2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım topiğin hayırlı olsun bende 2009 temmuzda evlenenlerdenim iyi geceler canım

afiyet olsun kusum yemek tariflerimde ekli gercekten cok süper oluyoı tavsiye deriz sizedee

ayyyyyyyyy kızlar canım cok istedi ha simdi olsa da yesek şişcek valla bende esra erola takılıyorum canım ayrıca fox ta unutma beni favori dizim o olmassa olmaz :13:

ayyyyyyyyy kızlar canım cok istedi ha simdi olsa da yesek şişcek valla bende esra erola takılıyorum canım ayrıca fox ta unutma beni favori dizim o olmassa olmaz :13:

ayy ben hepsını bı arada ızlıyom zap yapa yapa bı yandan yemekteyıze bakıyom ondakı bışeye sınır olursam esra erola ona sınır olursam az arka sokaklra bakıyom ondan hemen sıkılıyom boyle done done kanallar arasında geçıyo vaktım valla

ayyyyyyyyyy canım cok severim patatesli canım cok istedi valla ha

bizde eltim ben kayınvalidem oturuyoruz esra fox yemekteyiz başka iş yok oyle dolasıyoruz

canlarım bende cıkıyorum ama gelecegim gece yine sofra hazırlamam lazım yemek yicez sonra görüsürüz kızlar iyi aksamalr iyi sohbetler kızlarrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

bu arada yakın olsaydık vererdım ben sana borek ama zaten benım boregım kolay borek sıgra boreğı çok heveslenılcek bışe deıl yanı

kızlar ben geldim
ne yapyonuz bakem
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
dün ben çıktım rahatsızım biraz ancak girebildim yazdıklarınızı da okuyamdım çok fazla konuşma geçmiş maşallah allah eksiltmesn inşallah
öptm hepinizi arada uğrarım yine pek halim yok benim

kıss gel ben sana yaparım ne var sankiiii 5 dakikalık iş bacımm

ayyyyyyyyyy canım cok severim patatesli canım cok istedi valla ha

ayyy beş dklıkta yemeğim mar melikem severhan benimde çekti valla yarın yapıyımm bir pırasalı bürrek:) shekerimmm hayrola tatlım neyin var senin??

sheker bebiş mi rahatsız edıyo senı neyın var tatlım

ayyy beş dklıkta yemeğim mar melikem severhan benimde çekti valla yarın yapıyımm bir pırasalı bürrek:) shekerimmm hayrola tatlım neyin var senin??

sheker bebiş mi rahatsız edıyo senı neyın var tatlım

kemiklerim ağrıyo dünden beri we saolsun kızımda bana hiç yardımcı olmuyo aksine dha çok yoruyo hiç halim yok hasta flan olmasaydım süper olcak yaaa ilaçta alamıyorum sabrsızlkla eşimi bekliyorum işten gelince masaj yapıyo işin kötü yanı eşim gece çalışıyo sabah ewe geliyo ne yapcam o gelene kadr bilmiyorum

ayy buarada bende şimdi farkettim ne kadr sıkıntılıymışm ben yaw

ayy allah şıfa versın canım az kaldı tabı doğumada yat dınlen sen ış falan yapma

geçmiş olsun cnm neyin var grip mi

herkese merhaba yeni gördüm topiği
bende 1 Ağustos 2009 da evlendim
muhasebe bürosunda çalışıyorum ama yakında ayrılacağım 31 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse kızım olacak

slm kızlar ben geldim
eşime menemen yaptıracaktım
oda mesai kaldı ekmek arası ekmeğe talim oldum
zaten cnm yemek yapmak istemiyordu

herkese merhaba yeni gördüm topiği
bende 1 Ağustos 2009 da evlendim
muhasebe bürosunda çalışıyorum ama yakında ayrılacağım 31 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse kızım olacak

merhaba canım hoşgeldın bebegın hayırlı olsun baya yaklaşmış doğumun topığın ıkıncı kız bebegı oluyo senın kızın şımdıye kadar 3 tane bebışımız var nası gıdıyor hamılelığın umarım ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…