• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yaptırıp negatifle sonuçlanan arkadaşlar yeni tedavmize kadar burada buluş

perlanore, merhaba, nasılsın.yanlış hatırlamıyorsam sen cem beyin hastasıydın, diğer topicten aklımda kalmış.ne yaptın, oraya devam edecekmisin?

merhaba saliha evet son tedavimi cem bey yapmıştı.sanırım cem beyde devam etmeyeceğim çünkü içime sinmeyen bişeyler var...zaten tedaviye biraz ara vermiştim.bu arada başka dr.araştırmasıda yapıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sen ne karar verdin

Canım maddi ve manevi hepimiz çok yoruluyoruz bu tedaviler sürecinde...Ama eşinin isteksizliği de seni ekstradan yormuştu:14:r..İNŞALLAH eşin senin çocuk sahibi olmayı ne kadar istediğini anlarda bundan sonra hep yanında olur tatlım:4:Belki aldığınız vitaminler,kullandığın yeni ilaç sizin vesileniz olur ve biz de yakında senin güzel haberini alırız kimbilir:49:...Ama eşin tedaviyi reddediyosa muhakkak vardır bi sebebi...Belki artık o da çok yorulmuştur,yıpranmıştır..Şu anda yaptığınız gibi biraz ara vermek belki ikinize de iyi gelir canım:19:.RABBİM yar ve yardımcın olsun:70:

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.işallah en kısa zamanda güzel haberler alırız birbirimizden.:46:

benim eşimde başta çok problem çıkardı.yaklaşık bir yıl onu ikna etmekle uğraştım.açıkçası tamamen bencillik onlarınki.sorun erkekte bile olsa bütün iğne, ilaç vs bize veriliyo, işin yükünü biz çekiyoruz, onlar gidip bi sperm örneği veriyolar alt tarafı-ki o da işin en "zevkli" yanı-, ona bile nazlanıyolar.bizim gibi günde 3 iğne vurulup, o iğrenç ilaçları kullanıp, o aptal muayene aletine yatsalar ne yapacaklardı çok merak ediyorum.eşin ne derse desin vazgeçme, kavga da etme tabi ama bunu ne kadar çok istediğini anlat, hissettir.bu kadarcık bi fedakarlık da (!) yapsınlar artık.

bir kaç ay bekliycem .bakalım zaman ne gösterecek.işallah doğal yollar hamile kalırım.bende bıktım doktora gitmekten.

selam arkadaslar
bende 3 kez tup bebek yaptırdım.hersey normal dendı. ılkını gazıantep eurofertılde yaptım sonuc kımyasal gebelık,ıkıncısı ıst.cevre hast. sonuc negatıf,ucuncusu dondurulmuslarla yıne cevre hast. sonuc dıs gebelık.bende ne yapacagımı bılemıyorum...

selam arkadaşlar ben forumda baya yeniyim aslında. öyle dolaşırken konu dikkatiimi çekti ve yazmak istedim. ben de daha önceden 1 kez tüp bebek deneyimi yaşadım maalesef negatif sonuçlandı. Bu aralar eşimle yeniden deneme kararı aldık ve istanbuldaki tüp bebek merkezzleri ile ilgili düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim.

not: semt farketmez

merhaba arkadaslar dr ların soylemıs old. hıcbı sorun yokken 4 yıllık evlıyım ve cocok sahıbı olamıyorum
bende 3 kez tup bebek yapt.
ılkı gazıantep eurofertıl sonuc kımy.gebelık
ıkıncısı ıst. cevre hast. sonuc negatıf
ucuncuusu dondurulmuslarla cevre hast. sonuc dıs gebelık

merhaba saliha evet son tedavimi cem bey yapmıştı.sanırım cem beyde devam etmeyeceğim çünkü içime sinmeyen bişeyler var...zaten tedaviye biraz ara vermiştim.bu arada başka dr.araştırmasıda yapıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sen ne karar verdin

