2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Merhaba canım hoşgeldin,bizde seni özledik.kiracı olmak zor canım bende kiracıyım Allah kurtarır inşllh saglık huzur olsunda en önemlisi o.inşllh kendi evinize geçersiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim çok teşk ederim bende özledim sohbetlerinizi inşllh görüşürüz sık sık.bi nevi moral veriyosam nemutlu bana.karşılıklı canım seninde tesellini duymak güzel...

hoşgeldin canım inşallah Allah gönlüne göre verir canım ben de hamile değilim ama henüz bebek fikrini erteliyoruz o yüzden denemedik bile daha umarım Allahım bana,sana isteyen herkese nasip eder o duyguyu hayırlısıyla.şimdi hamiş arkadaşlarımızı tek tek doğuma göndermeye başladık hayırlısıyla

hoşbulduk canım benim.amin canım inşallah böyle çok zor kira yükseliyor ordan oraya taşın bir sürü masraf zaten zoraki çalışıyorum Allah yardımcımız olsun

Canım Zehracım Allah kurtarsın sag salim inşllhh.hayırlı saglıklı dogumlar olsun canım dualarımız seninle haberini beklicez.bu arada benimde arkadaşım yarın hastaneye yatıyor sezeryanla dogum yapıcak.Allah hepinizi kurtarsın saglıklı dogumlar nasip etsin inşllh.olmayanlarda versin Allahım...

:44:
hoşbulduk canım benim.amin canım inşallah böyle çok zor kira yükseliyor ordan oraya taşın bir sürü masraf zaten zoraki çalışıyorum Allah yardımcımız olsun

Evet canım bizimde 1 yıl oldu bakalım zam yapıcakmı:44:Evet taşınmasıda ayrı bir dert hem masraf hem yorgunluk hem eşyalar yıpranır.oyüzden ben sık taşınmak istemem.inşllh kendi evimizde olur olmayanlarında.

inşallah canım olur birgün bizim 2.yılımız ilk yıl 670 yaptı 650 ile başladık evin içi sıfır diye tuttuk badana bile yapmadık.bu yıl 720 den aşağı olmaz dedi çıktık ev baktık o sinirle aynı hesap evler hep emlakçıda komisyon taşınma masrafı derken zammı geçicek.dedik ev bakalım kredi ile dün tabanlarımız ağrıdı çok pahalı evler nasıl olucak hiç bilmiyorum kafam durdu artık Allah sonumuzu hayır etsin:2:

A.s canım hoşgeldin aramıza bendede bebek yok olsun vardır Allahın bir bildigi zamanı gelince olur, üzme kendini hayırlısıyla olur inşllh canım hepimiz için

Canım ev sahibiniz biraz insafsızmış bence çok yapmış zam bukadar olurmu yainşllh bakarsınız bi çaresine.bizim evin içide iyide asansör takılmamış .5 kattayız asansör yeri var taktırmamışlar.bakalım zam yapmaz belkide yaparsada az yapar sanırım bilmiyorum neolur?Amin canım amin üzme kendini vardır bir çare elbet

inan canım çok üzülüyorum elimde olmadan ama yapıcak birşey de yok kayınvalidemlerin kendi evi var tuzları kuru tek kirada oturan siz değilsiniz diyor bu düşünce ile gidemem ki ben bana göre değil çok üzülüyorum ama kısmet herşey bakalım ne olucak bebeğe bile cesaret edemiyorum hiçbir güvencemiz yok ki....

Anlıyorum canım seni bizde biraz toparlanalım öyle bebek için çaresine bakarız diyoruz çevremizdekiler bebek yapın desede biraz mantıklı düşünmek lazım haklısın herşey masraf kolay degil ev kurmak bebek büytmek Allah yardımcımız olsun kısmet kader hiç üzülme Allaha sıgın verende alanda Allah taşıyamayacagımız yükü vermezdi.çogu insan kiracı ben evlenince kiracı oldum ailemin evi var.ama herşey huzrla inanki hepsi yavaş yavaş olur.Eşimin aileside yeni ev aldılar ve bize faydaları yok zaten utanmadan eşimden beklediler kendilerine destek.bebek içinde kısmetinde varsa olur hiç yıpratma kendini daha uygun bir ev bulursanız oraya geçersiniz emlakçıdan degilde sahibinden olursa karlı olur sizin için inşllh gönlünüze göre olur canım ya

Hayırlı akşamlar melikecim nasılsın canım?inşllh iyisinizdir annesiZehra kavuşmuştur bebgine inşllh.sıra sana geliyor canım Allah hepinizin yardımcısı olsun71:

allah razı olsnn bitanem benimm inşşş kuzucummm
bizde iyiyiz güzeller güzeli teyzesii safak sayıyoruz artıkk kuzusumlar
sen napıyon naıslsınnn bebişim rabbim sanada yasatsın inşş bu güzel duyguyuu rabbim o güzel gönlüne göre versin her daim inşş çok öpüyorum seni datlusummm

iyi bir hafta diliyorum hepimize :79::79::79::79:

ohh güneş yüzünü gösterdi sonunda bahar geldi galiba
oğlumla dışarı çıktık hiç sesi çıkmıyor gezerken
yordum biraz yakışıklımı eve gelince uyuttum

sizin havalar nasıl canlar

benim havalar parçalı bulutlu vallahi deryacım

işteyim+pazartesi günü+zaman geçmek bilmiyor.

temiz hava iyi gelmiştir rahat uyur oğluşun :))

slm baby03 nasılsın cnm
hadi bakalım az kalıyo bebiş için

iyiyim cnm bnm sağol sen nasılsın evt

az kaldı allahın izniyle..........

oh ohh ne güsell missler gibin uyusun buralardada havalar güselll

BUGÜN KISIMI GÖRMEYE gittim arkadaşlar

1 452 gr. olmuş kelebekim bu aradaa baş aşağı duruyo doktor bu yüzde%1 ihtimalle ancak diğer

şekile döner dedii bu normal doğumun göstergesi dediii

kızım yine herzamanki gibi yüzünü göstermediii

ben çok kilo aldım moralim bozuldu bir yandanda kendime kızdım kızın sağlıklı ne üzülüyorsun diyee

amaa bu gidişle 17 kilo ile doğum yaparım ben birde dikkat ettiğim halde yaaa((

57yle hamile kaldım şuan 65 olmuşum

7 ayda toplam 8 kilo almışım yaaa

haftada 1 kilo 1 kilo almaya başladımmm

nolucak böyle bilmiyorum göğüs ucu içinde e vitamini kapsülü verdii ismini unuttum şimdii

doğumdan önce kullan dedii

yuvarlak bişiymiş iğne ucuylaa patlatıp onu 2 ye bölüp yarım yarım göğüs ucuna sürüyormuşsun

onun dışında herşey normal çok çoooook şüküüüürrr

Amin canım sanada güzel haftalar olsun inşllhh...Bugün burda hava kapalı gibiydi açıyor sonradan belli olmuyor bahar havası yani.iyi etmişsiniz negüzel gezmeyi sever bebekler genelde sesleri çıkmazHava alıp gezmek güzel oluyor baharda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…