- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
tatlım rabbim gönlüne göre wersin bende cinsiyetini öğreneceğimiz günden 2 gün öncesine kadr hep erkek diodum rüyamda hep oğlum olduğunu görüyodum neyse işte kontrole gitmedn 2 gün önce eşime dedim kızımız olacak yok dedi onlarda hep rüyasında erkek görüyo eşim annem kayınwalidem görümcem falan neyse işte biz dr gittik dr 10-15 dk uğraştı eşim dr un yanına girememişti o zaman içerde çok kanaması olan bi hasta wardı onun için içeri alamdıılar eşimi ondada inanmadı eşim bana sonra adanaya gittik dr a o da kız diince tamam dedi artık
aslında laf aramızda ben hep kızım olsun ıstıyorum tabı sağlıklı olsunda şımdı ıçıme bı umut duştu hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonrayı bekleyelım:)
ilk defa hayatımda böyle birşey oldu ... hasta oluyorum sandım ama gitti :) bilemiyorum cnmm .......ama neden karnım ağırıyor karın ağrısı adet belirtisi değilmidir ?aaa seymacım belki yerleşme kanamasıdır yaa kendine sen dikkat et kuşummm inşallah melegin seninledirrrrrrrr:13:
aslında laf aramızda ben hep kızım olsun ıstıyorum tabı sağlıklı olsunda şımdı ıçıme bı umut duştu hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonrayı bekleyelım:)
ilk defa hayatımda böyle birşey oldu ... hasta oluyorum sandım ama gitti :) bilemiyorum cnmm .......ama neden karnım ağırıyor karın ağrısı adet belirtisi değilmidir ?
ay cnm hayırlısı olsun inş. kızın olur sağlıklı bir şekilde kızlar daha cimcimeler ya bakımları daha zor hele ergenlik çağlarında ama hayırlısı yinede allah gönlüne göre versin cnm bnmmm
valla canım bu işler hiç belli olmaz yaa bide bakmışın hamilesinnnnn
ahhhhhh inş. cnm birde biz hamile olsak senle değmeyin topiğin halineee
varsa baska takım onu kuralım seymoşummm
yok cnm kk dan anca kadınlar kulübü kurulur :)))
cnm çok uykum geldi ...... ben yatıyım ufaktan iyi geceler yarın görüşürüz inş.....
ben geldımmm ıyı geceelr kızlar..........
hoşgeldin canım naber nasılsınnn
ıyıyım canım senden nbr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?