Sanırım ben de orda devam etmeyeceğim.Aynen, benim de içime sinmeyen şeyler var.Celalettin Örnek'le konuştum işte geçen gün.Güven veren bir doktor, tavsiye edenler de oldu, bi de malum şu başarısız olursa geri ödeme meselesi filan, aklıma yattı gibi ama tabi biraz daha araştırıcam.Alman hastanesiyle de bi görüşürüm heralde.senin aklında bi yer var mı?

merhaba arkadaslar dr ların soylemıs old. hıcbı sorun yokken 4 yıllık evlıyım ve cocok sahıbı olamıyorum
bende 3 kez tup bebek yapt.
ılkı gazıantep eurofertıl sonuc kımy.gebelık
ıkıncısı ıst. cevre hast. sonuc negatıf
ucuncuusu dondurulmuslarla cevre hast. sonuc dıs gebelık

KAREKA canım sizin gibi sebepsiz infertilite yaşayanlar için istanbulda Celalettin Örnek adlı doktor güzel bi uygulama yapıyor...Sonuçta bu süreçte manen yoruluyoruz ama madden de çok fazla harcama yapıyoruz:41:...Ancak bu doktor eğer 1.tedavide olmazsa 2.de 1.tedavinin 4te 3 ücretini iade ediyor..Yani eğer ilkinde tutmazsa 2.de tedavinin 4te 1ini ödüyosunuz:61: ki buda hiç kimsenin yapmadığı bişey olduğu için bence doktorla görüşmeye değer bi durum:71:Zaten doktorla görüşen arkadaşlarımızda ilgili bi doktor olduğunu söylüyolar ,eee biz tüp bebişçiler başka ne isteriz ki:70:..Maalesef biz de yüksek sperm sorunu ve yumurta azlığı olduğu için biz bu uygulamadan yararlanamıyoruz, hiç değilse birilerinin işine yarasın:19:

KAREKA canım sizin gibi sebepsiz infertilite yaşayanlar için istanbulda Celalettin Örnek adlı doktor güzel bi uygulama yapıyor...Sonuçta bu süreçte manen yoruluyoruz ama madden de çok fazla harcama yapıyoruz:41:...Ancak bu doktor eğer 1.tedavide olmazsa 2.de 1.tedavinin 4te 3 ücretini iade ediyor..Yani eğer ilkinde tutmazsa 2.de tedavinin 4te 1ini ödüyosunuz:61: ki buda hiç kimsenin yapmadığı bişey olduğu için bence doktorla görüşmeye değer bi durum:71:Zaten doktorla görüşen arkadaşlarımızda ilgili bi doktor olduğunu söylüyolar ,eee biz tüp bebişçiler başka ne isteriz ki:70:..Maalesef biz de yüksek sperm sorunu ve yumurta azlığı olduğu için biz bu uygulamadan yararlanamıyoruz, hiç değilse birilerinin işine yarasın:19:

cooooooook tesekkurler canım.arastırayım ama yıne cevre hast. 3 tane dondurulmuslarımız duruyo.onu kullansakmı yoksa bekletsekmı karar veremıyorum.senın ıcın dua edıcem.sen yumurta ıcın bıtkısel ılaclar denedınmı ?ıncır suyu yumurta arttırımına cok ıyı gelıyomus mesela bıde hurma hacdan gelen. orda hurmanın bı cesıdı var ozel gelıyo turkıyeye o yumurta arttırımına bırebır haberın var mı bılmıyorum.

merhaba arkadaşım inşallah bir dahaki denemene yavrunu kucağına alırsın.valla ben beş deneme geçirdim.ilk iki denemede bir sürü test yaptırdılar.kanda pıhtılaşama olduğunu öğrendik.daha sonra üçüncüye başlamamdan doktor doktor gezdik.bu arada genetik test ve histeroskopi yapıldı.ikisinde de bir şey çıkmadı.bize şimdiye kadar olumsuz bir şey söylenmedi.yumurtalarım güzel gelişti,embriyolar güzel oluştu.ama bir türlü sonuca ulaşamadık .demekki dahah beklemememiz gerekiyor.hayırlısı.

