• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiyim cnm bnm sağol sen nasılsın evt

az kaldı allahın izniyle..:16::34:........

oh ohh ne güsell missler gibin uyusun buralardada havalar güselll

BUGÜN KISIMI GÖRMEYE gittim arkadaşlar

1 452 gr. olmuş kelebekim bu aradaa baş aşağı duruyo doktor bu yüzde%1 ihtimalle ancak diğer

şekile döner dedii bu normal doğumun göstergesi dediii

kızım yine herzamanki gibi yüzünü göstermediii

ben çok kilo aldım moralim bozuldu bir yandanda kendime kızdım kızın sağlıklı ne üzülüyorsun diyee

amaa bu gidişle 17 kilo ile doğum yaparım ben birde dikkat ettiğim halde yaaa:(((

57yle hamile kaldım şuan 65 olmuşum

7 ayda toplam 8 kilo almışım yaaa

haftada 1 kilo 1 kilo almaya başladımmm

nolucak böyle bilmiyorum göğüs ucu içinde e vitamini kapsülü verdii ismini unuttum şimdii

doğumdan önce kullan dedii

yuvarlak bişiymiş iğne ucuylaa patlatıp onu 2 ye bölüp yarım yarım göğüs ucuna sürüyormuşsun

onun dışında herşey normal çok çoooook şüküüüürrr

canım Allah kurtarsın sag salim hayırlı dogumlar olsun hepiniz için:16:Bugün arkadaşımda doğum yaptı oglu oldu.yarın kısmet olursa ona gidecem hastaneye. darısıda sana olsun :70:

allah razı olsnn bitanem benimm inşşş kuzucummm :70:
bizde iyiyiz güzeller güzeli teyzesii safak sayıyoruz artıkk kuzusumlar :nazar: :emir_bebek: :69:
sen napıyon naıslsınnn bebişim rabbim sanada yasatsın inşş bu güzel duyguyuu rabbim o güzel gönlüne göre versin her daim inşş çok öpüyorum seni datlusummm :29: :38: :38:

Canım sendende Allah razı olsun:16:hadi hayırlı teskereler olsun annesi:1::69:Amin canım tüm isteyen herkeze nasip olsun bu duyguyu yaşamak negüzel cicilerini hazırlıyosundur sen şimdi:nazar::emir_bebek:Bende çok öpüyorum sizi annesi:16::70::71::54:

canım Allah kurtarsın sag salim hayırlı dogumlar olsun hepiniz için:16:Bugün arkadaşımda doğum yaptı oglu oldu.yarın kısmet olursa ona gidecem hastaneye. darısıda sana olsun :70:

amin cnm bnm aminn;)

seninde gözünaydın arkdşın sağlıkla büyütsün bebeğini inş...:16::15:

zehraaa mesaj beğenip çıkmışsın canım geldin demek hoşgeldin çiçeği burnunda anneee :71:

bebişten fırsat bulamazsın şimdi alışın birbirinize hasret giderin bol bol öpüşün koklaşın oh mis mis :69:
birde dikişlerin vardır canım fırsat buldukça dinlen :34:
kendini iyi hissettiğinde gel neler yaşadın anlat bize merak ediyorum.
cennet kokulu yavrunu kokla benim yerime :16: :nazar:

melike baby bahar alevesen gülcan ve yeni annemiz zehra :54::54::54::54::54:

kızlar bugün oğluşum bizi gülme krizine soktu :1::1::1:

altını değiştiriyordum tam bamyasına krem sürüyordum ki birşey fışkırmaya başladı :1::1::1:
yavruşum fıskıye gibi saldı kendini :60::60::60::60:
ne yapacağımı şaşırdım o anda elimi koydum altına avucumu doldurdu :60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60:

ilk defa başıma geldi ay öldük gülmekten :60::60::60:

altını değiştiriyordum tam bamyasına krem sürüyordum ki birşey fışkırmaya başladı :1::1::1:
ne yapacağımı şaşırdım o anda elimi koydum altına avucumu doldurdu :60::60::60::60::60:

yaramasa bakınnnn:60::60::60:

senin bu küçük adamdan çekiceğin var derya:76::60:

doktorun kalp dinleme şeysini çeker

annesinin eline işerr

yaramas çüçük adam :emir_bebek:

dikkat et sen bunaa bu daha ilerdee

çok işler karıştırır söyliyim sanaaa:40::27::1:

erkekte fiskiye gibi oluyor hakikaten yeğenimde görmüştüm
yesin onu teyzesi,büyüyor Allahın izniyle .benden gıdışına bir öpücük kondurur musun annesi :emir_bebek:

