Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar iyi haberle gelmek isterdim ama malesef bu kezde olmadi kizlar uzgunum ama yapacak bisey yok.sizide meraklandirdim kusura bakmayin.esim artik tedavi isi bitti diyo ,ama gonlunu yapmaya calismam lazim.haliyle oda osandi.hepinizide opuyorum arkadaslar.
slm kızlar. kys canım üzüldüm gercekten ama bu işler pes etmemeyi gerektiriyor. eşininde morali bozuktur dogal olarak ama bu günler de gececek. allah elbet bir melek verecek size.
halev ben mesajını aldım ama benim msnde bi problem var. aklımda yani. en kısa zamanda ekliycem. kendinden bahsetsene biraz. cocuk varmı yokmu varsa ne kadarlık :))
ebi ben sana dedim ama dimi gitgide düzelecek diye :) daha da güzel olacak zamanla. ben rota asısını yaptırdım cok ciddi bir aşıymış. bence kayınvalidene bakma önlemini al. sonra allah korusun ilerde o hastalıga yakalanır merve sonra cok pişman olursun. zar zor elde ettik bebeişleri zaten herseylerini yaptırmak gerek. yasemin sen yaptırdın mı? aralıgın basında yine karma aşı vakti geliyor bakalım napcaz :))
benim barlas cok sıpa oldu teyzeleri. sesli gülme alıştırmaları basladı artık. cığlıklar, konuşmalar ... gülücükleri cokgüzel. artık beni tamamen biliyor ve bilincli hareketleri de basladı. bi de yan dönüyor artık kendi kendine. desteklerle falan oturuyor ve oturmaya bayılıyor. elleri oldugunu kesfetti bi de kendi parmaklarıyla oynuyor onlarla konusyor. bi de neler anlattıgını bilsem... cok cenesi düşük cünkü :)) uykumuz güzel cok sükür. akşam 7-7bucukta uyuyor. sabah 7de kalkıyor. ( ebi bu günleri de görcen az kaldı :)) gündüzleri ise toplam 2 saat falan uyuyor. gezmeye bayılıyor özellikle kımıldayan yapraklara hasta gecen gün saglık ocagına gittik kilosuna baksınlar bi dedim. ona göre bez alıcaktım . benim sıpa biraz tosun da teyzeleri... neyse ölçtü ebe kilosunu . ama salak ebe beni mahvetti. bu cocuk şişman, şeker hastası olabilir demesin mi!! düşünün artık halimi. hastanede doktoruna koştum tabi. ebe sacmalamış meger. sadece anne sütü alıyor bi de benimki. süt cocuklarında seker hastalıgı olmazmış. benimkinin iriliği genetikmiş. baba tarafına cekmiş. bi de sütüm yaglıymış. bu arada kilosunu da söyliyim. tam olarak 9 kilo şuanda :)) masallah ogluş pek bi tosun. ne bel ne sırt kalıyor bende. ama o ebeyi ne yapmak gerek bilmiyorum. madem bilgin yok niye ebe oluyorsun dimi?
merhaba halevcim, ben yaklasik 10 yildir mucadele veriyorum insallah Allah sana en kisa zamanda o guzel mutlulugu tattirir. arkadaslar aslinda kayseride tup bebek yaptiranlar yada yaptiracaklar topigi acmak istiyorum ama nerden aciliyo.denedim olmadi gibi
ebi cok güldürdün beni ... daha ne gazlar cıkartacak gör bak benimki gazman gibi her yerde cıkarıyor kendi kendine eskiden yardım alıyordu bizden artık patır patır yapıyo masallah. rota cok önemliymiş gercekten. bende iki dozluk yaptırdım. ayın 4ünde olacak yine. 5. ayımıza da giriyoruz. bebişlerinizin kiloları cooook normal. anormal olan benimki. sakın endişe etmeyin. ama face yeni resimler koyun ya
halev insallah seninde kysninde melekleri olur. umudunuz kırılmasın. en olmaz dendiğindde oluyor. şimdi nezaman nerde denemeye karar verdin?
kızlar ben bikac gün yokum. ankaraya geciyoruz bu gece. interneti nakil yaptırcaz eve yerlecez falan bikaç günü alır artık. hepinizi öpyüyorum. gelişmeleri yazın olurmu. bikac güne görüşürüz.