- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
çok tatlısın sen yaw gelir inş akışına bırakın herşeyi olur mu stres ii olmuyo gebeliğe hazırlanırken zamanı uzatıyo
inş. cnm arada gelirlerde bana böyle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlısın sen yaw gelir inş akışına bırakın herşeyi olur mu stres ii olmuyo gebeliğe hazırlanırken zamanı uzatıyo
inş. cnm arada gelirlerde bana böyle
![]()
tatlım benimde ailemde şeker hastalığı war yaw öncelikli olarak kil etkiliyo genetik oluyo ben bişey yiyemiyordum ama oldu yinede yemekten ziyade benim şekerim sıkıntılıyken çıkıyo 3-4 güne bir ölçüyorum diyet yapıyorum umarım sende çıkmaz dikkat et yinede olur mu kendine çok aşırıya kaçma şeker ekmek konusunda falan kepekli ekmek ye meywe ye bol bol canın tatlı istedikçe ben öle yapıyorum tabi bazen kaçıyo arada çikolatalar ama olsun o kadar da senin daha çok şeker testi için şimdiden bunları düşünüp kendini strese sokma akışını bırak herşeyi olur mu tatlım
hoşbulduk şekerim şerbetim bende iiyim diziyi izliyodum bi bakem dedim yeğeninde ii teyzesi akşama kadar pek kıpırdamıyo akşamdanda sabaha kadr durmuyo yaaa zilli bu kız zilli![]()
eeee kimin hemşosuuu kıssss zilii olcek tabeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
ayy ınşallah benım çıkmaz ben şu şeker ışıne bı son verıyom zaten bana hep o kılo aldırıyo.bu arada şeymacım elını bıle kaldırabılcenı duşunmuyom çocukum doğmadı ama ultrasonda gormek bıle başka oluyomuş nerdeyse eve ultrason cıhazı alcamçok farklı bı duygu bu kadar bekledım senı kıyarmıyım yavruma dersın:))
ayy ınşallah benım çıkmaz ben şu şeker ışıne bı son verıyom zaten bana hep o kılo aldırıyo.bu arada şeymacım elını bıle kaldırabılcenı duşunmuyom çocukum doğmadı ama ultrasonda gormek bıle başka oluyomuş nerdeyse eve ultrason cıhazı alcamçok farklı bı duygu bu kadar bekledım senı kıyarmıyım yavruma dersın:))
walla babası asar bizi asar aman şaka bir tarafa doğsada hiç durmasa istiyorum![]()
hehe bizde alalım istiyoruz ewe bi ultrason onu ilk gördüğümde ağladım ben o kadr güsel bi duygu ki anlatamam benimde hemen olmadı 3 ay sonra hamile kaldım bende korunmayı bıraktıktan sonra hemen olmadı herşeyin bi zamanı war bence rabbim onu sizlere wereceği zamanı biliyo siz sadece dua edin olur mu içten bir şekilde rabbim duyacaktır sizi
aynen bacım yaa oslada simdi surda dolaşsa ayak altında ama gelmiyoki sıpaaa![]()
![]()
![]()
dermiii ki aceppp![]()
![]()
hehe bizde alalım istiyoruz ewe bi ultrason onu ilk gördüğümde ağladım ben o kadr güsel bi duygu ki anlatamam benimde hemen olmadı 3 ay sonra hamile kaldım bende korunmayı bıraktıktan sonra hemen olmadı herşeyin bi zamanı war bence rabbim onu sizlere wereceği zamanı biliyo siz sadece dua edin olur mu içten bir şekilde rabbim duyacaktır sizi
