gkcslm cim ..yazını okuyunca benim bu dönemde yaşadıklarımı seninle ve diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim..umarım sıkılmazsınız..
ben mart ayında ilk tüp bebek denememi yaşadım.malesef olmadı...6 yıllık evliyim.eşim 5 sene kesinlikle çocuk istemedi..bende ses çıkartmadım saygı duydum..ama şimdi çoook pişmanım onu dinlediğime!!!!2 3 aydır kavga kıyamet ben kendi imkanlarımla, zorla doktora gittim!!strestenmi ne yumurtalık rezervim o ay ilaçsız az çıktı ..doktor hemen tüp bebek dedi.eşimden sperm testi istedi..zorla doktora gittik.2 milyon sperm çıktı yani kısırlık derecesinde !!eşim testler sonucunda kendisinin zaten çocuk istemediğini ve tedavilerin hepsini reddettiğini söylemezmi!ben rahimiçi filminden tutta bütün eziyetleri çekmiş doktorla tüp bebeğe karar vermişim!!!ve doktor bu sperm neticesinde kesinlikle normal yolla gebekalma şansımın çok az olduğunu söylemezmi!!!eşim ise tüm tedavileri reddetmezmi ..aklımı yiyorum...sonunda delirdim kızlar..geçtim eşimin karşısına eger hala tüp bebek istemezse boşanmakta kesin kararlı olduğumu söyledim!!kavga kıyamet!!eşimin inadı kırılmadı,yetmedi ,bana ailesi ile bu konuyu konuşmak istediğini söyledi.ben bu arada artık sabrımın son safhasındayım.geçtim anne ve babasının karşısına yaklaşık 2 yıldır denediğimizi olmadığını ve hala çocuk yapmak istemezse boşanmak istediğimi söyledim,çünkü ben anne olmak istiyorum artık dedim!!!babası geçti karşıma bu işler zorla olmaz dedi!!1 sene daha bekle dedi..doktorun acıl çocuk sahibi olmamız gerektığını söylediğini ilettim..benimde kimseyi zorlamadığımı,oğullarını bu akşam karar vermesi gerektiğini ,önünde 2seçenek olduğunu söyledim!ya bu evlilik biticek yada devam edicek ama tedaviyi kabul etmek koşuluyla dedim!!!!annesi kızım böyle yapma falan ...neyse eşim ve ailesi baktı beni caydıramıyorlar ve kendi ailemden aldığım desteklede kesin kararlıyım ,tamam dediler !!!ama benim yaşadıklarımı düşünebiliyormusunuz!!!ilk defa kocamdan nefret ettim!!doktordan çıkmışım moralim sıfır ..rezerv azlığı başlamış.sperm sayısı az...acil yapalım diyor doktor..beni anasına babasına götürüyor zorla tartışmaya!!!neymiş 6 sene sonra çocuk sahibi olmak istiyorum diye..neyse ilaçlara başladım zaten 1 ad.yumurta döllendi..nakledildi..fakat 28.03.2011 kimyasal gebelik olduğunu öğrendim..hala hastalanmadım!!!çook korkuyorum..eşim neyse ki şimdi daha anlayışlı..2. denemeye şimdilik ses çıkarmıyor. beni kaybetmekten korkuyor sanırım...ama yaşadıklarım benı çok yordu!!!bebişin tutmadığını öğrendikten sonra..babası geçti karşıma bana zorla hiçbişeyin olmayacagını söylemezmi!!!.adamı boğacaktım resmen çıldırdım!!...kızım geçmiş olsun falan bekliyor insan.buarada benim ailemde çok sinirlendiler bu yaşadıklarıma, eşimin yüzünü dahi görmek istemiyolar!!5 sene bekletti seni,çocuk istemiyo kocan ,seni oyaladı..bu adam kısırdı belki ailede biliyodu.o yüzden çocuk istemediler...hemen boşan !.ailemde bunları söylüyor...ben nasıl bir aile ile evliyim anlayın yani...İlk bebeğimin bu kadar stresli bir zamanda zaten tutsa şaşardım !!!ayyy kafanızı çook ütüledim kızlar ,kusura bakmayın..ama bu yaşadıklarım benii mahvettiiiii birileri ile paylaşmak istedim!!!kusura bakmayın ne olur..