arkadaşlar zehracım 2011 mayıs anneleri topiğine 1 mayısta yazmış bebişle iyilermiş sanırım süt gelmesi için uğraşıyor.Allah yardım etsin ve gözün aydın zehracım :)))))) Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin canım

ayy kızlar sıze bı yazamadım dun yazdım yazdım bebek ağladı dıye gıttım gıttı hepsı
bız ıyıyız çok şukur bebışımle sut derdındeydık sezeryanda sut geç gelebılıyomuş benım daha yenı
dun geldı ancak ınşallah doğumlarınız normal olur kızlar tabı en onemlsıı bebekler sağlıklı olsunda
ınsanın kızı olması çokguzel mış o kadar tatlıkı tıpkı ben:1::1::1::9::9:
doğumum epıdurel sezeryan oldu kızımda 38+5 te 50 cm 3080 kg olarak geldı
şımdık uyuuyo annanesıyle melekım gorsenız ıçıme alıp sokasım var hepınız yazmışısınız
dun okudum çok teşekkur ederımkızlar dualarınıza ılgınıze benı çok sevındırdınız:69::69:
allah hepınıze hayırlı evlatlar nasıp etsın hamışlere de tez zamanda kolaylıkla kavuşmayı nasıp
etsın sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.ama aklıma gelen goğus ucu kremı alın kızlar
bence şart ben lansınoh almıştım ve doğumdan bı hafta once surmeye başladım yara olmadı
hıç ama sızlama oluyo tabı surmesem ne olurdu bılemıyorum baya rahatlatan bışey
şımdı ılk başta onu surdum şımdıde badem yağı aldım eskısı kadar acısı kalmadı dıye malum
o krem bıraz tuzlu badem yağı suruyorum yaramız kanamamız olmadı kı ben makıneyle sağdım
çok zor bışey o makıne ışı korkulu ruya çok şukru sutum gelıyo yavaş yavaş kızıma değer
hastane çantası konusunada deyıneyım ben çok şey goturmuştum çeyreğını kulanıp gerı
getırdım:1:ama zaten çoğu tedbır amaçlıydı ben pıjama kullandım çok rahat oldu bebegede
bı ahstane çıkışı gıydırdıler ben 2 takım gotyurmuştum yelek hırka vs kullanmadılar battanye hastane çıkışı o kadar hasta bezı almamıştım ıyıkıde almamışım zıyan olurdu hastanede gazlı bez
koyuyolar orkıdın uzerıne hıç sızdırmadı bıde sezeryan ya kanamam çok aşırı deıldı
herkesın farklıdır gerçı o gazlı bezden evede verdıler hatta bı kısmını kullanmadım çunku oyle çok yoğun gelmıyo şımdılık bu kadar goruşurıuz

ayy kızlar sıze bı yazamadım dun yazdım yazdım bebek ağladı dıye gıttım gıttı hepsı
bız ıyıyız çok şukur bebışımle sut derdındeydık sezeryanda sut geç gelebılıyomuş benım daha yenı
dun geldı ancak ınşallah doğumlarınız normal olur kızlar tabı en onemlsıı bebekler sağlıklı olsunda
şımdık uyuuyo annanesıyle melekım gorsenız ıçıme alıp sokasım var hepınız yazmışısınız
dun okudum çok teşekkur ederımkızlar dualarınıza ılgınıze benı çok sevındırdınız:69::69:
allah hepınıze hayırlı evlatlar nasıp etsın hamışlere de tez zamanda kolaylıkla kavuşmayı nasıp
etsın sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.ama aklıma gelen goğus ucu kremı alın kızlar
bence şart ben lansınoh almıştım ve doğumdan bı hafta once surmeye başladım yara olmadı
şımdı ılk başta onu surdum şımdıde badem yağı aldım eskısı kadar acısı kalmadı dıye malum
o krem bıraz tuzlu badem yağı suruyorum yaramız kanamamız olmadı kı ben makıneyle sağdım
çok zor bışey o makıne ışı korkulu ruya çok şukru sutum gelıyo yavaş yavaş kızıma değer
hastane çantası konusunada deyıneyım ben çok şey goturmuştum çeyreğını kulanıp gerı
getırdım:1:ama zaten çoğu tedbır amaçlıydı ben pıjama kullandım çok rahat oldu bebegede
bı ahstane çıkışı gıydırdıler ben 2 takım gotyurmuştum yelek hırka vs kullanmadılar battanye hastane çıkışı o kadar hasta bezı almamıştım ıyıkıde almamışım zıyan olurdu hastanede gazlı bez
koyuyolar orkıdın uzerıne hıç sızdırmadı bıde sezeryan ya kanamam çok aşırı deıldı
herkesın farklıdır gerçı o gazlı bezden evede verdıler hatta bı kısmını kullanmadım çunku oyle çok yoğun gelmıyo şımdılık bu kadar goruşurıuz

