2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

neyse şekerler size iyi akşamlar
evime geçeyim
fırsat bulursam evden de girerim
melikeciiiiiiiiiiim
öpüyorum kocamannnn

neyse şekerler size iyi akşamlar
evime geçeyim
fırsat bulursam evden de girerim
melikeciiiiiiiiiiim
öpüyorum kocamannnn

tamam tatlım benim bende seni çok öptümmm kendine iyi bak gel canım ben burdayım eşim daha 6 dan sonra gelir görevden rabbime emanet ol kusummm

meloşum topiğin hayırlı olsun canım ben 2007 geliniyim ama arada muhabbet etmek için gelirim bende. engin tecrübelerimle size yardımcı olurum

merhaba kıslarr ben yokken epeyce konuşmuşunuz bende komşumnan pazara gıttımde ayıptır solemesı bı gun yuzu gordumbebışe ılk cıcısını aldım ınsan hep evde olunca dışarı çıkıp gezınce çok yoruluyomuş ayacıklarım ağrıdı hepınıze hayırlı akşamlar dılıyorum kızlar yenı gelenlere de hoşgeldınız dıyorum ayrıcana bende bu topığın şımdılık en kuççuk gelınıyım 21

oh ohhhh ne güzel yahu komşun var bende oda yok çürüycem yakında bu koca binada bir ben birde kaynanamla ah ahh bebişine ne aldın cnm güle güle giyer inş.. sağlıkla .......... ağırır valla insan çok gezmeyince hamlıyor birden yorulduğu zaman

hayırlı akşamlar 2009 yılının en güzellll gelin adaylarıııı sefamız olsun inşallahhhhhhhhhh

oh ohh bacım ne güzel yapmısın hayırlı ugurlu olsun güle güle kullansın bebişinnnn bacım darısıda bize inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…