2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

oh oh çok iii afiyet olsun cnm melikem sen 2. tetenozunu oldunmu ben dün oldumm

korka korka gece uyuyamıycam yine diye diye ama hiç etki etmedi ağırmadı

neden acaba sende nasıldı olduysan

:26:

günaydın kızlar

günaydın cnmmmmm

günaydın sekerlerrrr

günaydın efenimmm :82:

günaydın arkadaşlar

bugün hava yağışlı ve romatizma ağrılarım da tavan yaptı .

herkese güzel bir gün diliyorum.....

sanada günaydın cnm ağrısız bir gün diliyorum ...:13:

kusumm ben cok olduuu 7 nisandı ikinci aşımızzz
kıss seymaa bu arada sen niye beni su huggiesten haberdar etmedin bacımm yaaa bizede gelirdi bez ne güzel
bida bana yaz emi kusumm böle bişi olursa çok öperimm seniiiii

tum dualarına amınn canım rabbım senınde kolaylıkla kızına kavuşmanı nasıp etsın
tatlım ınşallah herşey yolunda gıderse senın ıçın en guzel normal doğum artık oyle
genışleme falan yokmuş çunku kesmeden yapmıyolar zaten mesela kendımden ornek verıyım
hıç acı çekmedım tek olumlu yonu bu ama sutum gelmedı bu çok zordu 3 gun boyunca
ve şu an 5 aylık hamıle gıbıyım hala bu gobek 1 sene ıçınde ancak gıdermış bebışler ıçınde
sezeryanlı bebeklerde dah açok gaz oluyomuş bızımde gazımız var.oyle ışte ıçımı doktum:))
en onemlısı tabı bebegıne sağlıklı kavuşmak bu durum paha bıçılmez:))hakkında hayırlısı canım benım

ay teşekkur ederım canım takılırsam sorucam sana tavsuyelerın ıçın çok teşekkur ederım:))

teşekkur ederım canım benım rabbım hayırlı zamanda sanada nasıp etsın bu duyguyu ınşallah.aminnn

kızlar bugun kızımın topuk kanını aldırdık ahh yavrum ılk defa gozunden yaş geldı
kızım elımı nası sıkıyo gorsenız ahh annem.ve kızım benı rezıl ettıgıttık sağlık ocağına
evden çıkmadan emzırdım ve belkı acıkır dıye sağılmış sut vardı onu yedırmeye çalıştım yemedı
o akıllı kızım ağla ağla bı hal oldu neyse bezınıde değiiştirdik gıttık 5 dakka arabayla ordada ağlıyo
doktor ısrarla emzır dıyo annemle bende ısrarla hayır tok gazı var dıyoz neyse en sevmedım şey
dışarda emzırmek aç emzır gorcem dedı bu kız bı emıyo gorsenız cop cop annemle ben şaşkın
doktor gordunuzmu acıkmış çocuk dıyo ve masaya yatırdılar yıne kaka yapmış değiştirdiler bezı taktık
ıkı dakka sonra yıne cırttt göya çocuk doktoruna gıtcektık gıdemedık eve geldık 30 dakkada ıkı kez bez değişşti bıdaha 10 tane bezle gezcem yanımda dunde elıme kaka yaptı bezını değştirirken
ahh bu kızım çok datluu aaa dostlarrrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar güzeller

oğlumun canını yaktılar yine bugün teyzeleri 4 tane aşı oldu biri ağızdan damla 2 bacaktan bir koldan ağlamasını duymamak için dışarı kaçtım yanında babannesi kaldı. çok ağlamış yavruşum hemşirenin elini tutuyormuş yapmasın diye
sonra gezdirdik biraz oğlumu temiz hava aldı babasıyla uyuyor şimdi.

öptüm hepinizi

iii aksammlar canımm ayy kıyamam yaa ufff nasılda canı yanmıştır şimdi yawrucagın

ay kıyamam ben ona ya .ben yeğenlerim aşı olduğunda da hiç dayanamam kaçarım ki kend çocuğum olduğunda nasıl olurum.resminiz çok güzel oğlun da büyüyor ne güzel .Allah sağlıklı ömür versin biz de öpüyoruz seni ve o tatlı oğlunu

öncelikle günaydın canlarım birşey sorucam ben kk yı facebook ta beğendim ama pek kimse olmuyor sanırım orada değil mi yani nasıl oluyor fac de ben anlamadım açıkçası :44:

