• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşgeldin tatlım benim keyifler nasıl bebişinleee:29: :49: :16:
evet canım simdilik iki hamişimiz var inşallah bu ayda biz hamiş olurda katılırız aranızaa:7:

keyıfler ıyı yanı pek hamıle gıbı deılım hatta arada bır unutuyorum:1::emir_bebek:ınşallah ben ınsanıyorum katılcaksınız aramıza.sen neler yaptın nası geçtı yanlız gecen

keyıfler ıyı yanı pek hamıle gıbı deılım hatta arada bır unutuyorum:1::emir_bebek:ınşallah ben ınsanıyorum katılcaksınız aramıza.sen neler yaptın nası geçtı yanlız gecen

valla siz cıkınca ben burdaydım 3 e kadar bi yandanda okana bakıyodum bu aradaa cemil ipekci vardıııı :23: :9:

evet haklısın..bebişin var mı canım? hamileler var galiba topiğimizde :54:

yok bacımmm ama cok istiyoz rabbimin izniyle bakalım bu ay doktora gittim yumurta takibi felan oldum kloemn kullandım yumurta tembelligi cıktı inşallah bu ay ugur getirir ve melegim benimledirrr senin varmı canımm:29: :16: :49:

evet canımmm bazen müstehcen konu agırlıklı konsuldu adam ben erkegim ama ruhum kadın diyoo baska bişi demiyo pala bıyıklı bidee sonra uyuklamışım onu dinlerken 3.30 da yataga gittim sonra uydum canımmm :36:

ne yapcanı bılemıyo o da arada kalmış erkek mı olsam kadınmı madem kadınsın barı tamamen ol tovbe tovbe mıllette başına çıkarıyo bunun gıbı tıplerı maalesef

yok bacımmm ama cok istiyoz rabbimin izniyle bakalım bu ay doktora gittim yumurta takibi felan oldum kloemn kullandım yumurta tembelligi cıktı inşallah bu ay ugur getirir ve melegim benimledirrr senin varmı canımm:29: :16: :49:

inşallah seninledir canım..bizde istiyoruz 6. aydayız denemelerde..bu ayda olmazsa doktora gidicem artık..hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
ne yapcanı bılemıyo o da arada kalmış erkek mı olsam kadınmı madem kadınsın barı tamamen ol tovbe tovbe mıllette başına çıkarıyo bunun gıbı tıplerı maalesef

ayy sorma canım bide telefonla baglananlar bi övüyo bi övüyo harika bi insansınız diye hemde kadınlar bende sok oldumm:53: :18:

inşallah seninledir canım..bizde istiyoruz 6. aydayız denemelerde..bu ayda olmazsa doktora gidicem artık..hayırlısı bakalım..

git tabee sekerimmm bence hiç vakit kaybetme bacım eger bu aya adet olursam bende sogan kürüne baslıcam adetten 7 gün sonra yapılıyomus yaa sizde baslayınn :8:

git tabee sekerimmm bence hiç vakit kaybetme bacım eger bu aya adet olursam bende sogan kürüne baslıcam adetten 7 gün sonra yapılıyomus yaa sizde baslayınn :8:

ben bu ay yaptım canım ama 15 gün devam etmek gerekiyomuş ben 5. günde bozdum düzeni bıraktım :)) ama tadı kötü değil ve birçok hastalığa iyi geliyormuş..

ben bu ay yaptım canım ama 15 gün devam etmek gerekiyomuş ben 5. günde bozdum düzeni bıraktım :)) ama tadı kötü değil ve birçok hastalığa iyi geliyormuş..

hadi yaa keşke biraz daha daynasaydın bacımmm inşallah okadarında faydası olur artık ne diyemm gelseydi hayırlısıyla bebişlerimizz ne güzel olurdu yaa:29: :49: :69:

hayırlı sabahlar bayanlarr aramıza hoşgeldın sheker_cat bende hamışım topığın şımdılık 2 hamışıyız bende 3 aylık hamışım sen baya ondesın nası gıdıyo hamılelılk?seyma hava burdada çok guzel keşke ıstanbulda olsaydım ben ıstanbullu ve ıstanbulu çok seven bırıyım gezerdım fildir fildir:1::1:

ewet öleyiz topiğin ilk bebişi benim yaramaz kızım olcak sanırım hamilelik sıkıntılı en baştan beri bulantılar kusmalar serumlar kansızlık kum döktm ama bu kadr şeye rağmen güsel yinede heyecanla onu beklemek ben artık ağırlaştım iice çabuk yoruluyorum geceleride kramp we uykusuzlk başladı öle işte ben birazda nazlı olunca daha kötü oluyo sen daha yolun başındaymışsın inş kolay geçiyodur benim gibi zorlnmıyosundur

Back