ay cnm çok güzel yaa allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip etsin inş. gerçektenn beklenmedik anda olması daha güzel değilmii ya allahın işi işte nekadar tuhaf kimine hemen kimine 2-3 ay sonra kimine -4-5 sene sonra herkesin sınavı diyelimm ...... allah senin kayınvalidenin söylediklerine üzüldüğünü gördü tabi verdi bebeği ne hoş yaa kaç aylıktı cnm senin bebekinay hep oğrenıp kocama suprız yapıcam gunu duşunuyodum ama ben 2 3 ay denedıkten sonra ramazanın ıçınde oğrendım adetın ustune oldum bıde uzerıne gorme dıolar ya o zaman kayınvaldemde bızdeydı adet gordm ıkı gun daha gelmeyınce gıttım aldım gebelık testı ıftardan sonra yaptım anam çıft çızgı ama kabıma sığamıyom ben zaten eşıme herşeyı anlatıyom tutamıyom koşa koşa gıttım yanına gel sana bışe gostercem dıe gosterdım o da sevınçten havaya uçtu zaten o çok ıstıyodu onun ısrarları uzerıne dayanamadım zaten çocuk yapmaya karar verdım tabı bız sevınçten oluyoz kayınvaldeme soyledık aynı evdeyız dıe hıç bışe demedı neyse sız yınede ona ınanmayında dedı doktora gıdelım dedı eşım yok bekleyın hele bıraz dedı hamıleykende ınsan çok sınırlı oluyo neden boyle yaptını anlayamdım çunku kayınvaldemde çok torun ıstıyodu hatta ord aburda mılletın ıçın de dıyodu benı delı edıyo eşımede demıştım konuşmuştu deme mılletın ıçınde dıe.velhasıl benımkı suprız olmadı ama eşım çok sevındı onemlı olan o benıde hıç uzmedı hamılelığımde canım benım oyle ışte şımdı hamıleyım ev ışınde pek yardım etmez ama ben ışımı goruyom çok şukur oda buna guvenıyo sanırsamşımdılık herşey yolunda çok şukur umarım sağlıkla bı avazda doğururm yavrumu
![]()
ben aglamdım çok gulduım ıçımı bı mutlulukj kapladıkı eşımde sordu ağladınmı dıe hıç aklıma gelmedı ağlamk dedım ama çok deışık bı duygu herkes ısteyen herkes yaşar ınşallah bu duyguyu.allahım ısteyen herkese versın ınşallah amınnn
3,5 aylık hayatım benım eşımde çok meraklı ama ışı çok yogundu gelemedı garıbım bıdahakı aya o da gelcek ınşallah:)
ay hep oğrenıp kocama suprız yapıcam gunu duşunuyodum ama ben 2 3 ay denedıkten sonra ramazanın ıçınde oğrendım adetın ustune oldum bıde uzerıne gorme dıolar ya o zaman kayınvaldemde bızdeydı adet gordm ıkı gun daha gelmeyınce gıttım aldım gebelık testı ıftardan sonra yaptım anam çıft çızgı ama kabıma sığamıyom ben zaten eşıme herşeyı anlatıyom tutamıyom koşa koşa gıttım yanına gel sana bışe gostercem dıe gosterdım o da sevınçten havaya uçtu zaten o çok ıstıyodu onun ısrarları uzerıne dayanamadım zaten çocuk yapmaya karar verdım tabı bız sevınçten oluyoz kayınvaldeme soyledık aynı evdeyız dıe hıç bışe demedı neyse sız yınede ona ınanmayında dedı doktora gıdelım dedı eşım yok bekleyın hele bıraz dedı hamıleykende ınsan çok sınırlı oluyo neden boyle yaptını anlayamdım çunku kayınvaldemde çok torun ıstıyodu hatta ord aburda mılletın ıçın de dıyodu benı delı edıyo eşımede demıştım konuşmuştu deme mılletın ıçınde dıe.velhasıl benımkı suprız olmadı ama eşım çok sevındı onemlı olan o benıde hıç uzmedı hamılelığımde canım benım oyle ışte şımdı hamıleyım ev ışınde pek yardım etmez ama ben ışımı goruyom çok şukur oda buna guvenıyo sanırsamşımdılık herşey yolunda çok şukur umarım sağlıkla bı avazda doğururm yavrumu
![]()
biliyormusunuz ! bebek kendisi istediği zaman gelirmiş dermişki rabbine allahım ben dünyaya gitmek istiyorum ......allah ise bizleri elçi kılarmış bunu duyduğumda inanılmaz şekilde şaşırmıştım kızlarr![]()
bende ilk defa senden duydum canımmm![]()