Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım birsey daha ben adeytın 2 gunu yumurtalıklara bakılacak ya bu ıgneler ılaclar nezaman kullanamyabaslıyacagım hemen o gunmu yumurtalıklara bakıldıgı gunmu?
Dr celal beyle görüştünüzmü ? kendisi bazı kriterlere uymak şartı ile hastalarına tedavi başarısız olursa yeni bir deneme şansı için ücret iadesi yapıyor. bence mutlaka konuşun . Çok rahat konuşulan bir hekim ve sabırla sizi dinliyor
canım, arkadaşların da dediği gibi çatlatma iğnesi 2 tür de yapılabiliyor.benimki kalçadan olmuştuçonu kendim yapmadım, önemli bi iğne, hastanede vurdurdum.iğnelere adetin 2. günü gittiğinde hemen bşlıyosun...inşallah güzel haberlerini alırıztesekkur ederım canım verdıgın bılgıler ıcın .çatlatma ıgnesıı yıne gobektenmı yapılıyor canım .ıns bır aksılık cıkmaz .bir hemılelık gecırıdm 27 yasnda ama olmadı suan 33 yasındayım ama hormonlarımla alakalııymıs tup bebek dısında hamıle kalamıycagımı ogrendım :'( . bu ay 28 adet olucam doktorum 15 gun surecek dedı ıslemlerın tamamıı mayısın 3 haftasıda bellı olur sanırım hamılemıyım degılmıyım .en kısa zamanda bebısşlerımız alırız kucağımıza inşallah
DONSERcim SALİHA arkadaşımıza sormuşsun ama ben de okuyunca cevap yazmadan edemedim...Ben de 2tüp bebiş denemesi geçirdim tatlım,2sinde de çatlatma iğnesini göbişten vurdum..Bazı arkadaşlarımız kalçadan vurdurmuşlar ama benimkiler dediğim gibi göbiştendi....
Adetin 2.günü koldan lucrin vurmaya başlıyosun,incecik bi iğne ile, bu yumurtaları baskılayarak vaktinden önce çatlamasını engelleyen bi ilaç,kullanımını falan sana merkezde hemşireler anlatıcaklar tek tek..Sonraki günlerde de göbişten iğneciklere başlıyosun,bunun yanısıra folic asit verirse doktorun, onu içiyosun...Böylece senin de serüvenin başlamış oluyor..Umarım olumlu sonuç alır ve sevinirsin tatlım..
Ben de mayıs başı gibi adet olunca başlıycam İNŞALLAH...Mayıs ayında tüp bebek yapanlar başlığında da konuşuruz yaşadıklarımızı
Şimdi başka bi sitede CELALETTİN Beyle görüşmüş arkadaşların yazılarını okudum...Eğer 1.deneme başarısız olursa 2.deneme de ücretin 4te 3ünü onlar ödüyolarmış...Aranan kriterler şunlarmış;
siddetli erkek faktoru olmayan; kadinda herhangi bir sorun olmayan yani hormon degerleri normal olan ve yumurtalik rezervi iyi olan hastalar icin gecerli bu uygulama...Ücret 3950+ilaçlarmış(toplamda 5500tl kadar tutuyormuş)
Eğer sebepsiz infertilite yaşayan arkadaşlar varsa onlar için gayet mantıklı bence...Ben bu kriterlere göre elendim çoktannnn
canım, arkadaşların da dediği gibi çatlatma iğnesi 2 tür de yapılabiliyor.benimki kalçadan olmuştuçonu kendim yapmadım, önemli bi iğne, hastanede vurdurdum.iğnelere adetin 2. günü gittiğinde hemen bşlıyosun...inşallah güzel haberlerini alırız
Cemalettin beyle görüştüm.uygulamaya dahil olabileceğimi söyledi.güven veren biri.Rahatça herşeyi sorabiliyorsunuz.3. denemede oraya gitmeyi düşünüyorum.
