• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

merhaba leftere özeline mesaj attıydım acaba ekledinmi beni

Selam kızlar,taşınma telaşından bir türlü yazamadım.Güzel dilekleriniz için çok sağolun.
Kys hayırlı olsun canım,şimdi nasılsın,ayın kaçında belli olacak.
Kızlar taşınmak o kadar zormuşki çok yoruldum,Tunayada sağolsun halaları baktı.Kabızlığımız düzeldi gibi,daha düzenli yapıyor artık.Oğlumun büyüdüğünü farkedebiliyorum,boyunun uzadığını yanaklarının dolduğunu,birisinin kucağındayken gözümün içine içine baktığını,gülücükler saçtığını,o kadar büyük bir mutlulukkki anlatamam,Allah kysde nasip eylesinn,şimdi heycanlandım sonuç inşallah pozitif olur........

ya ben yazıyorum ama yeni düzenleme gelmiş galiba yazdıklarım gitmiş. kys meraktan catlıyorum. neler oldu? ebi sen neler yaptın. yasemin sen de nasılsın? bayramı kutlamıştım ama o yazı da yok. gecmiş bayramınız kutlu olsun.

Sitede sorun vardı sanırsam,kys nerelerdesin????Biz oğlumla beraber iyiyiz,yeni evimize alışmaya çalışıyoruz.Çarşamba kontrolümüz var,kaç kilo olmuş merak ediyorum:)))Kıyafetleri artık olmuyor Tunaya,büyüyoruz galiba:))))))))))

merhaba arkadaslar iyi haberle gelmek isterdim ama malesef bu kezde olmadi kizlar uzgunum ama yapacak bisey yok.sizide meraklandirdim kusura bakmayin.esim artik tedavi isi bitti diyo ,ama gonlunu yapmaya calismam lazim.haliyle oda osandi.hepinizide opuyorum arkadaslar.

merhaba arkadaslar iyi haberle gelmek isterdim ama malesef bu kezde olmadi kizlar uzgunum ama yapacak bisey yok.sizide meraklandirdim kusura bakmayin.esim artik tedavi isi bitti diyo ,ama gonlunu yapmaya calismam lazim.haliyle oda osandi.hepinizide opuyorum arkadaslar.

bu durumda ne denir bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda ve beklemediğin bianda gelip konuverir göbüşüne bebişin bunlara gerek kalmaz inşallah ve umarım eşinide ikna edersin canım

kızlarrr site yine bakıma girmis hersey karısmıs.herkes ıyı anladıgım kadarıyla...kys canım vazgecme bı gun gelıcek bebısın seni kontrol edıyor onu nekadar ıstedıgını anlamaya calısıyo canını sıkma umudunu kaybetme...
yasemıncım kolay gelsın sana yaaa tasındıktan sonra yerlesmekte sıkıntılı...masallah tunaya bızde buyuyoruz artık daha kolay sankı buyudukce rahatlıyoruz sankii asımız cok sıkıntı olmadı sukur hafıf ates yaptı calpol verdım ertesı gunde uyudu hep bıttı gıttı 8ınde kontrol var ya rota vırusu ben yaptırayım dıyorum ama kayınvalıdemler gerek yok dıyo napıcam bılmıyorum.mama ve emmeye devam edıyoruz mamayı 90ml suyla yapıyorum ancak doyuyor 4 ogun 3saat arayla ara ogunde meme oluyo :56: kabızlıkta halloldu duzene gırdı 1gun yapıo 1gun yapmıo cok komık yaaa...gecede 12de yatıyo 5-6 gıbı kalkıo emıyo 2saat sonra yıne cok sukur bugunlere geldık ılk 2ay zormus 2.cocuk fıkrıne yenıden olumlu bakabılırım yenıden :30: ama ne olursa olsun annelık zor zanaat.barlas nasıl leftere artık ıyıce buyudu ne sırınlıkler yapıodur kımbılır artık gıttıkce ballanıyo bebısler allah nazarlardan korusun :nazar:

