- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.401
ben bayağıdır yoktum ortalarda çok özledim herkesi.valla ben aynı evden işe işten eve.kiramıza da çok zam yapıldı onunla uğraşıyoruz şimdi kredi ile kendi evimizi almaya çalışıcaz bakalım kısmet olacak mı ev arıyoruz.onun stresi çok vardı üstümde öyle işte stres son hız devam ediyor hayatımda.biraz bakındım hamişlerimizin doğumları yaklaşıyor
zehracımın yakındı .diğer arkadaşların da yarıyı geçmişler :)) Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
canım sık sık uğramaya çalış özlemişim sohbetini güzel tesellilerini
dikkat et kendine
evet canım prima kaliteli olduğu kadar pahalıda
sen çok uyguna almışsın bende 21-22 civarı alıyorum hep marketlerdeki indirimleri takip etmek gerek yoksa başa çıkamıyorsun özellikle ilk aylarda çok kullanıyorsun.
birde bezin numarası büyüdükçe fiyatı aynı oluyor ama içindeki bez sayısı azalıyor malesef
selamlarrrrrr.bende 2009 gelinlerindenimm ..sizler nr güzel bebişlerinizi kucağınıza almışsınız yada gün sayıyorsunuz almak içinama benhala bekliyorum hamile kalabilmek için yani anlayacağınız kızlar zor süreçlerden geçiyorum dualarınızı bana da eksik etmesseniz sevinirim..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir ömür sürsün bebişleriniz inşallah..
Merhaba canım hoşgeldin,bizde seni özledik.kiracı olmak zor canım bende kiracıyım Allah kurtarır inşllh saglık huzur olsunda en önemlisi o.inşllh kendi evinize geçersiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgedlın canım ıstedıgınız gıbı bı ev bulursunuz ınşallah stres yapma allah gonlunuze gore versın
kızlarrrrrrrrrrrr
yarın doğuruyorum ınşallah dua edın bana bugun kontrolumuz vardı
bebegım yenıden kordonuna dolandı buda onu rahatsız edıyo ve nst de
kalp atışları yuksek çıktıdoktorda yarın alalım dedı 38+4 uz bugun
dua edın bana hamışler hayırlısıyla alıyım kızımı kucağıma hepınızı
opuyorum doğumdan sonrada gırer haber verırım ınşallah
hoşbulduk canım benim.amin canım inşallah böyle çok zor kira yükseliyor ordan oraya taşın bir sürü masraf zaten zoraki çalışıyorum Allah yardımcımız olsun
:44:
Evet canım bizimde 1 yıl oldu bakalım zam yapıcakmı:44:Evet taşınmasıda ayrı bir dert hem masraf hem yorgunluk hem eşyalar yıpranır.oyüzden ben sık taşınmak istemem.inşllh kendi evimizde olur olmayanlarında.
selamlarrrrrr.bende 2009 gelinlerindenimm ..sizler nr güzel bebişlerinizi kucağınıza almışsınız yada gün sayıyorsunuz almak içinama benhala bekliyorum hamile kalabilmek için yani anlayacağınız kızlar zor süreçlerden geçiyorum dualarınızı bana da eksik etmesseniz sevinirim..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel bir ömür sürsün bebişleriniz inşallah..
inşallah canım olur birgün bizim 2.yılımız ilk yıl 670 yaptı 650 ile başladık evin içi sıfır diye tuttuk badana bile yapmadık.bu yıl 720 den aşağı olmaz dedi çıktık ev baktık o sinirle aynı hesap evler hep emlakçıda komisyon taşınma masrafı derken zammı geçicek.dedik ev bakalım kredi ile dün tabanlarımız ağrıdı çok pahalı evler nasıl olucak hiç bilmiyorum kafam durdu artık Allah sonumuzu hayır etsin:2:
Canım ev sahibiniz biraz insafsızmış bence çok yapmış zam bukadar olurmu yainşllh bakarsınız bi çaresine.bizim evin içide iyide asansör takılmamış .5 kattayız asansör yeri var taktırmamışlar.bakalım zam yapmaz belkide yaparsada az yapar sanırım bilmiyorum neolur?Amin canım amin üzme kendini vardır bir çare elbet
günaydınlarrr ii pazarlarrr sekerlerrrrr
inan canım çok üzülüyorum elimde olmadan ama yapıcak birşey de yok kayınvalidemlerin kendi evi var tuzları kuru tek kirada oturan siz değilsiniz diyor bu düşünce ile gidemem ki ben bana göre değil çok üzülüyorum ama kısmet herşey bakalım ne olucak bebeğe bile cesaret edemiyorum hiçbir güvencemiz yok ki....
Hayırlı akşamlar melikecim nasılsın canım?inşllh iyisinizdir annesiZehra kavuşmuştur bebgine inşllh.sıra sana geliyor canım Allah hepinizin yardımcısı olsun 71:
slm baby03 nasılsın cnm
hadi bakalım az kalıyo bebiş için
iyi bir hafta diliyorum hepimize :79::79::79::79:
ohh güneş yüzünü gösterdi sonunda bahar geldi galiba
oğlumla dışarı çıktık hiç sesi çıkmıyor gezerken
yordum biraz yakışıklımı eve gelince uyuttum
sizin havalar nasıl canlar
iyi bir hafta diliyorum hepimize :79::79::79::79:
ohh güneş yüzünü gösterdi sonunda bahar geldi galiba
oğlumla dışarı çıktık hiç sesi çıkmıyor gezerken
yordum biraz yakışıklımı eve gelince uyuttum
sizin havalar nasıl canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?