- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.421
iyiyim cnm bnm sağol sen nasılsın evt
az kaldı allahın izniyle..........
oh ohh ne güsell missler gibin uyusun buralardada havalar güselll
BUGÜN KISIMI GÖRMEYE gittim arkadaşlar
1 452 gr. olmuş kelebekim bu aradaa baş aşağı duruyo doktor bu yüzde%1 ihtimalle ancak diğer
şekile döner dedii bu normal doğumun göstergesi dediii
kızım yine herzamanki gibi yüzünü göstermediii
ben çok kilo aldım moralim bozuldu bir yandanda kendime kızdım kızın sağlıklı ne üzülüyorsun diyee
amaa bu gidişle 17 kilo ile doğum yaparım ben birde dikkat ettiğim halde yaaa((
57yle hamile kaldım şuan 65 olmuşum
7 ayda toplam 8 kilo almışım yaaa
haftada 1 kilo 1 kilo almaya başladımmm
nolucak böyle bilmiyorum göğüs ucu içinde e vitamini kapsülü verdii ismini unuttum şimdii
doğumdan önce kullan dedii
yuvarlak bişiymiş iğne ucuylaa patlatıp onu 2 ye bölüp yarım yarım göğüs ucuna sürüyormuşsun
onun dışında herşey normal çok çoooook şüküüüürrr
allah razı olsnn bitanem benimm inşşş kuzucummm
bizde iyiyiz güzeller güzeli teyzesii safak sayıyoruz artıkk kuzusumlar
sen napıyon naıslsınnn bebişim rabbim sanada yasatsın inşş bu güzel duyguyuu rabbim o güzel gönlüne göre versin her daim inşş çok öpüyorum seni datlusummm
canım Allah kurtarsın sag salim hayırlı dogumlar olsun hepiniz içinBugün arkadaşımda doğum yaptı oglu oldu.yarın kısmet olursa ona gidecem hastaneye. darısıda sana olsun
melike baby bahar alevesen gülcan ve yeni annemiz zehra
kızlar bugün oğluşum bizi gülme krizine soktu
altını değiştiriyordum tam bamyasına krem sürüyordum ki birşey fışkırmaya başladı
yavruşum fıskıye gibi saldı kendini
ne yapacağımı şaşırdım o anda elimi koydum altına avucumu doldurdu
ilk defa başıma geldi ay öldük gülmekten
melike baby bahar alevesen gülcan ve yeni annemiz zehra
altını değiştiriyordum tam bamyasına krem sürüyordum ki birşey fışkırmaya başladı
ayy kızlar sıze bı yazamadım dun yazdım yazdım bebek ağladı dıye gıttım gıttı hepsı
bız ıyıyız çok şukur bebışımle sut derdındeydık sezeryanda sut geç gelebılıyomuş benım daha yenı
dun geldı ancak ınşallah doğumlarınız normal olur kızlar tabı en onemlsıı bebekler sağlıklı olsunda
ınsanın kızı olması çokguzel mış o kadar tatlıkı tıpkı ben
doğumum epıdurel sezeryan oldu kızımda 38+5 te 50 cm 3080 kg olarak geldı
şımdık uyuuyo annanesıyle melekım gorsenız ıçıme alıp sokasım var hepınız yazmışısınız
dun okudum çok teşekkur ederımkızlar dualarınıza ılgınıze benı çok sevındırdınız
allah hepınıze hayırlı evlatlar nasıp etsın hamışlere de tez zamanda kolaylıkla kavuşmayı nasıp
etsın sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.ama aklıma gelen goğus ucu kremı alın kızlar
bence şart ben lansınoh almıştım ve doğumdan bı hafta once surmeye başladım yara olmadı
hıç ama sızlama oluyo tabı surmesem ne olurdu bılemıyorum baya rahatlatan bışey
şımdı ılk başta onu surdum şımdıde badem yağı aldım eskısı kadar acısı kalmadı dıye malum
o krem bıraz tuzlu badem yağı suruyorum yaramız kanamamız olmadı kı ben makıneyle sağdım
çok zor bışey o makıne ışı korkulu ruya çok şukru sutum gelıyo yavaş yavaş kızıma değer
hastane çantası konusunada deyıneyım ben çok şey goturmuştum çeyreğını kulanıp gerı
getırdımama zaten çoğu tedbır amaçlıydı ben pıjama kullandım çok rahat oldu bebegede
bı ahstane çıkışı gıydırdıler ben 2 takım gotyurmuştum yelek hırka vs kullanmadılar battanye hastane çıkışı o kadar hasta bezı almamıştım ıyıkıde almamışım zıyan olurdu hastanede gazlı bez
koyuyolar orkıdın uzerıne hıç sızdırmadı bıde sezeryan ya kanamam çok aşırı deıldı
herkesın farklıdır gerçı o gazlı bezden evede verdıler hatta bı kısmını kullanmadım çunku oyle çok yoğun gelmıyo şımdılık bu kadar goruşurıuz