canım tebrik ederim.Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin kızına.ne güzel ya geçen hafta bugünlerde karnındaydı şimdi kucağında.canımmm benim ya.sen bebişinle ilgilen sonra doğuma giriş anını sonrasını falan anlatırsın olur mu cnm Allaha emanet olun

canım tebrik ederim.Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin kızına.ne güzel ya geçen hafta bugünlerde karnındaydı şimdi kucağında.canımmm benim ya.sen bebişinle ilgilen sonra doğuma giriş anını sonrasını falan anlatırsın olur mu cnm Allaha emanet olun

aminn teşekkur ederım canım tum dıleklerın ıçın bu guzel anların darısı senınde başına olsun ınşallah.doğum hıkayemıde en kısa zamanda anlatcam ınşallah

ZEHRACIM

cnm bnm gözünaydın olsun çok duygulandım sanki bnim kızım doğmuş:):17:

mükemmel bir duygudur eminim iyi olduğunuza çooook çoook sevindim:49:

allah bozmasın ve hiç ayırmasın ömür boyu sizii

en kısa zmanda doğum hikayenide bekliyoruzz:5:

beklenen kadar zormuymuş bakalım sezeryan :16:

Canım sendende Allah razı olsun:16:hadi hayırlı teskereler olsun annesi:1::69:Amin canım tüm isteyen herkeze nasip olsun bu duyguyu yaşamak negüzel cicilerini hazırlıyosundur sen şimdi:nazar::emir_bebek:Bende çok öpüyorum sizi annesi:16::70::71::54:
amin kuzum aminn darıısda sana olsun inşşş :29: :38: :38:

hadi yaaa demee koptum valla bak sen su yaramaza bende hazırlıklı olayım artık dimi kuzum :27: :9: :9:

oyy canım benimm yaa şimdi gördümm darısıda bize olsun inş zehrosum tekrardan allah analı babalı büyütsün kuzusunu :nazar: :49: :38: :38:

zehra şimdi gördüm gözünüz aydın tatlım allahım analı babalı büyütsün size bağışlasın meleğinizi ben şimdi çıkmak zorundayım müsait oldğum an gelip başımdan geçenleri anlatacağım size öptüm hepinizi

cnm gözün aydın analı babalı büyüsün kızınız allah nazarlardan korusun tatlım :71::71::71::71::71::71seni ve bebişin öptüm ::21::21::21::21::21:

iyiyim cnm bnm sağol sen nasılsın evt

az kaldı allahın izniyle..:16::34:........

oh ohh ne güsell missler gibin uyusun buralardada havalar güselll

BUGÜN KISIMI GÖRMEYE gittim arkadaşlar

1 452 gr. olmuş kelebekim bu aradaa baş aşağı duruyo doktor bu yüzde%1 ihtimalle ancak diğer

şekile döner dedii bu normal doğumun göstergesi dediii

kızım yine herzamanki gibi yüzünü göstermediii

ben çok kilo aldım moralim bozuldu bir yandanda kendime kızdım kızın sağlıklı ne üzülüyorsun diyee

amaa bu gidişle 17 kilo ile doğum yaparım ben birde dikkat ettiğim halde yaaa:(((

57yle hamile kaldım şuan 65 olmuşum

7 ayda toplam 8 kilo almışım yaaa

haftada 1 kilo 1 kilo almaya başladımmm

nolucak böyle bilmiyorum göğüs ucu içinde e vitamini kapsülü verdii ismini unuttum şimdii

doğumdan önce kullan dedii

yuvarlak bişiymiş iğne ucuylaa patlatıp onu 2 ye bölüp yarım yarım göğüs ucuna sürüyormuşsun

onun dışında herşey normal çok çoooook şüküüüürrr

kızın büyümüş tatlım durumun ii olmasına çok sevindim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin allah cnm benim

ZEHRACIM

cnm bnm gözünaydın olsun çok duygulandım sanki bnim kızım doğmuş:):17:

mükemmel bir duygudur eminim iyi olduğunuza çooook çoook sevindim:49:

allah bozmasın ve hiç ayırmasın ömür boyu sizii

en kısa zmanda doğum hikayenide bekliyoruzz:5:

beklenen kadar zormuymuş bakalım sezeryan :16:

çok teşekkür ederim canım benim gerçekten mukemmel bı duygu ve anladımkkı bugun
emzırmekte buyuk bir nımetmış dunden berı emzıryorum kızımı ve aramızdakı bağ
2 katı arttı allah ım herkese nasip etsin innşallahhh.kızım uyuyo doğumuda anlatıyım bari
cuma gunu sabahtaN kalktım uyku tutmadı zaten 5 te kalktım sabah kurdum kurdum oturdum:)
oturdum lohusa şekerı dıye bışey var ondan ıçtım sutum gelsın dıye:)ama işe yaramadı
bıde nezle olmuşum eşımden bulaştı geçsın dıye uğraşıyom bı yandanda sonra saat 9 da doktorumu aradım dedım boyle boyle nezle oldum ılaç alıyımmı napıyım kadın korktuğumu sandı hayır bugun alalım dedı:1::1:yok dedım almanıza bışey demıyorumda bışey ıolurmu olmaz dedı neyse saat 11 de
ıstanbuldan annem geldı eşım gıttı aldı geldı ben saat 10dan sonra hıçbışey yemedım saat 15.00 da
çıktık evden gıttık hastaneye yolda bı trafık 15 dakkalık yere yarım saatte ulaştık hastaneye gırdık
ıkı dakkada kaydımız yapıldı doktorum dışardan gelcektı aradım bız geldık dedım o da tamam dedı
bundan sonrası herşey ınanılmaz hızlıydı bızı aldılar bı odaya goturduler benı soydular sadece kılodum kaldı bıde ayağımda çorabım bıde karnımda azcık kıllar vardı onu hemşıre kestı jıletle tam kesılcek yerde olanları mavı onluku gıydım ben daha beklıycem sanıyorum yukarı çıktık anneme sız gelemessınız
sadece eşi gıdebılır annem bende gelıyım dedı yok dedıler neyse duygusal bı an annemle vedalaştık
yukarı çıktık ben hala lavman falan yapılcak sanıyorum ve acayıp çişim geldı sanırım heycandan amelıyathanenın kapısına geldık bana ayakkabılarımı çıkartıp terlık gıydrıdler ben hala anlamadım
eşımle vedalaştık yıne duygusal bı an:69::69:vc ye gıdıyım demeye fırsat vermıyolar benı hemen masaya aldılar anestezı uzmanı yaşlı bı doktor ama bellıtecrubelı ızmırın en ıyı anestezı uzmanıymış
bunu sonradan oğrendım ığne yaptılar arkanı don kamburunu çıkar dedıler benı bı hemşıre tutuyo bu sırada o katateri anestezı uzmanı sırtıma yerleştırdı sonra ıçıne ığne yaptılar benı yatırdılar bu sırada başım donmeye başladı sureklı başımda bırı tansıyonumu olçuyo bı garıp oldu ıçım ama bacaklarımı hıssedıyorum yanı ındırıp kaldırabılcek gıbı panık oldum ben sureklı hıssedıyorum dıyorum sonra doktor geldı heryer puslu oldu gıbı oldu doktorum şeyda hanım ben burdayım telaşlanmayın vs dıyo
ama ben zaten panık bı ınsanım haberlerı yok:1::1:dur bız senı uyutalım dedıklerını hatırlıyorum
gıtmışım orda ığne yapmışlar uyandığımda aşağı ınmıştık yanı o kadar epıdurel olıyımda bebeğı ılk ben
gorıyım dedım olmadı:)))hayırlısı odaya geldığımde ağlıyodum nedense orasını ben hatırlamıyorum ama
eşım anlatıyo bebek nasıl dıyomuşum ıyı dıyolarmış :1:ühühüh ağlıyomuşum ıkı dakka geçıyo dıyo yıne soruyon bebek nasıl ıyı falan fılan konuşuyoz dıyo yarım saat boyunca aynı soruyu sorup ağlamışım:1::1: keşke vıdeoya çekseydın dedım eşıme ızlerdım ve prensesımıze kavuştukk.canım acımadı hıç
bence epıdurel sezeryan guzel kı bende tutmadı tam doktorum oyle dedı bunyende olmadı
yıne doğururum boyle heralde:) 18.00 da ayılmıştım tamamen kendımdeydım 22.00 da yurudum bebegımde saat 17.00 da dunyaya gelmış gu zellıkte çok karışık yazdım ama mazur gorun:1::1:
:1:sezeryan zor deıl bence sonrasının çok bı zoruluğunu gormedım dıkkat etmek lazım tabı
ama tabı gonlum normal doğumdan yanadır herzaman çunku sutum gelmedı kızçem 3 gun mama+sut
bugun 5.gun ıkı gundur sade sut hem sasğıyorum hem emıyo ışte bızden boyle kızlar bebek bakımı
zor bıraz annemolmasa yanmıştık acemılık zor ama ustesınden gelıcem ınanıyorum
tum hamışlerede kolaylıklar dılıyorum bebeklerınıze sağlıkla kavuşun ınşallahh

Back
X