çok önce yaptık onu biz sen topiği takip ediyosun

kampanya topiğ,inde görmedinmi kuzum:S tmm birdahakilerden haberdar ederim

amin cnm bnm ne güzell kızın yaramaslıklara başlamış allah kolaylık versin

yirim onu benn

hepimiizin hakkında hayırlısı olsun cnmcım

ahhhh cnm yaaaa:2:

kıyamam çocuk doktor görmek istemiycek artık
:18:

inş. bir an önce iyileşir ayyy hiç kıyamıyorum bebekler ağlıyıncaa

ahh analık ahhh boşunaa demiyorlarr

cennet annelerin ayağı altındaa

kimin canı yanar anadan başka

çocuğun canı yanıncaa:97:

ahh kuzum kıyamam neyı var paşanın annesı nıye o kadar ığne yaptılar
ayy çok zor ya dun aynı şeylerı ben yaşadım senı çok ıyı anlıyorum
ınsanın ıçı parçalanıyo yarında bız ışıtme testı falan yaptırcaz umarım canını
yakmaz nasıl bışey oldunu bılmıyorum ama boyle boyle buyuycekler ınşallah

yok kuzum her daim takip edemiomm bazen öle bakıyom bu ara ders calışıom yaa bide ozamanda sına zamanıydı ondan kacırmışım sanırım kusum tamam bebişimm bana söleee bidaa

öncelikle günaydın canlarım birşey sorucam ben kk yı facebook ta beğendim ama pek kimse olmuyor sanırım orada değil mi yani nasıl oluyor fac de ben anlamadım açıkçası :44:

evet canım orada kimse olmuyo ama bizim temmuz anneleri grup kurmus biz de ordan takılıyoruz

iii aksammlar canımm ayy kıyamam yaa ufff nasılda canı yanmıştır şimdi yawrucagın

çok yandı teyzesi

onun ağladığını duyunca bende ağladım dışarda valla teşekkürler teyzesi evet 6 aylık oldu kuzuşum amin

hiç sorma canım annelik hem çok güzel hemde çok zor. en taş kalpli insanın bile yumuşatır bu annelik duygusu.

canım birşeyi yok çok şükür aylık kontrolüydü. ağızdan damla çocuk felci için diğerleride kızamık kızamıkçık kabakulak herkese yapılıyor 6 aylık olunca. bir kere daha 3 aşı olmuştu karma aşı.
neyseki artık yaşına kadar aşı yok :))
yok canım işitme testi çok basit bebeğinle küçük bir odaya alıyorlar seni duvarları süngerle kaplı. görevli bilgisayara bağlı bir aleti bebeğin kulağına tutup işitmesini kontrol ediyor o kadar. 5 dk bile sürmüyor merak etme canım canı hiç yanmıyor

ahh canım benim yaa kıyamam valla deryacm napocan kuzum saglıgı için katlanıcaz artık

bu arada bu saatte hala uyanıgımm ve sabahtan beri kk facebook arası gelip gidiyomm ayy yoruldum oturmaktan valla şimdi elma yedim meyveyide unuttum oglum hop hop hopluyoo pek seviyo teyzeleri meyveyi fast food.dan nefret ediyo çünkü yiyince pişman ediyo beni sadace adana kebapla tavuk dürüme kızmıyo saolsun
eşim görevde ben yine yalnızzz sabah olsada gelse kocişkocum az önce aradı ama telsiz sesinden bişi anlamadımm hımm bugün bi ara bana kolye begenmişş ama sonra bana danısayım ne ister demiş ayy canım benim yaa rabbim basımızdan eksik etmesin inşş eşlerimiziii :98:
zaten dünden beri moralim çok bozuktu kızlar haberlerde görmüşsünüzdür kastamonuda bi polisimiz sehit oldu bi polismiz de yaralı aglamaktan mahvoldum eşi yavrucagı öksüz kaldı allah ailesine sabr yaralı polis abimizede acil şifa versin yüce rabbim inşşş
polis eşi olmak gercekten hem gurur verici hemde çok zormuş....

Kızlar bu arada hayırlı cumalar bugün bol bol bol dua edin kızalr çok güzel
birgün cuma günü
allah sağlık huzur mutluluk versin
evsizlere ev borçlular para hastalara şifa versin
allah her isteyen bebiş versin
yer gök dua ile dururmuş kızlar sık sık dua edin
DUE EDİNCE İÇİNİZİN NASIL RAHATLIDIĞINI GÖRECEKSİNİZ

hayırlı cumalar tatlım benimm allah kabul etsinnn kocişimde cuma namazına gitti rabbim herkesin duasını kabul etsin ne muradı varsa versin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…