- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
sağol canım yaa
allah kadınların yardımcısı olsun
özellikle çalışanların...
aman canım sende kendini fazla yorma tatlım benimm benimki saolsun kovayla su tasıdı balkonları yıkadım bide masa vardı onu ben ladırdım buda niye bana sölemiyosun sen kaldırma bişe dedi sonra tekrar yerine o koydu yemek yaparkende biraz yardım etti saolsun gitcek birazdan canım inanki tam bi koca bebek bensiz uyumaz uzansa yanıma gel der bi yere giderken yanında ayırmaz
aman canım sende kendini fazla yorma tatlım benimm benimki saolsun kovayla su tasıdı balkonları yıkadım bide masa vardı onu ben ladırdım buda niye bana sölemiyosun sen kaldırma bişe dedi sonra tekrar yerine o koydu yemek yaparkende biraz yardım etti saolsun gitcek birazdan canım inanki tam bi koca bebek bensiz uyumaz uzansa yanıma gel der bi yere giderken yanında ayırmaz
amin hamşlelerindeamin hemen kendıme pay bıçtım
boşver en ıyısı benım eşımde saolsun oyledır aama bende onsuz yatamam korkağım zaten bende ılk hamıleyken çok ustume duşuyodu gerçı hala yapma dıoda ama bende yapıyım demıyo temızlıkçı tutalım dıyoıkı kışıyız gelen gıden yok yakında hızmetçı bıle alabılırız
iii dinlen
zehra temizlik zor valla
ama insan temizlik yapınca sanki evin gözü gönül açılıyor parlıyor her yer
valla ben temizlik yapmayı çok seviyom
güzelim allah bozmasın
bence çok güzel birsey
benim de eşim öle ama ben çok memnunum bu durumdan
o da bensiz yatmaz ben siz yemez
evliliğimizde gün geçtikçe ona çok bağlanıyorum sizde de aynı mısınız
güzelim allah bozmasın
bence çok güzel birsey
benim de eşim öle ama ben çok memnunum bu durumdan
o da bensiz yatmaz ben siz yemez
evliliğimizde gün geçtikçe ona çok bağlanıyorum sizde de aynı mısınız
eşim diyo zaten hamile olursan temizlikci tutarım ben hayatım diyo yok yaa ne geregi var ben yaparım baskasının yaptıgı içime sinmez diyomm yaa bakalım pek düşüncelidir canım kocişim benimmm
aynen bacımm cok şükür seviyodum eşimi ama evlendikten sonra daha bi asık oldum hemde dili gübüü tabi belli etmiyom fazla sımarmasın diyee kısss allah bozmasın canım mutlulugumuza mutluluk katsın inşallahhhhh kırk bin kere maşallah diyelim dimiii
ben kaçar arkadaşlar akşam görüşmek üzere
byeeeeeeeeeeeeeeee
öptüm sizi
ay evet ya ınsan çok alışıyo onceden annemlerın yanına gıtmeyı çok ıstıyodum şımdı bayramda eşımın ıznı yok bı hafta ayrı kalcaz annemlerıde ozledım off napcam bılmıyom orayı gıdıncede eşımı çok ozluyomm geçmek bılmıyo bı hafta burdaykende orayı ozluyom ahh gurbetlık
ay ben temızlıkçıye şunu yap bunu yap dıyemem dedım şımdılık yapıyomda karnım çıkınca alıcaz olmadı zaten canım çok tezcek dıyene kadar 10 kez yaparım eşımde bu yuzden yapamıyo zaten şunu yap dıyom tamam dur yapcam dıo ama hayır hemen yapması lazım o hemn yapmadıgı ıçın ben yapıyom ona da fırsat kalmıyo sınır oluyom bu huyuma ama huy işte
melike birazdan işten çıkıyom paydos olacak
inş bu akşam konusabiliriz cnm
eve gideyim hemen mutfağa menemen malzemelerin hazırlayacağım
ve eşim yapacak menemeni
eşim menemeni çok güzel yapıyor ben malzemeleri hazırlıyom o geri kalanı yapıyor
evlenince insanın kendi ailesi 2 planda kalıyor
eşim 1 sırada
ama çocuk olunca diyorlar çocuk 1 sırada
eş 2 sırada oluyor diyorlar
allah nazarlardan saklasın eşim çok seviyorum
aynen deli gibi seviyom tutkumu aşk mı
ne bilmiyorum ama gün gün artıyor ona olan sevgim
ayy evet ya herkes çocuk olunca başka oluyo dıolar ama bakalım doğsunda bızımkı anlıycaz bakalım
ben kaçar arkadaşlar akşam görüşmek üzere
byeeeeeeeeeeeeeeee
öptüm sizi
3,5aylık hamıleyım hayatım saolasın
hayırlısı olsun cnm arada benim topiğede gelin olarmı http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/392039-alisveristen-donusresimli-paylasim-13.html
yok nannn nerdeee
hımmmmmmm o mesele ben hem ayda bir altın hemde alışverişe yetiybugun baktım bı ara yanlız ben bu aralar pek bı pıntıyım kendıme bışe almıyom para bırıktırme derdıne duştumdeama arada bakıcam orayada bakıncada almayı canım çekıyo ya neysee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?