2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

yok looo nirdeee [/QUOTE]

gel nen melike annene hasta etme ananı

Giderken arkamdan karpuz kesmeler falan yokmu :) bıktım ondan,değiştirin artık,kavun kesin, koyun kuzu bişeyler kesin, baklava yada pasta kesin :)))) ,,,

evetttttttttt hadi cogalalımmm canlarrrr koskoca topikte bukadarmıyız 2009 en güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

afiyet olsun kusum yemek tariflerimde ekli gercekten cok süper oluyoı tavsiye deriz sizedee

evet zehracım öle sölüyolar ama bence eşinde cocugun da yeri cok farklı olur yaa

bende oyle duşunuyorum gerçı ben evlenmeden oncede kayınvalderıyle anlaşamayanları anlamıyodum ınsan ıyı olsun yeter dıodum bu tezımde yanıldım çocuk konusunda ne olcak bakalım gorelım:)

bugun baktım bı ara yanlız ben bu aralar pek bı pıntıyım kendıme bışe almıyom para bırıktırme derdıne duştumdeama arada bakıcam orayada bakıncada almayı canım çekıyo ya neysee:))
hımmmmmmm o mesele ben hem ayda bir altın hemde alışverişe yetiy
om elhm..... yaa bugün yine kolye aldım ikitane :)) dayanamadım far ruj ve vücut spreyi aldım ayyyyyyy :))))))

du bakalım bende bı bayram alışverışı yapcam bı kez yapcam ama tam yapcam galıba

börek dagıtım canım az önce yaptım ohh missss kokuya bak yaaaa

bende yaptım boregımıı en kalorılısınden afıyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…