- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
iyi akşamlar kızlarrrr....melikem napiyosun canım?
ana melikemde kaçmış
hımmmmmmm o mesele ben hem ayda bir altın hemde alışverişe yetiy
om elhm..... yaa bugün yine kolye aldım ikitane :)) dayanamadım far ruj ve vücut spreyi aldım ayyyyyyy :))))))
nannn öyle dimee belkim olaaaaa
severhannnn sen nasılsın ....
yok looo nirdeee
Giderken arkamdan karpuz kesmeler falan yokmu :) bıktım ondan,değiştirin artık,kavun kesin, koyun kuzu bişeyler kesin, baklava yada pasta kesin :)))) ,,,
iyiyim canım bende bebek sahibi olmak istiyorum bakalım hayırlısı
hoşgeldin aramıza
börek dagıtım canım az önce yaptım ohh missss kokuya bak yaaaa
kısss seymaa nerdesinnn yine kayboldunnnn
ayyyyyy börrekmii el böreğimi mmmmmmm mis missssssss ay cnm sorma esra erola takılıyorum aradaaakşama sinema keyfi var evde eşim öyle dedi bu akşam sanırım fazla uprıyamıycam topiğe ama arada kaçarım börrekkkkkkkkkkk
tesekkürler canım nasılsın cok sevdim buraları ben cok iyi vakit geciriyorum gerci eşim biraz kızıyo ama neyse
evetttttttttt hadi cogalalımmm canlarrrr koskoca topikte bukadarmıyız 2009 en güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadiyimm hobaaaaaaaaaaaaaaaa topikk bize kaldı yandannnnnnnnn :44:
afiyet olsun kusum yemek tariflerimde ekli gercekten cok süper oluyoı tavsiye deriz sizedee
evetttttttttt hadi cogalalımmm canlarrrr koskoca topikte bukadarmıyız 2009 en güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadiyimm hobaaaaaaaaaaaaaaaa topikk bize kaldı yandannnnnnnnn :44:
.............
evet zehracım öle sölüyolar ama bence eşinde cocugun da yeri cok farklı olur yaa
hımmmmmmm o mesele ben hem ayda bir altın hemde alışverişe yetiybugun baktım bı ara yanlız ben bu aralar pek bı pıntıyım kendıme bışe almıyom para bırıktırme derdıne duştumdeama arada bakıcam orayada bakıncada almayı canım çekıyo ya neysee:))
börek dagıtım canım az önce yaptım ohh missss kokuya bak yaaaa
ben pırasalı ve patatesli böreğe bayılırım birde kaymaklı ımmmmmmm ay çok canım çektii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?