SALİHA senin adına çok sevindim canım...Böyle bi uygulama yaptığı için de Celalettin Beyi tebrik etmek gerekir doğrusu..İNŞALLAH 3.denemeniz son olur ve sen de hamiş haberini bizlerle paylaşırsın
selam arkadaşlar ben forumda baya yeniyim aslında. öyle dolaşırken konu dikkatiimi çekti ve yazmak istedim. ben de daha önceden 1 kez tüp bebek deneyimi yaşadım maalesef negatif sonuçlandı. Bu aralar eşimle yeniden deneme kararı aldık ve istanbuldaki tüp bebek merkezzleri ile ilgili düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim.
not: semt farketmez
mrb arkadaşlar bende yeniyim bende 1 tüp bebek denemesi yaptım ankara anatolıa ve tam bir fiyasko bizim acele etmemiz ya her şey çok kötüydü çok bilinçsizdim şimda daha iyiym ama araştırdım dedinya ilk tüp bebek denemem kötüydü tahlil falan yapmadan hoppp tüp bebbek çok üzüldüm çok yıprandım şimdi bahçeci fulyaya gidiyorum halil fırat erdem şimdilik memnunum doktor bir sürü tahlil verdi yaptırdık hepsini bir defa kanım çok düşüktü onu hallettilert şimdi ise murat beye yönlerdirdi herşey yoluna girsin öyle başlayalım dedi bunu duymak bile cesaret verdi bana cd 56 yüksek çıktı eşimde problem yok sorun bens çikolata kisti var düzensiz adetim adetin 3 günü gel yumurtalıklarına bakalım dedei beklemedeyim şimdilk bakalım allah herkese yardım etsin hepimiz meleklerimize kavuşuruz inşalllahhhhhhh
bende varım....aylarca yumurtlama takibi 2 başarısız aşılama birinci tüp bebek denemesi kimyasal...ikinci deneme dondurulmuş embriyo pozitifti ama malesef 7+5te kalbi durdu miniğimin şimdilik kışa kadar uzuuunn bir ara veriyorum ve bitkisel ilaçlarla deniycem çünkü sebepsiziz biz...
buarada bende celalettin beyin hastasıyım 3.deneme olursa ondada mutlaka celalettin beye giderim...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Merhaba bayanlar. bir seneden fazla yumurta takibi yapıldı.ikinci yumurta takibinde çatlatma iğnesi yapılmıştı.ve hamile kaldım.ancak kalp atışı duyulmadığı için gebelik sonlandırıldı.tam 2 sene oldu .bu sene eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm.sonuç negatif.kasımda dondurulmuş sonuç negatif. hadi doğal yollarla olsun belki olur dedik martta aşılama sonuç negatif.yaş 39 artık bıraktık.eşim zaten başından beri istemiyordu.sonuç negatif oluncada olmayan isteği daha da azaldı.ama ben hala çok çocuk istiyorum.şimdi bıraktık tüp bebek merkezlerini peşinde koşmayı.vitamin alıyoruz ikimizde.bana yurt dışından hamileliği kolaylaştırıcı ilaç getirtti 3 gündür kullanıyorum.kokusu çok kötü.benim gibi olupta eşi tedaviyi reddeden var mı acaba?
Merhaba bayanlar. bir seneden fazla yumurta takibi yapıldı.ikinci yumurta takibinde çatlatma iğnesi yapılmıştı.ve hamile kaldım.ancak kalp atışı duyulmadığı için gebelik sonlandırıldı.tam 2 sene oldu .bu sene eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm.sonuç negatif.kasımda dondurulmuş sonuç negatif. hadi doğal yollarla olsun belki olur dedik martta aşılama sonuç negatif.yaş 39 artık bıraktık.eşim zaten başından beri istemiyordu.sonuç negatif oluncada olmayan isteği daha da azaldı.ama ben hala çok çocuk istiyorum.şimdi bıraktık tüp bebek merkezlerini peşinde koşmayı.vitamin alıyoruz ikimizde.bana yurt dışından hamileliği kolaylaştırıcı ilaç getirtti 3 gündür kullanıyorum.kokusu çok kötü.benim gibi olupta eşi tedaviyi reddeden var mı acaba?
inşallah canım, sağol.evet, celalettin örnek bu konuda yapılmayan bişeyi yapıyor, çok da mantıklı..ikinci tedavimde 3-4 kilo aldım, moralim bozuldu.iki üç ay dinlenip, biraz kilo verip öyle deneyim diyorum bakalım.SALİHA senin adına çok sevindim canım...Böyle bi uygulama yaptığı için de Celalettin Beyi tebrik etmek gerekir doğrusu..İNŞALLAH 3.denemeniz son olur ve sen de hamiş haberini bizlerle paylaşırsın