• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

zehra burda mısın online görünüyon cnm
tekrar çok sevindim bebişin kucağına almışsın cnm allah kolaylık versin tatlım
zehra yanında kim var cnm yardım için

Son düzenleme:
amin kuzum aminn darıısda sana olsun inşşş :29: :38: :38:

hadi yaaa demee koptum valla bak sen su yaramaza bende hazırlıklı olayım artık dimi kuzum :27: :9: :9:

oyy canım benimm yaa şimdi gördümm darısıda bize olsun inş zehrosum tekrardan allah analı babalı büyütsün kuzusunu :nazar: :49: :38: :38:

zehra şimdi gördüm gözünüz aydın tatlım allahım analı babalı büyütsün size bağışlasın meleğinizi ben şimdi çıkmak zorundayım müsait oldğum an gelip başımdan geçenleri anlatacağım size öptüm hepinizi

çok teşekkür ederim kızlarr:))sheker ınşallah kotu bışe yoktur canım en kkısa zamanda gel merak ederım

zehra şimdi gördüm gözünüz aydın tatlım allahım analı babalı büyütsün size bağışlasın meleğinizi ben şimdi çıkmak zorundayım müsait oldğum an gelip başımdan geçenleri anlatacağım size öptüm hepinizi

slm cnm sheker_cat ne oldu cnm müsait olunca mutlaka gel çok merak ettim inş kötü birsey yoktur tatlım

slm tatlım benim nerelerdeydin kuzu ya çok merak ettik seniii çabuk gel kusum:29: :38: :38:

tünaydın canım doğum günün mü bugün :)) eğer yanlış anlamadıysam doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllar diliyorum sana ailenle sevdiklerinle.bir sonraki yaş gününü oğluşunla kutlayacksın Allahın izniyle

evet tatlım benim dogum günümmm kuzusumm çok tesekkür ederim canımsınnn :29: :38: :38: :38:

