine 6 günde bir gidiyorum

ne zaman geliyorrr in ş..

Back
X