• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ahh canım bilmiyomki ben bi düşük yaptım tam bi yıl gecti daha tık yok bende de yumurtam tembel cıktı doktorda klomen verdi aldım ilk defa bu ay bakalım nolucak canım herseyin hayırlısııı:29: :16: :49:

ıyı agrı yapıyoo klomende yumurtalar uyarılıyoya adett sancısı gıbııı ... ıyı beklemısınzz benım kyınvaldmler hemen senemm dolmadan dr gıttık nıye olmuyoo..tedavıler rahım flımıı asılamalarr ..

ıyı agrı yapıyoo klomende yumurtalar uyarılıyoya adett sancısı gıbııı ... ıyı beklemısınzz benım kyınvaldmler hemen senemm dolmadan dr gıttık nıye olmuyoo..tedavıler rahım flımıı asılamalarr ..

ahh canım benim yaa dile kolay 15 ay oldu bak olmayınca olmuyo bacım napalım allah saglık huzur agız tadı versin baska dert vermesin kusumm :29: :16:

slm bende 2009 haziranda evlendim
Bugun ilk kez evliligimi sorguladim hatamiydi diye 4,5 aylik kizim yataginda misil misil uyurken.

hoşgeldin canım sende aramıza sefalar getirdinnn:29: :16:
allah bagıslasın bitanem benim ama neden öle düşündün kötü bişi yoktur umarım yaaa :5: :5:

nereden baslasam
gecenin bu saatinde insanin derdini dinleyecek birini bulmasi ne guzel
evliligim beni coooook yanlizlastirdi
problemin kaynagi bu

anladım canım ama hangi anlamda yalnızlık?konuşacak görüşecek kimsen mi yok?yoksada eşinle alakalı bir mesele mi?

sanki dilini bilmedigim bir ulkede yasarmis gibiyim
oyle bir semtte oturuyorum ki bir bucuk yildir bu evde oturmama ragmen ilk kez karsilastigim ust kat komsumuz bebgin burada mi dogdu diye soruyor
arkadaslarimin hepsi okudugum sehirde yada memlekette kaldi
ve daha bihsuru sey

nereden baslasam
gecenin bu saatinde insanin derdini dinleyecek birini bulmasi ne guzel
evliligim beni coooook yanlizlastirdi
problemin kaynagi bu

sende saol canım benim herzaman buyur gel olurmu sohbet edelim acılırsın hem canını sıkma canım oluyo arada tek tük tartışmalar felan ama onlarda tadı tuzu biberi diyoz hep zaten olmasa bence onda sğphe vardır.....
yalnızlıga gelince hiç sorma canım bende yalnızlıga alışkın bi insan deildim ama eşim poliss ve genelde hep görevde oluyo biliyosunki meslek zorr stresli vede tehlikeli ama napim ona bişi olmasında ben yalnız kalmaya razıyım diyom....
calışıyomusun canım sen??? yasın kac??? memleket neresi???

sanki dilini bilmedigim bir ulkede yasarmis gibiyim
oyle bir semtte oturuyorum ki bir bucuk yildir bu evde oturmama ragmen ilk kez karsilastigim ust kat komsumuz bebgin burada mi dogdu diye soruyor
arkadaslarimin hepsi okudugum sehirde yada memlekette kaldi
ve daha bihsuru sey

hehh işte bu konuda kimse kimseyi anlamıyo bacımm bak sonra biz burda tanısıyoz sonrada millet ayy nasıl gğveniyosunuz sanal alemde tanışmayı diyo valla öle bi yalnız kalsınlar bakalım kendileri de neler yapar o yüzden ben snei cokkkk iyi anlıyorum daha önce mersindeydik şimdi dogu görevine geldik malatyadayız orda kimseyle görüşmedim güvenip ama rabbime okadar dua ettimki çok şükür komşularım yetiyo simdikkk :29: :16:

eşinle sorunun olmasında canım gerisi zamanla düzelir bak melikemin dediği gibi bende polis eşiyim ve şuan eşim işte ayrıca doğru düzgün komşumda yok insan zamanla alışıyor bazı şeylere yine bebişin varmış ya sana yoldaş oluyordur ne güzel:emir_bebek:

sizin sohbeti boldum arkadaslar kusura bakmayin
3 haftadir hem hava sartlari hem isteksizlik yuzunden disari cikmamistik
bugn kizimi alip bir alisveris merkezine gittim yalniz yalniz
cok dokndu bana
emzirme odasina giren cikan bebkli annler vardi hepsinin yaninda anneleri
yalniz basima oturup birseyler atistirdim dolastim cok dolmusum yani bugun kendime acidim ben nerde hata yaptim dedim
evlenmeden onceki gunlerimi ariyorum

canım öğretmensin galiba en azından işyerinden arkadaşın ve çevren olur ya takma bukadar kafana rabbim başka büyük dert vermesin yav:71:

sizin sohbeti boldum arkadaslar kusura bakmayin
3 haftadir hem hava sartlari hem isteksizlik yuzunden disari cikmamistik
bugn kizimi alip bir alisveris merkezine gittim yalniz yalniz
cok dokndu bana
emzirme odasina giren cikan bebkli annler vardi hepsinin yaninda anneleri
yalniz basima oturup birseyler atistirdim dolastim cok dolmusum yani bugun kendime acidim ben nerde hata yaptim dedim
evlenmeden onceki gunlerimi ariyorum

ahh canım benim yaa annene söle gelsin tatlım nerdki ailen yok canım olurmu her zaman gel buyur anlat dinleriz biz kuzu hepimiz gurbetteyiz emin ol bende diyom anneme gel ben gelemicem çünkü iznimiz yok diye yok kızım gelemem iş güc çok olur kurban bayramı ya canım hayırlısı olsun napalımm:29: :5:

Back