çok teşekkür ederim canım benim gerçekten mukemmel bı duygu ve anladımkkı bugun
emzırmekte buyuk bir nımetmış dunden berı emzıryorum kızımı ve aramızdakı bağ
2 katı arttı allah ım herkese nasip etsin innşallahhh.kızım uyuyo doğumuda anlatıyım bari
cuma gunu sabahtaN kalktım uyku tutmadı zaten 5 te kalktım sabah kurdum kurdum oturdum:)
oturdum lohusa şekerı dıye bışey var ondan ıçtım sutum gelsın dıye:)ama işe yaramadı
bıde nezle olmuşum eşımden bulaştı geçsın dıye uğraşıyom bı yandanda sonra saat 9 da doktorumu aradım dedım boyle boyle nezle oldum ılaç alıyımmı napıyım kadın korktuğumu sandı hayır bugun alalım dedı:1::1:yok dedım almanıza bışey demıyorumda bışey ıolurmu olmaz dedı neyse saat 11 de
ıstanbuldan annem geldı eşım gıttı aldı geldı ben saat 10dan sonra hıçbışey yemedım saat 15.00 da
çıktık evden gıttık hastaneye yolda bı trafık 15 dakkalık yere yarım saatte ulaştık hastaneye gırdık
ıkı dakkada kaydımız yapıldı doktorum dışardan gelcektı aradım bız geldık dedım o da tamam dedı
bundan sonrası herşey ınanılmaz hızlıydı bızı aldılar bı odaya goturduler benı soydular sadece kılodum kaldı bıde ayağımda çorabım bıde karnımda azcık kıllar vardı onu hemşıre kestı jıletle tam kesılcek yerde olanları mavı onluku gıydım ben daha beklıycem sanıyorum yukarı çıktık anneme sız gelemessınız
sadece eşi gıdebılır annem bende gelıyım dedı yok dedıler neyse duygusal bı an annemle vedalaştık
yukarı çıktık ben hala lavman falan yapılcak sanıyorum ve acayıp çişim geldı sanırım heycandan amelıyathanenın kapısına geldık bana ayakkabılarımı çıkartıp terlık gıydrıdler ben hala anlamadım
eşımle vedalaştık yıne duygusal bı an:69::69:vc ye gıdıyım demeye fırsat vermıyolar benı hemen masaya aldılar anestezı uzmanı yaşlı bı doktor ama bellıtecrubelı ızmırın en ıyı anestezı uzmanıymış
bunu sonradan oğrendım ığne yaptılar arkanı don kamburunu çıkar dedıler benı bı hemşıre tutuyo bu sırada o katateri anestezı uzmanı sırtıma yerleştırdı sonra ıçıne ığne yaptılar benı yatırdılar bu sırada başım donmeye başladı sureklı başımda bırı tansıyonumu olçuyo bı garıp oldu ıçım ama bacaklarımı hıssedıyorum yanı ındırıp kaldırabılcek gıbı panık oldum ben sureklı hıssedıyorum dıyorum sonra doktor geldı heryer puslu oldu gıbı oldu doktorum şeyda hanım ben burdayım telaşlanmayın vs dıyo
ama ben zaten panık bı ınsanım haberlerı yok:1::1:dur bız senı uyutalım dedıklerını hatırlıyorum
gıtmışım orda ığne yapmışlar uyandığımda aşağı ınmıştık yanı o kadar epıdurel olıyımda bebeğı ılk ben
gorıyım dedım olmadı:)))hayırlısı odaya geldığımde ağlıyodum nedense orasını ben hatırlamıyorum ama
eşım anlatıyo bebek nasıl dıyomuşum ıyı dıyolarmış :1:ühühüh ağlıyomuşum ıkı dakka geçıyo dıyo yıne soruyon bebek nasıl ıyı falan fılan konuşuyoz dıyo yarım saat boyunca aynı soruyu sorup ağlamışım:1::1: keşke vıdeoya çekseydın dedım eşıme ızlerdım ve prensesımıze kavuştukk.canım acımadı hıç
bence epıdurel sezeryan guzel kı bende tutmadı tam doktorum oyle dedı bunyende olmadı
yıne doğururum boyle heralde:) 18.00 da ayılmıştım tamamen kendımdeydım 22.00 da yurudum bebegımde saat 17.00 da dunyaya gelmış gu zellıkte çok karışık yazdım ama mazur gorun:1::1:
:1:sezeryan zor deıl bence sonrasının çok bı zoruluğunu gormedım dıkkat etmek lazım tabı
ama tabı gonlum normal doğumdan yanadır herzaman çunku sutum gelmedı kızçem 3 gun mama+sut
bugun 5.gun ıkı gundur sade sut hem sasğıyorum hem emıyo ışte bızden boyle kızlar bebek bakımı
zor bıraz annemolmasa yanmıştık acemılık zor ama ustesınden gelıcem ınanıyorum
tum hamışlerede kolaylıklar dılıyorum bebeklerınıze sağlıkla kavuşun ınşallahh

ayyy canım benim yaaa darısıda hayırlısıyla bize olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :69: :38:

Felaket bir durumdayım ama çok mutluyum :=)

slm canım hoşgeldinnnn :71:
oda güzelmiş kuzumm hep mutlu ol inşşş :69:

kızlar zehradan sonra sıra kimde doğum için

sanırımm seyma, katre, ben ve bi arkadas daha vardı kuzumm unuttum şimdii :34:

çok teşekkür ederim kızlarr:))sheker ınşallah kotu bışe yoktur canım en kkısa zamanda gel merak ederım

rica ederiz bitanem benimmm canımsın :29: :38: :38:

zehracım doğum hikayen için teşekkürler canım benim ne güzel yazmışsın.darısı diğer hamiş arkadaşlarımızın başına :) ve ben ve benim gibi ileride hamile kalmayı planlayan arkadaşlarımın başına :) :emir_bebek:

yaa kızlar bugün çok güzel hayallerim vardı öle hastayım ki kalkıp süslenmek bile zor geliyooo güya dogum günüm ama ben çok hastayımmmm :43:

yaa kızlar bugün çok güzel hayallerim vardı öle hastayım ki kalkıp süslenmek bile zor geliyooo güya dogum günüm ama ben çok hastayımmmm :43:

doğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara eşinle ve bebişin bir ömür boyu olsun cnm

