2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

seymam ne ara geldin gittin bacımmm çok hızılısın vallaaa

ayy çok şukur eskı evde benımde yoktu bu komşum ıyı benden oldukça buyuk ama ıyı anlaşıyoz ayy ılerde bende senın gıbı kaynanamla aynı bınada oturcam o zaman bende çururum heraldebebışımede henuz cınsıyetı bellı olmadıgı ıçın pıjama takımı aldım 3.5 ay tuttum kendımı alıyım bışe artık dedım ınşallah sızlerınde alcanız gunler gelır..

oh ohh bacım ne güzel yapmısın hayırlı ugurlu olsun güle güle kullansın bebişinnnn bacım darısıda bize inşallahhh

ınşallah darısı başına canım uzulmeyın sakın dıcem uzulcenız bılıyom bende ılk karar verdıkten 3 ay sonra hamıle kaldım sanıyodum kı yapar yapmaz çocumuz olurneler gelmedıkı aklıma 3 ayı zehır ettım kendıme ınsan hemen umutsuzluğa kapılıyo uzulme hayatım mutluluktan havalara uçtuğun gunlerıde gorcez ınşallahh

inşaalllahhhhhhhhhhhhhhh diyorummmmmmmmmmmmmm :13:
bu arada kızlar adetime 6 gün var akıntım var canım tuzlu seler cekiyo midem bulanır gibi oluyo sag ve sol kasıgımda bi seyirme belirti batma bişi hissediyom anlatılmaz yasanırrr az önce sag gögsüm sızladı allahım nolur bunlar hayırlısıyla bi işaret bi belirti olsun nolur sen yüzümü kara cıkartma ya rabbimmm

Son düzenleme:
öyle bir gecer zamankii......basladıııı kızlarrrrrr ayy bu osman beni öldürüyo yaaaa nasılda tatlı ya rabbim maşallahhh

öyle bir gecer zamankii......basladıııı kızlarrrrrr ayy bu osman beni öldürüyo yaaaa nasılda tatlı ya rabbim maşallahhh

ayy evet ya benı ağlatıyo osmancık kociş guluyo o alıyıde versınler ban aparçalıycam
bu arada ınşallah hamılesındır hayatım ben hamıle kaldığımda aynı adet olcak gıbıydım hatta ıkı gun azcık kanamamda oldu adetım dıe duşundum sonra bıdaha gelmeyınce şuphelendım oyle anlamıştım ınşallah hamışsındır hayatım.

ayy canım yaa ben herseye sinirleniyomm özelliklede ikiyüzlü insanlara tahammülüm olmuyo haksızlıga gelemiyomm kimseye güvenim kalmıyo böle oluncada insanları tanımak anlamak cok zorrr helede dogru bi insanı bulup arkadsım demek iştee o dahada bi zorrrrr

en zoruda o zaten allah ıyı ınsanlarla karşılaştırsın

slm ben geldim kızlar nabersiniz bakem

buradayızsana bışe sorcam ya dedıydın ya bende şeker çıktı hamılelıkten oturu dıe benım canım çok tatlı ıstıyo bende çok tatlı şey yıyorum ayrıca babam ve babamın tum aılesı şeker hastası acaba bendede olurmu hamılelıkte senınkı neden çıktı

haydiiiiiiiiiiii 2009 gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelinde sohbet edelimmm evlendik peki ya sonrasııııııııı????????

ay cnm sorma işimiz ne çürürüz hep beraber değilmi ay yerim onu al cnm ya ben bi anlasam hamile olduğumu hemen alicemm valla dayanamam kiiiiiii gel bebeğimmmmmm gel gelll annene bak çok şanslı olursun çok cici saf bi baban olucek gel gelllllll yavrum anneneee ...........çok alışverişçi babanenn olucek gel gelll yavrum annene çok otoriter bir deden olicek gel gelllllllllllll yavrum annene çok güzel bir ananen olicekkk miss kokulu gelgelllllllllllll yavrum dedenee deden seni çok sevicek gellllllll gelll yavrum dayınaa dayın sana çok iyi bakicekkk eee ne duruyorsun haydi gel sen bi gel dayat atcem sanaa [/QUOTE]

valla bu kadar ısrara durmaz gelır daha merak etme sen benım bıle gelesım geldı yanı

tatlım benimde ailemde şeker hastalığı war yaw öncelikli olarak kil etkiliyo genetik oluyo ben bişey yiyemiyordum ama oldu yinede yemekten ziyade benim şekerim sıkıntılıyken çıkıyo 3-4 güne bir ölçüyorum diyet yapıyorum umarım sende çıkmaz dikkat et yinede olur mu kendine çok aşırıya kaçma şeker ekmek konusunda falan kepekli ekmek ye meywe ye bol bol canın tatlı istedikçe ben öle yapıyorum tabi bazen kaçıyo arada çikolatalar ama olsun o kadar da senin daha çok şeker testi için şimdiden bunları düşünüp kendini strese sokma akışını bırak herşeyi olur mu tatlım
hoşgeldin bitanem benimmm iyi olmaya calışıyoz çok şükür sen nasılsın canım yegen nasılllll

hoşbulduk şekerim şerbetim bende iiyim diziyi izliyodum bi bakem dedim yeğeninde ii teyzesi akşama kadar pek kıpırdamıyo akşamdanda sabaha kadr durmuyo yaaa zilli bu kız zilli

valla bu kadar ısrara durmaz gelır daha merak etme sen benım bıle gelesım geldı yanı[/QUOTE]

gelince bi dayak yiyicek benden dur bakalım içimde kaldı çünkü annemede böyle diyorumm diyor ki hııı iyi vurki sakat kalsın birde tövbe tövbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…