ZEHRACIM
cnm bnm gözünaydın olsun çok duygulandım sanki bnim kızım doğmuş:)
mükemmel bir duygudur eminim iyi olduğunuza çooook çoook sevindim
allah bozmasın ve hiç ayırmasın ömür boyu sizii
en kısa zmanda doğum hikayenide bekliyoruzz
beklenen kadar zormuymuş bakalım sezeryan
çok teşekkür ederim canım benim gerçekten mukemmel bı duygu ve anladımkkı bugun
emzırmekte buyuk bir nımetmış dunden berı emzıryorum kızımı ve aramızdakı bağ
2 katı arttı allah ım herkese nasip etsin innşallahhh.kızım uyuyo doğumuda anlatıyım bari
cuma gunu sabahtaN kalktım uyku tutmadı zaten 5 te kalktım sabah kurdum kurdum oturdum:)
oturdum lohusa şekerı dıye bışey var ondan ıçtım sutum gelsın dıye:)ama işe yaramadı
bıde nezle olmuşum eşımden bulaştı geçsın dıye uğraşıyom bı yandanda sonra saat 9 da doktorumu aradım dedım boyle boyle nezle oldum ılaç alıyımmı napıyım kadın korktuğumu sandı hayır bugun alalım dedı

yok dedım almanıza bışey demıyorumda bışey ıolurmu olmaz dedı neyse saat 11 de
ıstanbuldan annem geldı eşım gıttı aldı geldı ben saat 10dan sonra hıçbışey yemedım saat 15.00 da
çıktık evden gıttık hastaneye yolda bı trafık 15 dakkalık yere yarım saatte ulaştık hastaneye gırdık
ıkı dakkada kaydımız yapıldı doktorum dışardan gelcektı aradım bız geldık dedım o da tamam dedı
bundan sonrası herşey ınanılmaz hızlıydı bızı aldılar bı odaya goturduler benı soydular sadece kılodum kaldı bıde ayağımda çorabım bıde karnımda azcık kıllar vardı onu hemşıre kestı jıletle tam kesılcek yerde olanları mavı onluku gıydım ben daha beklıycem sanıyorum yukarı çıktık anneme sız gelemessınız
sadece eşi gıdebılır annem bende gelıyım dedı yok dedıler neyse duygusal bı an annemle vedalaştık
yukarı çıktık ben hala lavman falan yapılcak sanıyorum ve acayıp çişim geldı sanırım heycandan amelıyathanenın kapısına geldık bana ayakkabılarımı çıkartıp terlık gıydrıdler ben hala anlamadım
eşımle vedalaştık yıne duygusal bı an

vc ye gıdıyım demeye fırsat vermıyolar benı hemen masaya aldılar anestezı uzmanı yaşlı bı doktor ama bellıtecrubelı ızmırın en ıyı anestezı uzmanıymış
bunu sonradan oğrendım ığne yaptılar arkanı don kamburunu çıkar dedıler benı bı hemşıre tutuyo bu sırada o katateri anestezı uzmanı sırtıma yerleştırdı sonra ıçıne ığne yaptılar benı yatırdılar bu sırada başım donmeye başladı sureklı başımda bırı tansıyonumu olçuyo bı garıp oldu ıçım ama bacaklarımı hıssedıyorum yanı ındırıp kaldırabılcek gıbı panık oldum ben sureklı hıssedıyorum dıyorum sonra doktor geldı heryer puslu oldu gıbı oldu doktorum şeyda hanım ben burdayım telaşlanmayın vs dıyo
ama ben zaten panık bı ınsanım haberlerı yok

dur bız senı uyutalım dedıklerını hatırlıyorum
gıtmışım orda ığne yapmışlar uyandığımda aşağı ınmıştık yanı o kadar epıdurel olıyımda bebeğı ılk ben
gorıyım dedım olmadı:)))hayırlısı odaya geldığımde ağlıyodum nedense orasını ben hatırlamıyorum ama
eşım anlatıyo bebek nasıl dıyomuşum ıyı dıyolarmış

ühühüh ağlıyomuşum ıkı dakka geçıyo dıyo yıne soruyon bebek nasıl ıyı falan fılan konuşuyoz dıyo yarım saat boyunca aynı soruyu sorup ağlamışım

keşke vıdeoya çekseydın dedım eşıme ızlerdım ve prensesımıze kavuştukk.canım acımadı hıç
bence epıdurel sezeryan guzel kı bende tutmadı tam doktorum oyle dedı bunyende olmadı
yıne doğururum boyle heralde:) 18.00 da ayılmıştım tamamen kendımdeydım 22.00 da yurudum bebegımde saat 17.00 da dunyaya gelmış gu zellıkte çok karışık yazdım ama mazur gorun

sezeryan zor deıl bence sonrasının çok bı zoruluğunu gormedım dıkkat etmek lazım tabı
ama tabı gonlum normal doğumdan yanadır herzaman çunku sutum gelmedı kızçem 3 gun mama+sut
bugun 5.gun ıkı gundur sade sut hem sasğıyorum hem emıyo ışte bızden boyle kızlar bebek bakımı
zor bıraz annemolmasa yanmıştık acemılık zor ama ustesınden gelıcem ınanıyorum
tum hamışlerede kolaylıklar dılıyorum bebeklerınıze sağlıkla kavuşun ınşallahh