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...

hayırdır inş...:26:

kızın büyümüş tatlım durumun ii olmasına çok sevindim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin allah cnm benim

amin cnm bnm amin:)))

2 katı arttı allah ım herkese nasip etsin innşallahhh.kızım uyuyo doğumuda anlatıyım bari
cuma gunu sabahtaN kalktım uyku tutmadı zaten 5 te kalktım sabah kurdum kurdum oturdum:)
oturdum lohusa şekerı dıye bışey var ondan ıçtım sutum gelsın dıye:)ama işe yaramadı
bıde nezle olmuşum eşımden bulaştı geçsın dıye uğraşıyom bı yandanda sonra saat 9 da doktorumu aradım dedım boyle boyle nezle oldum ılaç alıyımmı napıyım kadın korktuğumu sandı hayır bugun alalım dedı:1::1:yok dedım almanıza bışey demıyorumda bışey ıolurmu olmaz dedı neyse saat 11 de
ıstanbuldan annem geldı eşım gıttı aldı geldı ben saat 10dan sonra hıçbışey yemedım saat 15.00 da
çıktık evden gıttık hastaneye yolda bı trafık 15 dakkalık yere yarım saatte ulaştık hastaneye gırdık
ıkı dakkada kaydımız yapıldı doktorum dışardan gelcektı aradım bız geldık dedım o da tamam dedı
bundan sonrası herşey ınanılmaz hızlıydı bızı aldılar bı odaya goturduler benı soydular sadece kılodum kaldı bıde ayağımda çorabım bıde karnımda azcık kıllar vardı onu hemşıre kestı jıletle tam kesılcek yerde olanları mavı onluku gıydım ben daha beklıycem sanıyorum yukarı çıktık anneme sız gelemessınız
sadece eşi gıdebılır annem bende gelıyım dedı yok dedıler neyse duygusal bı an annemle vedalaştık
yukarı çıktık ben hala lavman falan yapılcak sanıyorum ve acayıp çişim geldı sanırım heycandan amelıyathanenın kapısına geldık bana ayakkabılarımı çıkartıp terlık gıydrıdler ben hala anlamadım
eşımle vedalaştık yıne duygusal bı an:69::69:vc ye gıdıyım demeye fırsat vermıyolar benı hemen masaya aldılar anestezı uzmanı yaşlı bı doktor ama bellıtecrubelı ızmırın en ıyı anestezı uzmanıymış
bunu sonradan oğrendım ığne yaptılar arkanı don kamburunu çıkar dedıler benı bı hemşıre tutuyo bu sırada o katateri anestezı uzmanı sırtıma yerleştırdı sonra ıçıne ığne yaptılar benı yatırdılar bu sırada başım donmeye başladı sureklı başımda bırı tansıyonumu olçuyo bı garıp oldu ıçım ama bacaklarımı hıssedıyorum yanı ındırıp kaldırabılcek gıbı panık oldum ben sureklı hıssedıyorum dıyorum sonra doktor geldı heryer puslu oldu gıbı oldu doktorum şeyda hanım ben burdayım telaşlanmayın vs dıyo
ama ben zaten panık bı ınsanım haberlerı yok:1::1:dur bız senı uyutalım dedıklerını hatırlıyorum
gıtmışım orda ığne yapmışlar uyandığımda aşağı ınmıştık yanı o kadar epıdurel olıyımda bebeğı ılk ben
gorıyım dedım olmadı:)))hayırlısı odaya geldığımde ağlıyodum nedense orasını ben hatırlamıyorum ama
eşım anlatıyo bebek nasıl dıyomuşum ıyı dıyolarmış :1:ühühüh ağlıyomuşum ıkı dakka geçıyo dıyo yıne soruyon bebek nasıl ıyı falan fılan konuşuyoz dıyo yarım saat boyunca aynı soruyu sorup ağlamışım:1::1: keşke vıdeoya çekseydın dedım eşıme ızlerdım ve prensesımıze kavuştukk.canım acımadı hıç
bence epıdurel sezeryan guzel kı bende tutmadı tam doktorum oyle dedı bunyende olmadı
yıne doğururum boyle heralde:) 18.00 da ayılmıştım tamamen kendımdeydım 22.00 da yurudum bebegımde saat 17.00 da dunyaya gelmış gu zellıkte çok karışık yazdım ama mazur gorun:1::1:
:1:sezeryan zor deıl bence sonrasının çok bı zoruluğunu gormedım dıkkat etmek lazım tabı
ama tabı gonlum normal doğumdan yanadır herzaman çunku sutum gelmedı kızçem 3 gun mama+sut
bugun 5.gun ıkı gundur sade sut hem sasğıyorum hem emıyo ışte bızden boyle kızlar bebek bakımı

