- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
selam kızlar..Bende 1 Ağustos 2009 'da evlendim :))
hoşgeldin bitanem benimmm nerden??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar..Bende 1 Ağustos 2009 'da evlendim :))
hoşgeldin bitanem benimmm nerden??![]()
![]()
hoşgeldin tatlım benim keyifler nasıl bebişinleee![]()
![]()
evet canım simdilik iki hamişimiz var inşallah bu ayda biz hamiş olurda katılırız aranızaa![]()
Antalya tatlım.. var mı hemşerim topikte :)
keyıfler ıyı yanı pek hamıle gıbı deılım hatta arada bır unutuyorumınşallah ben ınsanıyorum katılcaksınız aramıza.sen neler yaptın nası geçtı yanlız gecen
valla siz cıkınca ben burdaydım 3 e kadar bi yandanda okana bakıyodum bu aradaa cemil ipekci vardıııı![]()
![]()
bende adanalıyım canım akdenizzz hemşoyuz yaniiii![]()
:)ıyı canın çok sıkılmamıştır en azından
evet haklısın..bebişin var mı canım? hamileler var galiba topiğimizde![]()
evet canımmm bazen müstehcen konu agırlıklı konsuldu adam ben erkegim ama ruhum kadın diyoo baska bişi demiyo pala bıyıklı bidee sonra uyuklamışım onu dinlerken 3.30 da yataga gittim sonra uydum canımmm![]()
yok bacımmm ama cok istiyoz rabbimin izniyle bakalım bu ay doktora gittim yumurta takibi felan oldum kloemn kullandım yumurta tembelligi cıktı inşallah bu ay ugur getirir ve melegim benimledirrr senin varmı canımm![]()
![]()
![]()
hoşgeldin seymacım nasılsın tatlışım ahh yakın olsaydık keşke ne güzel dolaşırdık vallaaa![]()
![]()
ne yapcanı bılemıyo o da arada kalmış erkek mı olsam kadınmı madem kadınsın barı tamamen ol tovbe tovbe mıllette başına çıkarıyo bunun gıbı tıplerı maalesef
inşallah seninledir canım..bizde istiyoruz 6. aydayız denemelerde..bu ayda olmazsa doktora gidicem artık..hayırlısı bakalım..
hşb. cnm iyiyim sen nasılsınnn evet ben ist. anadolu yakasındayım sen cnm profilinde görünmüyor şehrin
git tabee sekerimmm bence hiç vakit kaybetme bacım eger bu aya adet olursam bende sogan kürüne baslıcam adetten 7 gün sonra yapılıyomus yaa sizde baslayınn![]()
ben bu ay yaptım canım ama 15 gün devam etmek gerekiyomuş ben 5. günde bozdum düzeni bıraktım :)) ama tadı kötü değil ve birçok hastalığa iyi geliyormuş..
bende mersindeydim canım ama şimdi tayinimiz cıktı dogu görevine geldik malatyadayız eşim poliss![]()
hayırlı sabahlar bayanlarr aramıza hoşgeldın sheker_cat bende hamışım topığın şımdılık 2 hamışıyız bende 3 aylık hamışım sen baya ondesın nası gıdıyo hamılelılk?seyma hava burdada çok guzel keşke ıstanbulda olsaydım ben ıstanbullu ve ıstanbulu çok seven bırıyım gezerdım fildir fildir![]()