slm kızlar. kys canım üzüldüm gercekten ama bu işler pes etmemeyi gerektiriyor. eşininde morali bozuktur dogal olarak ama bu günler de gececek. allah elbet bir melek verecek size.
halev ben mesajını aldım ama benim msnde bi problem var. aklımda yani. en kısa zamanda ekliycem. kendinden bahsetsene biraz. cocuk varmı yokmu varsa ne kadarlık :))
ebi ben sana dedim ama dimi gitgide düzelecek diye :) daha da güzel olacak zamanla. ben rota asısını yaptırdım cok ciddi bir aşıymış. bence kayınvalidene bakma önlemini al. sonra allah korusun ilerde o hastalıga yakalanır merve sonra cok pişman olursun. zar zor elde ettik bebeişleri zaten herseylerini yaptırmak gerek. yasemin sen yaptırdın mı? aralıgın basında yine karma aşı vakti geliyor bakalım napcaz :))
benim barlas cok sıpa oldu teyzeleri. sesli gülme alıştırmaları basladı artık. cığlıklar, konuşmalar ... gülücükleri cokgüzel. artık beni tamamen biliyor ve bilincli hareketleri de basladı. bi de yan dönüyor artık kendi kendine. desteklerle falan oturuyor ve oturmaya bayılıyor. elleri oldugunu kesfetti bi de :D:D kendi parmaklarıyla oynuyor onlarla konusyor. bi de neler anlattıgını bilsem... cok cenesi düşük cünkü :)) uykumuz güzel cok sükür. akşam 7-7bucukta uyuyor. sabah 7de kalkıyor. ( ebi bu günleri de görcen az kaldı :)) gündüzleri ise toplam 2 saat falan uyuyor. gezmeye bayılıyor özellikle kımıldayan yapraklara hasta :D gecen gün saglık ocagına gittik kilosuna baksınlar bi dedim. ona göre bez alıcaktım . benim sıpa biraz tosun da teyzeleri... neyse ölçtü ebe kilosunu . ama salak ebe beni mahvetti. bu cocuk şişman, şeker hastası olabilir demesin mi!! düşünün artık halimi. hastanede doktoruna koştum tabi. ebe sacmalamış meger. sadece anne sütü alıyor bi de benimki. süt cocuklarında seker hastalıgı olmazmış. benimkinin iriliği genetikmiş. baba tarafına cekmiş. bi de sütüm yaglıymış. bu arada kilosunu da söyliyim. tam olarak 9 kilo şuanda :)) masallah ogluş pek bi tosun. ne bel ne sırt kalıyor bende. ama o ebeyi ne yapmak gerek bilmiyorum. madem bilgin yok niye ebe oluyorsun dimi?

slm kızlar. kys canım üzüldüm gercekten ama bu işler pes etmemeyi gerektiriyor. eşininde morali bozuktur dogal olarak ama bu günler de gececek. allah elbet bir melek verecek size.
halev ben mesajını aldım ama benim msnde bi problem var. aklımda yani. en kısa zamanda ekliycem. kendinden bahsetsene biraz. cocuk varmı yokmu varsa ne kadarlık :))
ebi ben sana dedim ama dimi gitgide düzelecek diye :) daha da güzel olacak zamanla. ben rota asısını yaptırdım cok ciddi bir aşıymış. bence kayınvalidene bakma önlemini al. sonra allah korusun ilerde o hastalıga yakalanır merve sonra cok pişman olursun. zar zor elde ettik bebeişleri zaten herseylerini yaptırmak gerek. yasemin sen yaptırdın mı? aralıgın basında yine karma aşı vakti geliyor bakalım napcaz :))
benim barlas cok sıpa oldu teyzeleri. sesli gülme alıştırmaları basladı artık. cığlıklar, konuşmalar ... gülücükleri cokgüzel. artık beni tamamen biliyor ve bilincli hareketleri de basladı. bi de yan dönüyor artık kendi kendine. desteklerle falan oturuyor ve oturmaya bayılıyor. elleri oldugunu kesfetti bi de :D:D kendi parmaklarıyla oynuyor onlarla konusyor. bi de neler anlattıgını bilsem... cok cenesi düşük cünkü :)) uykumuz güzel cok sükür. akşam 7-7bucukta uyuyor. sabah 7de kalkıyor. ( ebi bu günleri de görcen az kaldı :)) gündüzleri ise toplam 2 saat falan uyuyor. gezmeye bayılıyor özellikle kımıldayan yapraklara hasta :D gecen gün saglık ocagına gittik kilosuna baksınlar bi dedim. ona göre bez alıcaktım . benim sıpa biraz tosun da teyzeleri... neyse ölçtü ebe kilosunu . ama salak ebe beni mahvetti. bu cocuk şişman, şeker hastası olabilir demesin mi!! düşünün artık halimi. hastanede doktoruna koştum tabi. ebe sacmalamış meger. sadece anne sütü alıyor bi de benimki. süt cocuklarında seker hastalıgı olmazmış. benimkinin iriliği genetikmiş. baba tarafına cekmiş. bi de sütüm yaglıymış. bu arada kilosunu da söyliyim. tam olarak 9 kilo şuanda :)) masallah ogluş pek bi tosun. ne bel ne sırt kalıyor bende. ama o ebeyi ne yapmak gerek bilmiyorum. madem bilgin yok niye ebe oluyorsun dimi?

