- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
canım istanbuldayım, nevşehirliyim. çalışıyorum sayılmaz internet üzerinden hallediyorum ev hanımıyım bende. 21 yaşındayım .
evet canım aynen öle valla annemde arıyo hergün napıyon kızım iş güç yapma bu ay bakalım felan diyo aman kadında 15 aydır bekliyo ben gibi komsumuz gecen demişki anneme benim gelinin 4 yıl olmadı sogan suyu icti sonra hamile kaldı melikede içsin diyomus eger bu ayda görürsem artık yapıcam bende canlarrr hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimmm:emir_beb ben ıkı kere asılama denedım olmadıı.. sımdı yılbasında tupbebek denıycez ıns sızın ugrasmadan olur..
evet canım aynen öle valla annemde arıyo hergün napıyon kızım iş güç yapma bu ay bakalım felan diyo aman kadında 15 aydır bekliyo ben gibi komsumuz gecen demişki anneme benim gelinin 4 yıl olmadı sogan suyu icti sonra hamile kaldı melikede içsin diyomus eger bu ayda görürsem artık yapıcam bende canlarrr hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimmm:emir_beb ben ıkı kere asılama denedım olmadıı.. sımdı yılbasında tupbebek denıycez ıns sızın ugrasmadan olur..
yaa ahh canım benimm yaa allah razı olsun bitanem benim inşallah seninde melegin sana sımsıkı tutunur en hayırlı zamanda
soganı elınde kırıcakmısın bıck deymıscekmıs aklında olsunn eger yapasan ...
başım ağrıyor kocişkomda yok kim bakcek bana yaaaaaaa
yaa ahh canım benimm yaa allah razı olsun bitanem benim inşallah seninde melegin sana sımsıkı tutunur en hayırlı zamanda
bızım bıraz zor olucakk sanırım.. esım aılasınde cok var bebegı olmayann amcasının 20 senının uzerıne olduu daha cokk ornegıı dıyrm bızde bırzcık ugrasıcaz sanırım... senın nıye olmadı canım..
ya bende yapayım dedim ama yapamadım bir türlü şimdi yapsam olmaz galiba dimi bugün adetimin13.günüde:26:
bızım bıraz zor olucakk sanırım.. esım aılasınde cok var bebegı olmayann amcasının 20 senının uzerıne olduu daha cokk ornegıı dıyrm bızde bırzcık ugrasıcaz sanırım... senın nıye olmadı canım..
olsun canım hiç belli olmaz bence sende olmaz diye kendini odaklama ya rabbim dilesin yeterki...
öptüm hepinizi görüşürüz
olur kusum ya niye olmasınnnn basla sen önemli olan niyet zaten canımın içiii
ahh canım bilmiyomki ben bi düşük yaptım tam bi yıl gecti daha tık yok bende de yumurtam tembel cıktı doktorda klomen verdi aldım ilk defa bu ay bakalım nolucak canım herseyin hayırlısııı
gecmiş olsun bacımben gelim bakayım sanaa ayıpsın surdan surası zatennn kusum gerci daha dün gece beraberdik
evet canım haklısın yarın bir elatayım ben bu işe
saol canım düşünmen bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?