2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

aslında laf aramızda ben hep kızım olsun ıstıyorum tabı sağlıklı olsunda şımdı ıçıme bı umut duştu hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonrayı bekleyelım:)

aslında laf aramızda ben hep kızım olsun ıstıyorum tabı sağlıklı olsunda şımdı ıçıme bı umut duştu hadı bakalım hayırlısı bayramdan sonrayı bekleyelım:)

ama canım kız evlat hayırlı evlat derler rabbim dedim ya gönlüne göre versin inşallahhhh ve hayırlsını versin canımmmm

aaa seymacım belki yerleşme kanamasıdır yaa kendine sen dikkat et kuşummm inşallah melegin seninledirrrrrrrr:13:
ilk defa hayatımda böyle birşey oldu ... hasta oluyorum sandım ama gitti :) bilemiyorum cnmm .......ama neden karnım ağırıyor karın ağrısı adet belirtisi değilmidir ?

ay cnm hayırlısı olsun inş. kızın olur sağlıklı bir şekilde kızlar daha cimcimeler ya bakımları daha zor hele ergenlik çağlarında ama hayırlısı yinede allah gönlüne göre versin cnm bnmmm

valla canım bu işler hiç belli olmaz yaa bide bakmışın hamilesinnnnn

cnm çok uykum geldi ...... ben yatıyım ufaktan iyi geceler yarın görüşürüz inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…