bende sandım ki boşuna yazıyorum cevap gelmeyince neyse yanlış düşünmüşüm tşekkür ederim.
benim çocuğum yok henüz yapmakla uğraşıyoruz 2009un ekim ayından beri istiyoruz mayısdan beride dra gidip geliyorum eşimin sper azlığı ve hareket sorunundan dolayı tüp bebek dediler direk başka türlü zor olur dedi drlar. maya ya gitmeyi düşünüyorum fakat daha rapor çıkartamadım evrakları toplayıp halledicem inşallah bu arada özel sigorta anlaşmamızın olduğu mapfre sigortasından da haber bekliyorum çünkü bizim sözleşmeden sonra ücretsiz tüp bebek tedavisini kaldırmışlar inşallah olumlu cevap gelirde bende bian önce tedaviye başlayabilirim Allah yar ve yardımcımız olsun. ne güzel sizler bebişlerinizle birliktesiniz biliyorum ki bu yollardan geçtiniz sizlerde ve fazla bekletmeden kucağınıza aldınız büyütüyonuz bile bebişlerinizi Allah bağışlasın Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin bebişlerinizle birlikte sizlere. inşallah bizlerde göreceğiz o günleri Allahın izniyle bu arada ben 29 eşim 36 yaşında olacağız 2011de hayırlısı bakalım

merhaba halevcim, ben yaklasik 10 yildir mucadele veriyorum insallah Allah sana en kisa zamanda o guzel mutlulugu tattirir. arkadaslar aslinda kayseride tup bebek yaptiranlar yada yaptiracaklar topigi acmak istiyorum ama nerden aciliyo.denedim olmadi gibi

merhaba halevcim, ben yaklasik 10 yildir mucadele veriyorum insallah Allah sana en kisa zamanda o guzel mutlulugu tattirir. arkadaslar aslinda kayseride tup bebek yaptiranlar yada yaptiracaklar topigi acmak istiyorum ama nerden aciliyo.denedim olmadi gibi

merhaba canım güzel Allahım inşallah en kısa zamanda kucağını ve evini neşeyle doldurur inşallah bu çabalarının karşılığını boş çıkarmaz.
topik açma hakkında bi bilgim yok benimde

Kızlar sitede sorun varki yazdıklarım çıkmıyor,umarım bu gelir.Kys canım çok üzüldüm,Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin.Umudun solmasın sakın,Allah zamanı gelince kucağına yavrunu verecektir inşallah.......
Kızlar bizde rota aşımızı yaptırdık,doktorumuz çok önemli olduğunu söyledi ama tercihi bize bıraktı,olur yada olmaz,ilerde olabilme ihtimaline karşı yaptırdık bizde........

