Selam kızlar,işitme testini 15-20 günlüktü yaptırdım,benimki uyanıktı,çekende bişey demedi.Dün kontrolümüz vardı,kalça çıkıklığı testinide yaptırdık,hepsi normalmiş.3970gr olduk teyzeleri,kilo alışımız normalmiş.Haftaya aşımız var,sağlık ocağından arayacaklar aşının açılma durumuna göre saat vereceklermiş.
Teyzesi teşekkür ederiz,çikin ödek benim oğlum,kilo aldıkça ele avuca sığmaya başladı:)Hayatım ondan ibaret,sabah kalkıyorum,eşim sağolsun çayı yapıyor,beraber kahvaltı yapıyoruz,yada yapamıyorum:)Günü gününe uymuyor,eğer gün içinde uyursa yemek yapmaya çalışıyorum,hafta sonları eşim evdeyken temizlik yapıyorum.Benimde bacaklarım alıncak oldu,hamilelikten sonra çok kötü çıktılar.Hamilelikte ne güzeldi tek tük çıkıyodu:)))Saçlarım kesilcek oldu,doğumdan sonra ilk haftalar çok döküldüler,2 tel kaldılar kafamda:)Bizim oğlanda illa ben yanında olcam,dün tvyi açtım yere battaniye serdim,baktım tv izliyor oyalanıyor o arada bi mutfak bi tuna koşuşturma arasında yemek yaptım.Akşamları uyuduğu sıralarda ütü yapıyorum,hayat tunadan ibaret:))Allah kuzucuklara uzun ömür versin onların bir gülüşü,kokusu için değerde artar bile:)))))))))