• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hımmmmmmm o mesele ben hem ayda bir altın hemde alışverişe yetiy
om elhm..... yaa bugün yine kolye aldım ikitane :)) dayanamadım far ruj ve vücut spreyi aldım ayyyyyyy :))))))

nannn öyle dimee belkim olaaaaa:60:

yok looo nirdeee :23: :9: :9:[/QUOTE]

:60::60:gel nen melike annene hasta etme ananı :38::29::65:

Giderken arkamdan karpuz kesmeler falan yokmu :) bıktım ondan,değiştirin artık,kavun kesin, koyun kuzu bişeyler kesin, baklava yada pasta kesin :)))) ,,,
:4::63:

evetttttttttt hadi cogalalımmm canlarrrr koskoca topikte bukadarmıyız 2009 en güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:7:

ayyyyyy börrekmii el böreğimi mmmmmmm mis missssssss ay cnm sorma esra erola takılıyorum aradaa :16::9: akşama sinema keyfi var evde eşim öyle dedi bu akşam sanırım fazla uprıyamıycam topiğe ama arada kaçarım :65: börrekkkkkkkkkkk:56:

afiyet olsun kusum yemek tariflerimde ekli gercekten cok süper oluyoı tavsiye deriz sizedee :29: :16:

evet zehracım öle sölüyolar ama bence eşinde cocugun da yeri cok farklı olur yaa :29: :emir_bebek: :16:

bende oyle duşunuyorum gerçı ben evlenmeden oncede kayınvalderıyle anlaşamayanları anlamıyodum ınsan ıyı olsun yeter dıodum bu tezımde yanıldım çocuk konusunda ne olcak bakalım gorelım:)

bugun baktım bı ara yanlız ben bu aralar pek bı pıntıyım kendıme bışe almıyom para bırıktırme derdıne duştumde:9::9:ama arada bakıcam orayada bakıncada almayı canım çekıyo ya neysee:))
hımmmmmmm o mesele ben hem ayda bir altın hemde alışverişe yetiy
om elhm..... yaa bugün yine kolye aldım ikitane :)) dayanamadım far ruj ve vücut spreyi aldım ayyyyyyy :))))))

du bakalım bende bı bayram alışverışı yapcam bı kez yapcam ama tam yapcam galıba:D

börek dagıtım canım az önce yaptım ohh missss kokuya bak yaaaa :56: :1: :1:

bende yaptım boregımıı en kalorılısınden afıyet olsun tatlım:56:

Back
X