- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
28 bitti yaşlanıyor muyum ne...
yok canım olurmu öle hiç yaa baksana en güzel yaş otuzbeş miş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 bitti yaşlanıyor muyum ne...
Klomen tedavi mi oluyor cnm
her yaş güzeldir nilt
yaşının tadını çıkar
Cnm ben aslen bulgaristan göçmeniyim(1989)
istanbul oturuyorum
özel sektörde çalışıyorum santral ve muhasebe
üzerine
neyse şekerler size iyi akşamlar
evime geçeyim
fırsat bulursam evden de girerim
melikeciiiiiiiiiiim
öpüyorum kocamannnn![]()
Yaşamayı bilince her yaş güzeldir
Nereye gidiyorsunuz seyma
yaptığım ifadeden dolayı hadiyin gidiyoz dedim :) biyere gitmiyoruz yani bizi topik paklarhoşbulduk kusummm gidek kelee ama nereyeee anam benim herif kudururr kıss nireye götürcennn![]()
![]()
![]()
![]()
yaptığım ifadeden dolayı hadiyin gidiyoz dedim :) biyere gitmiyoruz yani bizi topik paklar![]()
meloşum topiğin hayırlı olsun canımben 2007 geliniyim ama arada muhabbet etmek için gelirim bende. engin tecrübelerimle size yardımcı olurum
![]()
![]()
![]()
merhaba kıslarr ben yokken epeyce konuşmuşunuz bende komşumnan pazara gıttımde ayıptır solemesı bı gun yuzu gordumbebışe ılk cıcısını aldım ınsan hep evde olunca dışarı çıkıp gezınce çok yoruluyomuş ayacıklarım ağrıdı hepınıze hayırlı akşamlar dılıyorum kızlar yenı gelenlere de hoşgeldınız dıyorum ayrıcana bende bu topığın şımdılık en kuççuk gelınıyım 21
![]()
merhaba kıslarr ben yokken epeyce konuşmuşunuz bende komşumnan pazara gıttımde ayıptır solemesı bı gun yuzu gordumbebışe ılk cıcısını aldım ınsan hep evde olunca dışarı çıkıp gezınce çok yoruluyomuş ayacıklarım ağrıdı hepınıze hayırlı akşamlar dılıyorum kızlar yenı gelenlere de hoşgeldınız dıyorum ayrıcana bende bu topığın şımdılık en kuççuk gelınıyım 21
![]()