kys, canım inan tüm kalbimle yanındayım. allahım cok büyük, hala düşünüyorum da nasıl oldu diye inanamıyorum cocugum oldugunda. imkansız gibiydi. transferi, iğneleri, hamileliliğimi derken dogum anını hatırlıyorum ... herbirini yeni yaşamış gibiyim. seninde böyle olacagına inanıyorum. bir yığın kaliteli güzel yumurtaların gelişsin insallah ve insallah bu tedavi sonucu sana en büyük mutluluğu getirsin. kalan yumurtalarıda kardeş olur ilerde diye dondursunlar insallah. dualarım seninle. olumlu ol, hiçbirseyi strest yapma. bebeğin annesine adım adım geliyor şuan. sadece bunu hisset.
bizide merakta bırakma, gelişmeleri anlat, paylaşmak istediklerini paylaş :)
ebi?!! valla meraklanıyorum.
yasemin bugün ogluş 3. ayını bitirdi :)) oyuncaklara daha bir ilgisi var. her gün bişey gelişiyor sanki. bugün ilk kez emerken mememi tutup kendine cekti, biberon tutan cocuklar gibi. birde şarkı söylüyordum bana eşlik etti. gülmekten catlıycaktım
diş kaşıma simidini de agzına sokup kaşınmayı öğrendi. seninki nasıl neler yapıyor şirincik :)) bugün bir arkasıma gittim. enteresan bir oyuncak vardı. müzikli gene (onunda 10 aylık oglu var) bayıldı benimki. ve onunla kucagımda uyudu kaldı. yarın o oyuncaktan bakıcam. adını sanını bi öğreneyim yazarım. yarın aşı da olucak zaten
yasemin yaşadıgın olay harika gercekten. insan etkileniyor. ama allah cooooook büyük, herseye gücü yeter.
canım adnan hoca öyle, soguk biraz ama aslında cok iyi biri oldugunu hamile kaldıgımda ultrasona ilk girişimde anladım. et parcasıydı bebekler ( ikizdi o zaman ya) onları bir sevdi ki cok sasırdım. transferde de cok iyi davranmıştı. aklıma geldi bak benimde... ne sıkışmıştım o gün yaa.... kaç litre su içtim allah bilir
o gün altıma yapmadım ya bi daha yapmam herhalde