• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk tüp bebek denemesi başarısız olan arkadaşlar 2. için birbirimize destek olalım

merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz olumsuzlukla sonuçlandı. o kadar üzüldüm ki ama kısmet değilmiş dedim çünkü başka hiç birşey gelmior elimden yeni toparladım kendimi. şimdi 2. deneme için zaman bekliyorum dokrorum en az 3 ay beklememiz gerektiğini söledi allahım nasıl geçecek bu üç ay hiç bilemiorum. sizinde ilk denemesi başarısız 2. denemede olumlu sonuç alanlar neler yaşadınız neler yaptınız sizleri dinlemek istiyorum destek olalım birbirimize bana moral lazım inanmak istiyorum 2.de başarılı sonuç alacağıma:97:
Canim nerhaba bu yazindan tam 5 yil gecmis simdi okudum bende de ilk denemem basarisizlikla sonuclandi.ama 1 ay bile beklememem gerktigini soylediler biliyorum para icin diyorlar kayb etmek istemiyorlar madiyyat gozlerini burumus.sen be yaptin yaptinmi ikinci denemeni peki sonuc ne insallah bebeklerin vardir

canım ilk olarak negatif sonucun için geçmiş olsun diliyorum. Bende 2. denememd oğluma kavuştum. Bizim problemimiz açıklanamayan infertiliteydi. İlk tüp tedavimde 16 yumurta toplandı.9 tanesi döllendi hepside kaliteydi 4 adet embriyoyu ilk tedavimde yerleştirdiler.Ama malesef negatifti gün ablamlara sonucu almaya gittiğimde yıkılmıştım. Ama 5 adet dondurulmuşlarım vardı. Belki onlarla olur diye düşünmeden edemedim. Ama Dr. döndurulmuş emb. tazeler kadar kaliteli olmaz dedi çözüldükten sonra çok ümitlenme dedi. 1 ay sonra dondurulmuşlarla denedik. Kalite aynı taze kalitesindeydi. Hiç umut etmiyordum tutar diye o ay çok rahattım hiç kasmadım. Ve 9.gün idrar testi yaptığımda gözlerime inanamadım. Evet hamileydimmmmmmm. inanamıyordum ama gerçekti. Zor bir hamileleik geçirdim. İlk 3 ayda 6 kg verdim. toplam 12kg aldım şuan güzeller güzeli yakışıklı mı yakışıklı 6 aylık oğlum var. Umarım seni biraz rahatlatmışımdır. Sana tavsiyem rahat ol. Ben öyle yaptm. Rabbim tez zamanda isteyen herkezin kucağını doldursun. Sanada bol şans......
Harika olmus yazin ve de umut oldu bana da benim de aciklanmayan infertite

Back