bir de bu topiğ açtım ama sizden başka katılan olmadı.ben burada birbirimize yardımcı olacağımızı umuyorum.bir dahaki denemene doktora gözü kapalı güvenmeyin.iyice araştırıp öyle başayın .kolay gelsin.:64::64::64::64::64::64::64::64:

merhaba arkadasım
kan testını doktor kendımı ıstedı merak ettım.benım ve esımın testlerı yapıldı sperm rahım fılmı vs. ama kan pıhtılasmasıyla ılgılı bısı soylemedı .kan pıhtılasmasına nasıl karar verdı paylasır mısın ?

merhaba arkadaşlar
bende 1 tüp 1 donmuş tedavim oldu ikisinde de tutmadı ankara anatolya da yaptırdık doktor embriyolarımızın çok kaliteli olduğunu söylemişti. daha sonra belge de 2. kalite olduğunu gördük :( neyse histerskopi yaptı hakan bey polip şüphesi nedeniyle,ama temiz çıktı. genetik test yaptırdık şükür onlarda temiz çıktı. ankaranın en iyisi olduğuna inandığımız yerdi orası profesör iki doktorda. ama nasip değilmiş.
biz istanbul tüp de aret beye karar verdik temmuzda orada tedavimizi yaptıracağız. hayırlısıyla inşallah tutar bebişlerim.
negatifi görmenin ne demek olduğunu o anki duygu yoğunluğunu çok yaşadım. çok göz yaşı döktüm. rabbim ağlatmasın bundan sonra. bu da bir sınav bizim için inşallah başarıyla veririz sınavlarımızı rabbim de kucağımıza inşallah bebişlerimizi verir.
sevgiler...

Sanırım ben de orda devam etmeyeceğim.Aynen, benim de içime sinmeyen şeyler var.Celalettin Örnek'le konuştum işte geçen gün.Güven veren bir doktor, tavsiye edenler de oldu, bi de malum şu başarısız olursa geri ödeme meselesi filan, aklıma yattı gibi ama tabi biraz daha araştırıcam.Alman hastanesiyle de bi görüşürüm heralde.senin aklında bi yer var mı?

henüz biryere karar vermedim.devlet hastanesine gittim hormon tahlillerimi falan tekrarlatıyorum.kan pıhtılaşmasına hamilelik hiç olmadığı için gerek yok dediler.birde rahim filmi çektirmek istiyorum.bakalım hormon sonuçlarım bir çıksında.alman hastanesiyle görüşmüştüm daha önce sonra bir tanıdık vasıtasıyla cem beye karar verdik.yine kısmet olmadı ama en yakın zamanda anne olucağımıza gönülden inanıyorum

4,5 senelik evliyim.son 2,5 senedir bebek düşünüyoruz.olsa da aksilikler peşimizi bırakmadı..şimdi ise 5 haftalık gebeyim şubat 20 sinde transferim negatifle sonuçlandı.ertesi ay hemen hamile kaldım..inanamadım..tam da umutlarımın tükendiği anda geldi bebeğim.Rabbim kucağıma almayı nasip eder inş. isteyen arayan tüm kullarına versin. bu cuma keseyi görmeye gidicem inş. herşey yollundadır kalbi atımını da duyarım...rabbim bir aksilik yaşatmasın güzel bir şekilde kucağımıza verip sağlıklı bir şekilde sonlansın..çoook korkuyorum...çünkü ben 6+4 iken kalp atımı olmadığından kürtj oldum(bu benim ilk gebeliğimde aşılama sonucu)bu arada eşli olarak hiçbir sorunumuz yok 11 ay denedik olmayınca tedaviler ardı arkası geldi..tam 5 kez aşılama yaptım.sonra tüp bebek o da kimyasal gebelik çıktı..ardından meşhur anatolia da yaptırdım..sonuc koskoca bir sıfır..sonrada rabbim bunu verdi.hiç beklemediğimiz anda bir ay sonra...inşallah sonumuz güzel olur..burada ki tüm çoçuk isteyen kardeşlerimize nasip etsin mevlam...

