• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

neyse şekerler size iyi akşamlar
evime geçeyim
fırsat bulursam evden de girerim
melikeciiiiiiiiiiim
öpüyorum kocamannnn:16:

neyse şekerler size iyi akşamlar
evime geçeyim
fırsat bulursam evden de girerim
melikeciiiiiiiiiiim
öpüyorum kocamannnn:16:

tamam tatlım benim bende seni çok öptümmm kendine iyi bak gel canım ben burdayım eşim daha 6 dan sonra gelir görevden rabbime emanet ol kusummm:29: :16: :16:

meloşum topiğin hayırlı olsun canım :16: ben 2007 geliniyim ama arada muhabbet etmek için gelirim bende. engin tecrübelerimle size yardımcı olurum :23: :9: :9:

merhaba kıslarr ben yokken epeyce konuşmuşunuz bende komşumnan pazara gıttımde ayıptır solemesı bı gun yuzu gordum:9:bebışe ılk cıcısını aldım ınsan hep evde olunca dışarı çıkıp gezınce çok yoruluyomuş ayacıklarım ağrıdı hepınıze hayırlı akşamlar dılıyorum kızlar yenı gelenlere de hoşgeldınız dıyorum ayrıcana bende bu topığın şımdılık en kuççuk gelınıyım 21:16:

merhaba kıslarr ben yokken epeyce konuşmuşunuz bende komşumnan pazara gıttımde ayıptır solemesı bı gun yuzu gordum:9:bebışe ılk cıcısını aldım ınsan hep evde olunca dışarı çıkıp gezınce çok yoruluyomuş ayacıklarım ağrıdı hepınıze hayırlı akşamlar dılıyorum kızlar yenı gelenlere de hoşgeldınız dıyorum ayrıcana bende bu topığın şımdılık en kuççuk gelınıyım 21:16:

oh ohhhh ne güzel yahu komşun var bende oda yok çürüycem yakında bu koca binada bir ben birde kaynanamla:37: ah ahh bebişine ne aldın cnm güle güle giyer inş.. sağlıkla .......... ağırır valla insan çok gezmeyince hamlıyor birden yorulduğu zaman :32::31:

oh ohh bacım ne güzel yapmısın hayırlı ugurlu olsun güle güle kullansın bebişinnnn bacım darısıda bize inşallahhh :29: :49: :16:

Back