süper yaaaaaa

tv nin sesinii kısarak yazına odaklanarak okudum

çok güsel ve heyecanla yazmışsın halaa heyecanın dinmemiş gibi geldi bana :)

allahım hiç ayırmasınn

gerçekten biras paniklendirmişler seni ameliyathanede ama sonu güzell

önemli olan buu sezeryan senden korkmuyorummm

bir tek normal doğumda çok genişler die korkuyorum :25::25:onu kafama takıyorum

nedensizmi takıyorum bilmem dikiş atılıyo ama ne biliyim işteee:18:

cnmmm hep ama hep mutlu ollll

ellerin dert görmesin zevklee okudum :38:

kızını yerimeee kokklaaa :16::16:

cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnn:71:

yeni yılında mis kokulu oğlunu kucağına almanı dilerimmm:38:

herşey gönlünce olsunnn:16:

dooğum günü annesii kalkta süslen azcık hastalığın geçer belkimm:12:

geçmiş olsun allah şifa versin cnm :23:

ya kızlar ben gün boyu online mıydım :26: açık kalmış herhalde :44:

yaramasa bakınnnn:60::60::60:

senin bu küçük adamdan çekiceğin var derya:76::60:

doktorun kalp dinleme şeysini çeker

annesinin eline işerr

yaramas çüçük adam :emir_bebek:

dikkat et sen bunaa bu daha ilerdee

çok işler karıştırır söyliyim sanaaa:40::27::1:

ah sorma canım çok yaramaz çok ama kızamıyorum ben ona ölüyorum bitiyorum :69:

erkekte fiskiye gibi oluyor hakikaten yeğenimde görmüştüm
yesin onu teyzesi,büyüyor Allahın izniyle .benden gıdışına bir öpücük kondurur musun annesi :emir_bebek:

tabi canım ne demek memnuniyetle :16:

amin kuzum aminn darıısda sana olsun inşşş :29: :38: :38:

hadi yaaa demee koptum valla bak sen su yaramaza bende hazırlıklı olayım artık dimi kuzum :27: :9: :9:

oyy canım benimm yaa şimdi gördümm darısıda bize olsun inş zehrosum tekrardan allah analı babalı büyütsün kuzusunu :nazar: :49: :38: :38:

melikeccim erkek bebekler çok yaramaz oluyor hazırla kendini şimdiden :1: :1: benim afacan yattığı yerden iş beceriyor :nazar: ki yürümeye başlayınca vay halime :1:

iyiki doğdun melikecimmmm
nice mutlu yıllara oğluşunla kocişinle hep mutlu ol inşallah :71::54: :71::54::71::54:
burda herkes boğa burcu galiba benimkine de az kaldı :31:

zehracım gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebişini inşallah
sık sık emzir canım ilk aylar kilo alımı çok önemli.
süt yapacak şeyler ye bol bol sulu meyve sebzeler ye ve bol su iç canım. bende yeni anneyim ya yaşamış görmüş biri olduğum için sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin canım :34:

doğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara eşinle ve bebişin bir ömür boyu olsun cnm

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...