cooooooook tesekkurler canım.arastırayım ama yıne cevre hast. 3 tane dondurulmuslarımız duruyo.onu kullansakmı yoksa bekletsekmı karar veremıyorum.senın ıcın dua edıcem.sen yumurta ıcın bıtkısel ılaclar denedınmı ?ıncır suyu yumurta arttırımına cok ıyı gelıyomus mesela bıde hurma hacdan gelen. orda hurmanın bı cesıdı var ozel gelıyo turkıyeye o yumurta arttırımına bırebır haberın var mı bılmıyorum.

KAREKAcım SALİHA arkadaşımızda bu bahsettiğimiz doktora gidicek sanırım ve o da başka hastanedeki dondurulmuşlarını alıp gidicek diye biliyorum ben:61:O nedenle dondurulmuşların varsa onları kullan tabiii,boşu boşuna vücuduna neden hormon alasın ki.:14:.Sonuçta dondurulmuşta aynısı oluyo,önemli olan bizim için takdir edilmiş vaktin gelmiş olması:19::49:....Yine de sen bilirsin tabi tatlım,RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin:19:

Bana gelince esasında benim yumurtam oluşuyo fakat bu ay çatlamamış mesela ve kiste dönüşmüş...Soğan suyu kürü yaptım:40:..Şimdi de doğum kontrol haplarımın bitmesini bekliyorum, ondan sonra MEVLA görelim neyler neylerse güzel eyler diyip bi yola giricez tekrardan İNŞALLAH:19:Dediğin gibi bol bol hurmada yiyim bakalım..Hazır bu ara umreden gelenler varken, ben de bol bol yiyim bariiii:70:Ayrıca hurmanın yumurta arttırdığını bilmiyodum ,sayende öğrenmiş oldum- teşekkür ederim canım:71:

merhaba arkadaşlar
bende 1 tüp 1 donmuş tedavim oldu ikisinde de tutmadı ankara anatolya da yaptırdık doktor embriyolarımızın çok kaliteli olduğunu söylemişti. daha sonra belge de 2. kalite olduğunu gördük :( neyse histerskopi yaptı hakan bey polip şüphesi nedeniyle,ama temiz çıktı. genetik test yaptırdık şükür onlarda temiz çıktı. ankaranın en iyisi olduğuna inandığımız yerdi orası profesör iki doktorda. ama nasip değilmiş.
biz istanbul tüp de aret beye karar verdik temmuzda orada tedavimizi yaptıracağız. hayırlısıyla inşallah tutar bebişlerim.
negatifi görmenin ne demek olduğunu o anki duygu yoğunluğunu çok yaşadım. çok göz yaşı döktüm. rabbim ağlatmasın bundan sonra. bu da bir sınav bizim için inşallah başarıyla veririz sınavlarımızı rabbim de kucağımıza inşallah bebişlerimizi verir.
sevgiler...

ZMYM canım her ne kadar yaptırdığımız yerler 4*4lükte olsa, eğer RABBİMin takdir ettiği saat gelmemişse,doktorların elinden gelen de pek bişey kalmıyo maalesef:19:Ama eğer vakit gelmişse de kimse buna engel olamaz:49:İNŞALLAH senin vesilende istanbul tüp bebek olur ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun,biz de temmuzda güzel haberlerini okuruz:46::emir_bebek:

4,5 senelik evliyim.son 2,5 senedir bebek düşünüyoruz.olsa da aksilikler peşimizi bırakmadı..şimdi ise 5 haftalık gebeyim şubat 20 sinde transferim negatifle sonuçlandı.ertesi ay hemen hamile kaldım..inanamadım..tam da umutlarımın tükendiği anda geldi bebeğim.Rabbim kucağıma almayı nasip eder inş. isteyen arayan tüm kullarına versin. bu cuma keseyi görmeye gidicem inş. herşey yollundadır kalbi atımını da duyarım...rabbim bir aksilik yaşatmasın güzel bir şekilde kucağımıza verip sağlıklı bir şekilde sonlansın..çoook korkuyorum...çünkü ben 6+4 iken kalp atımı olmadığından kürtj oldum(bu benim ilk gebeliğimde aşılama sonucu)bu arada eşli olarak hiçbir sorunumuz yok 11 ay denedik olmayınca tedaviler ardı arkası geldi..tam 5 kez aşılama yaptım.sonra tüp bebek o da kimyasal gebelik çıktı..ardından meşhur anatolia da yaptırdım..sonuc koskoca bir sıfır..sonrada rabbim bunu verdi.hiç beklemediğimiz anda bir ay sonra...inşallah sonumuz güzel olur..burada ki tüm çoçuk isteyen kardeşlerimize nasip etsin mevlam...

ECMELcim İNŞALLAH sağlıkla keseyi görür ve bebişinin kalp atışlarını duyarsınız ve 9ay sonra da sağlıkla,hayırla kavuşursun meleğine:emir_bebek:...Hiç korkma,içini ferah tut tatlım,sen stres yapma ki minişinde güzel güzel büyüsün:49::70:

boncukkk da demiş, evet ben de celalettin örnek'e dondurulmuş 10 embriyomu alıp gidicem.sebepsiz infertilite ve benim gibi az sorunu olanlar için çok mantıklı bir yer.doktorun deyimiyle "risk paylaşımı".olmasa bile diğer denemede en azından maddi sıkıntı fazla çekmiyeceğimi bilmek bile rahatlatıyo

Son düzenleme:
henüz biryere karar vermedim.devlet hastanesine gittim hormon tahlillerimi falan tekrarlatıyorum.kan pıhtılaşmasına hamilelik hiç olmadığı için gerek yok dediler.birde rahim filmi çektirmek istiyorum.bakalım hormon sonuçlarım bir çıksında.alman hastanesiyle görüşmüştüm daha önce sonra bir tanıdık vasıtasıyla cem beye karar verdik.yine kısmet olmadı ama en yakın zamanda anne olucağımıza gönülden inanıyorum
inşallah canım...en yakın ve hayırlı zamanda oluruz....

CASTAMO 1.denemeniz olumsuz sonuçlanmış ,ama 2.sinde beklediğiniz güzel sonucu alırsınız İNŞALLAH:49:...Adetin 3.günü gitiğinde yumurtalıkların durumuna göre 2.tedavi içinde start verirsiniz herhalde..Hadi bakalım hayırlısı:emir_bebek:

inşallah hayatım heğimize tattırsın bu duyguyu rabbim bakalım ne diycek doktor yumurtalıklarım hakkında zaman geçmiyo çok sabırsızım galiba

boncukkk sen hangi aşamadasın doktorun kim yazarmısın

CASTAMOcum ben nisan ayında 3.tedavime başlıycaktım ama doktora gittiğimde kist oluştuğunu söyledi ve doğum kontrol hapı verdi:41:...Şimdi onları kullanıyorum ,3 günüm kaldı ,bittikten sonra adet olunca tekrar gidicem doktora, duruma bakıp mayıs ayında başlamış olucaz İNŞALLAH:19::49:Sen ne durumdasın ,tedavin başladımı canım:70:

Bu arada doktorum serap yaltı,erdem hastanesi tüp bebek merkezinde yapılıcak İNŞALLAH tedavim, 2.side orda olmuştu,kimyasal gebelik oluştu, sonra adetle birlikte gitti:(bu tedavide bakalım neler yaşıycaz:)

Son düzenleme:
Back