tosun olmus leftere masallah nazar degmesın senın sutun ıyı benım sutten pek hayır yok yavruma ınsallah 2.cocuga farklı olur bu saatten sonra degısmez artık napalım bızde mamaya devam bıraz artırdım kılosu nasıl merak edıyorum enson 4680 dı 8kasımdı bıraz daha agırlastı ama bakalım sımdılık ıyıyız cok kurtlu oldu yatarken kendını kaydırıyo saga sola donuyo korkuyorum koltuga koymaya sımdı yazarkende kucagımda bayılıyo bılgısayara napıcaz bılmem ılerde.yasemıncım sıfa olsun 2dozlu olandan mı 3 lu mu.bıde bu asıya her doza mı ayrı ucret bızım doktor 3doz daha ıyı oluyo dedı 3-5-7 de vuralım dedı bakalım karar vermedık daha....

ayyyy sımdı kızım kucagımda hafıf oturur pozısyondaydı kendı kendıne gaz cıkardı sırtına vurmadan sok oldum hıc olmamıstı :52:

Maşallah kuzucuklara,Allah nazarlardan saklasın:nazar:Ebi 143tl verdik aşıyı vurdurduk,5. ayda tekrar olacak o zamanda ayrı para vercez demekki.Bize 3. ve 5. aylar diye söyledi.Benim oğlumda nihayet 5 kilo oldu,yanaklandı artık,göbişide var:)))

:52: ebi cok güldürdün beni ... daha ne gazlar cıkartacak gör bak :D:D benimki gazman gibi her yerde cıkarıyor kendi kendine :D:D:D eskiden yardım alıyordu bizden artık patır patır yapıyo masallah. rota cok önemliymiş gercekten. bende iki dozluk yaptırdım. ayın 4ünde olacak yine. 5. ayımıza da giriyoruz. bebişlerinizin kiloları cooook normal. anormal olan benimki. sakın endişe etmeyin. ama face yeni resimler koyun ya :(:(:(
halev insallah seninde kysninde melekleri olur. umudunuz kırılmasın. en olmaz dendiğindde oluyor. şimdi nezaman nerde denemeye karar verdin?
kızlar ben bikac gün yokum. ankaraya geciyoruz bu gece. interneti nakil yaptırcaz eve yerlecez falan bikaç günü alır artık. hepinizi öpyüyorum. gelişmeleri yazın olurmu. bikac güne görüşürüz. :5:

:52: ebi cok güldürdün beni ... daha ne gazlar cıkartacak gör bak :D:D benimki gazman gibi her yerde cıkarıyor kendi kendine :D:D:D eskiden yardım alıyordu bizden artık patır patır yapıyo masallah. rota cok önemliymiş gercekten. bende iki dozluk yaptırdım. ayın 4ünde olacak yine. 5. ayımıza da giriyoruz. bebişlerinizin kiloları cooook normal. anormal olan benimki. sakın endişe etmeyin. ama face yeni resimler koyun ya :(:(:(
halev insallah seninde kysninde melekleri olur. umudunuz kırılmasın. en olmaz dendiğindde oluyor. şimdi nezaman nerde denemeye karar verdin?
kızlar ben bikac gün yokum. ankaraya geciyoruz bu gece. interneti nakil yaptırcaz eve yerlecez falan bikaç günü alır artık. hepinizi öpyüyorum. gelişmeleri yazın olurmu. bikac güne görüşürüz. :5:

sağol canım inşallah zaten umutlarımız olmasa sabretmesi daha da zor olurdu. ben şimdi medicana da yaptıracağım ücretsiz tüp bebek tedavisi 1 seferliğine kabul edildi bakalım haftaya belgeleri toplamaya çalışacağım sonrasında da rapor alıp gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda bu arada msne eklemeyi unutmazsın beni dimi:80:

bizimde pazartesi randevumuz var bizde yaptırcaz rotavirüsü insallah bakalım kızım güzel buyumustur ınsallah leftere kızım ıcın buyuk adım hala bızım yardımımızla cıkarbılıyo gaz daha kucuguz bız senın oglan kocaman oldu masallah tabiii yazarım sıze doktor maceralarımızı...yeni resim de koyucam heralde bırazdan

kızlardoktora gittik kızım 5250 olmus cok sukur 1080gr almıs 1ayda artık duzene gırdık cok sukur rotavırusu de yaptırdık bakalım hersey cok guzel sımdılık ıyıyız yani sizde ne var ne yok...

Back