canım tebrik ederim.Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin kızına.ne güzel ya geçen hafta bugünlerde karnındaydı şimdi kucağında.canımmm benim ya.sen bebişinle ilgilen sonra doğuma giriş anını sonrasını falan anlatırsın olur mu cnm Allaha emanet olun
amin kuzum aminn darıısda sana olsun inşşşCanım sendende Allah razı olsunhadi hayırlı teskereler olsun annesi Amin canım tüm isteyen herkeze nasip olsun bu duyguyu yaşamak negüzel cicilerini hazırlıyosundur sen şimdi Bende çok öpüyorum sizi annesi
hadi yaaa demee koptum valla bak sen su yaramaza bende hazırlıklı olayım artık dimi kuzummelike baby bahar alevesen gülcan ve yeni annemiz zehra
ayy kızlar sıze bı yazamadım dun yazdım yazdım bebek ağladı dıye gıttım gıttı hepsı
bız ıyıyız çok şukur bebışımle sut derdındeydık sezeryanda sut geç gelebılıyomuş benım daha yenı
dun geldı ancak ınşallah doğumlarınız normal olur kızlar tabı en onemlsıı bebekler sağlıklı olsunda
şımdık uyuuyo annanesıyle melekım gorsenız ıçıme alıp sokasım var hepınız yazmışısınız
dun okudum çok teşekkur ederımkızlar dualarınıza ılgınıze benı çok sevındırdınız
allah hepınıze hayırlı evlatlar nasıp etsın hamışlere de tez zamanda kolaylıkla kavuşmayı nasıp
etsın sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.ama aklıma gelen goğus ucu kremı alın kızlar
bence şart ben lansınoh almıştım ve doğumdan bı hafta once surmeye başladım yara olmadı
şımdı ılk başta onu surdum şımdıde badem yağı aldım eskısı kadar acısı kalmadı dıye malum
o krem bıraz tuzlu badem yağı suruyorum yaramız kanamamız olmadı kı ben makıneyle sağdım
çok zor bışey o makıne ışı korkulu ruya çok şukru sutum gelıyo yavaş yavaş kızıma değer
hastane çantası konusunada deyıneyım ben çok şey goturmuştum çeyreğını kulanıp gerı
getırdımama zaten çoğu tedbır amaçlıydı ben pıjama kullandım çok rahat oldu bebegede
bı ahstane çıkışı gıydırdıler ben 2 takım gotyurmuştum yelek hırka vs kullanmadılar battanye hastane çıkışı o kadar hasta bezı almamıştım ıyıkıde almamışım zıyan olurdu hastanede gazlı bez
koyuyolar orkıdın uzerıne hıç sızdırmadı bıde sezeryan ya kanamam çok aşırı deıldı
herkesın farklıdır gerçı o gazlı bezden evede verdıler hatta bı kısmını kullanmadım çunku oyle çok yoğun gelmıyo şımdılık bu kadar goruşurıuz
tünaydınnn kızlarrrrrrr
aminn teşekkur ederım canım tum dıleklerın ıçın bu guzel anların darısı senınde başına olsun ınşallah.doğum hıkayemıde en kısa zamanda anlatcam ınşallah
iyiyim cnm bnm sağol sen nasılsın evt
az kaldı allahın izniyle..........
oh ohh ne güsell missler gibin uyusun buralardada havalar güselll
BUGÜN KISIMI GÖRMEYE gittim arkadaşlar
1 452 gr. olmuş kelebekim bu aradaa baş aşağı duruyo doktor bu yüzde%1 ihtimalle ancak diğer
şekile döner dedii bu normal doğumun göstergesi dediii
kızım yine herzamanki gibi yüzünü göstermediii
ben çok kilo aldım moralim bozuldu bir yandanda kendime kızdım kızın sağlıklı ne üzülüyorsun diyee
amaa bu gidişle 17 kilo ile doğum yaparım ben birde dikkat ettiğim halde yaaa((
57yle hamile kaldım şuan 65 olmuşum
7 ayda toplam 8 kilo almışım yaaa
haftada 1 kilo 1 kilo almaya başladımmm
nolucak böyle bilmiyorum göğüs ucu içinde e vitamini kapsülü verdii ismini unuttum şimdii
doğumdan önce kullan dedii
yuvarlak bişiymiş iğne ucuylaa patlatıp onu 2 ye bölüp yarım yarım göğüs ucuna sürüyormuşsun
onun dışında herşey normal çok çoooook şüküüüürrr
ZEHRACIM
cnm bnm gözünaydın olsun çok duygulandım sanki bnim kızım doğmuş:)
mükemmel bir duygudur eminim iyi olduğunuza çooook çoook sevindim
allah bozmasın ve hiç ayırmasın ömür boyu sizii
en kısa zmanda doğum hikayenide bekliyoruzz
beklenen kadar zormuymuş bakalım sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?