çok tesekkürlerrrr bitanemm benimmmmm canımsınnnn :29: :38: :38: :38:

hayırdır inş...:26:

amin cnm bnm amin:)))

süper yaaaaaa

tv nin sesinii kısarak yazına odaklanarak okudum

çok güsel ve heyecanla yazmışsın halaa heyecanın dinmemiş gibi geldi bana :)

allahım hiç ayırmasınn

gerçekten biras paniklendirmişler seni ameliyathanede ama sonu güzell

önemli olan buu sezeryan senden korkmuyorummm

bir tek normal doğumda çok genişler die korkuyorum :25::25:onu kafama takıyorum

nedensizmi takıyorum bilmem dikiş atılıyo ama ne biliyim işteee:18:

cnmmm hep ama hep mutlu ollll

ellerin dert görmesin zevklee okudum :38:

kızını yerimeee kokklaaa :16::16:

cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnn:71:

yeni yılında mis kokulu oğlunu kucağına almanı dilerimmm:38:

herşey gönlünce olsunnn:16:

dooğum günü annesii kalkta süslen azcık hastalığın geçer belkimm:12:

geçmiş olsun allah şifa versin cnm :23:

çok tesekkürler tatlısımm benimmmm :29: :38: :38: :38:
süslendim quzumm dısardaydık yeni geldik kocişimm bizi oglusumla yemege götürdü :69:
şimdide osmanı izliyozzz :21:

ya kızlar ben gün boyu online mıydım :26: açık kalmış herhalde :44:

ah sorma canım çok yaramaz çok ama kızamıyorum ben ona ölüyorum bitiyorum :69:

tabi canım ne demek memnuniyetle :16:

melikeccim erkek bebekler çok yaramaz oluyor hazırla kendini şimdiden :1: :1: benim afacan yattığı yerden iş beceriyor :nazar: ki yürümeye başlayınca vay halime :1:

iyiki doğdun melikecimmmm
nice mutlu yıllara oğluşunla kocişinle hep mutlu ol inşallah :71::54: :71::54::71::54:
burda herkes boğa burcu galiba benimkine de az kaldı :31:

zehracım gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebişini inşallah
sık sık emzir canım ilk aylar kilo alımı çok önemli.
süt yapacak şeyler ye bol bol sulu meyve sebzeler ye ve bol su iç canım. bende yeni anneyim ya yaşamış görmüş biri olduğum için sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin canım :34:

çok tesekkürler canım benimmmm :29: :38: :38: :38:
evet kuzum şimdi eşime söledim de oda gülüyoo yaparmı yapar valla bizimkide dio :27: :9: :9:
ayy canım valla ben burcumdan cok memnunum yaa boga kadını olmak süper bi duygu :69:

Canım çok duygulu güzel şeyler Allah analı babalı ve sevdikleriyle büyütsün inşllh:):nazar::emir_bebek::71:Amin canım çok duygulandım bende bugün bebek ziyaretine gittik eşimle çok güzel anlar duygular Allahım tüm isteyenlere bizlere tattırsın inşllh.Hamile olan arkadaşlarımıda saglıklı hayırlı dogumlar olsun inşllh:16::70::71:

Canım benim doğumgünün kutlu olsun Allah eşinle bebeginle sevdiklerinle ömür boyu saglık huzur dolu yıllar nasip etsin iyiki doğdunnn:16::nazar::70::71::71::54:

melike baby bahar alevesen gülcan ve yeni annemiz zehra :54::54::54::54::54:

kızlar bugün oğluşum bizi gülme krizine soktu :1::1::1:

altını değiştiriyordum tam bamyasına krem sürüyordum ki birşey fışkırmaya başladı :1::1::1:
yavruşum fıskıye gibi saldı kendini :60::60::60::60:
ne yapacağımı şaşırdım o anda elimi koydum altına avucumu doldurdu :60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60:

ilk defa başıma geldi ay öldük gülmekten :60::60::60:

iyi etmiş annesi:1:çok sıkarsan prensi böyle sinirlenir işte:1:genelde bebekler yapıyormuş bunu altlarını açmak hoşlarına gidiyor.hepsi birer melek ya maşallah hepsineee:nazar::emir_bebek:

Back
X