2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

zehra burda mısın online görünüyon cnm
tekrar çok sevindim bebişin kucağına almışsın cnm allah kolaylık versin tatlım
zehra yanında kim var cnm yardım için

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim kızlarr:))sheker ınşallah kotu bışe yoktur canım en kkısa zamanda gel merak ederım

slm cnm sheker_cat ne oldu cnm müsait olunca mutlaka gel çok merak ettim inş kötü birsey yoktur tatlım

slm tatlım benim nerelerdeydin kuzu ya çok merak ettik seniii çabuk gel kusum

evet tatlım benim dogum günümmm kuzusumm çok tesekkür ederim canımsınnn

ayyy canım benim yaaa darısıda hayırlısıyla bize olsun inşş

Felaket bir durumdayım ama çok mutluyum :=)

slm canım hoşgeldinnnn
oda güzelmiş kuzumm hep mutlu ol inşşş

kızlar zehradan sonra sıra kimde doğum için

sanırımm seyma, katre, ben ve bi arkadas daha vardı kuzumm unuttum şimdii

çok teşekkür ederim kızlarr:))sheker ınşallah kotu bışe yoktur canım en kkısa zamanda gel merak ederım

rica ederiz bitanem benimmm canımsın

zehracım doğum hikayen için teşekkürler canım benim ne güzel yazmışsın.darısı diğer hamiş arkadaşlarımızın başına :) ve ben ve benim gibi ileride hamile kalmayı planlayan arkadaşlarımın başına :)

yaa kızlar bugün çok güzel hayallerim vardı öle hastayım ki kalkıp süslenmek bile zor geliyooo güya dogum günüm ama ben çok hastayımmmm

yaa kızlar bugün çok güzel hayallerim vardı öle hastayım ki kalkıp süslenmek bile zor geliyooo güya dogum günüm ama ben çok hastayımmmm

doğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara eşinle ve bebişin bir ömür boyu olsun cnm

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...

hayırdır inş...:26:

kızın büyümüş tatlım durumun ii olmasına çok sevindim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin allah cnm benim

amin cnm bnm amin:)))

süper yaaaaaa

tv nin sesinii kısarak yazına odaklanarak okudum

çok güsel ve heyecanla yazmışsın halaa heyecanın dinmemiş gibi geldi bana :)

allahım hiç ayırmasınn

gerçekten biras paniklendirmişler seni ameliyathanede ama sonu güzell

önemli olan buu sezeryan senden korkmuyorummm

bir tek normal doğumda çok genişler die korkuyorum onu kafama takıyorum

nedensizmi takıyorum bilmem dikiş atılıyo ama ne biliyim işteee:18:

cnmmm hep ama hep mutlu ollll

ellerin dert görmesin zevklee okudum

kızını yerimeee kokklaaa

cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnn

yeni yılında mis kokulu oğlunu kucağına almanı dilerimmm

herşey gönlünce olsunnn

dooğum günü annesii kalkta süslen azcık hastalığın geçer belkimm

geçmiş olsun allah şifa versin cnm

ya kızlar ben gün boyu online mıydım :26: açık kalmış herhalde :44:

ah sorma canım çok yaramaz çok ama kızamıyorum ben ona ölüyorum bitiyorum

erkekte fiskiye gibi oluyor hakikaten yeğenimde görmüştüm
yesin onu teyzesi,büyüyor Allahın izniyle .benden gıdışına bir öpücük kondurur musun annesi

tabi canım ne demek memnuniyetle

melikeccim erkek bebekler çok yaramaz oluyor hazırla kendini şimdiden benim afacan yattığı yerden iş beceriyor ki yürümeye başlayınca vay halime

iyiki doğdun melikecimmmm
nice mutlu yıllara oğluşunla kocişinle hep mutlu ol inşallah
burda herkes boğa burcu galiba benimkine de az kaldı

zehracım gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebişini inşallah
sık sık emzir canım ilk aylar kilo alımı çok önemli.
süt yapacak şeyler ye bol bol sulu meyve sebzeler ye ve bol su iç canım. bende yeni anneyim ya yaşamış görmüş biri olduğum için sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin canım

çok tesekkürlerrrr bitanemm benimmmmm canımsınnnn

çok tesekkürler tatlısımm benimmmm
süslendim quzumm dısardaydık yeni geldik kocişimm bizi oglusumla yemege götürdü
şimdide osmanı izliyozzz

çok tesekkürler canım benimmmm
evet kuzum şimdi eşime söledim de oda gülüyoo yaparmı yapar valla bizimkide dio
ayy canım valla ben burcumdan cok memnunum yaa boga kadını olmak süper bi duygu

Canım çok duygulu güzel şeyler Allah analı babalı ve sevdikleriyle büyütsün inşllh:)Amin canım çok duygulandım bende bugün bebek ziyaretine gittik eşimle çok güzel anlar duygular Allahım tüm isteyenlere bizlere tattırsın inşllh.Hamile olan arkadaşlarımıda saglıklı hayırlı dogumlar olsun inşllh

Canım benim doğumgünün kutlu olsun Allah eşinle bebeginle sevdiklerinle ömür boyu saglık huzur dolu yıllar nasip etsin iyiki doğdunnn

iyi etmiş annesiçok sıkarsan prensi böyle sinirlenir iştegenelde bebekler yapıyormuş bunu altlarını açmak hoşlarına gidiyor.hepsi birer melek ya maşallah hepsineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…