merhabalar, 17.03.2011 tarihinde başlamış olduğumuz tedavi sonucunda 12.04.2011 tarihinde negatif sonuç aldık. çok güvenmiştik, inanmış birsürü planlar yapmıştık. ancak moralim bozulmadı. çünkü hayat sınavında karşılaştığımız sorulardan biri bu. sabırla beklemek ve inancı kaybetmemek gerekir diye düşünüyorum.
doktorumuz bizden sadece ilerde pişman olmayalım keşke yaptırsakdık demeyelim diye testler istedi. aslında gerekli değil ama kafamızı kurcalamasın diye yaptırabilirsiniz isterseniz dedi. biz yaptırmayı düşünüyoruz.
aklıma sadece şu takıldı. ikinci denemede başarı oranı daha artıyormuş, ancak çok ara vermemek gerekiyormuş. böyle bir yazı okumuştum. doktorumun önerisi 2 ay sonra deneyelimdi. bizim düşüncemiz de Haziran ayı. ayrıca merkezimizi değiştirmeyi düşünmüyoruz. bu bizim için bir artıdır heralde.
merhabalar melayden çok üzüldüm canım negatif sonuç almana ama inancını kaybebetmemk gerektiğini düşündüğün için tebrik ederim seni yeni bir negatif snuç alana göre daha ii karşılamışsın durumu rabbim en kısa zamanda kavuştursun beişlerimizi.
yanlız sende şunu öğrenmek istiyorum tabi çok özel olmaz ise anlatmak istemessende anlayışla karşılarım sizde rahatsızlık kimdeydi şu amaçla soruyorum beizde eşim azospermi bende hiç bir problem yok dendi daha doğrusu muayene etti ama rahim filmi falan çekilmedi ve ayrıca olumsuz sonuçtan sonra hiç bir test falan yapılmadı sana ne gibi testler yapıldı?? acaba benim merkezim mi ii değil.
23 mart negatif sonucu aldım hala adet görmedim dün muayene ye gittim belki bişi vardır die ama meğersem benim yumurtlama yapmamış vücudum bi 20 gün daha bekle dedi olmaz isem doğum kontrol hapına başlayacakmışız ne yapayım acaba başka bir merkezlede mi görüşsem??