• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

kızlar gercekten heyecandan catlıycam, o gün nasıl olurum bilmiyorum. haftaya bugün oğluşla evimizde olacagımı düşünüyorum da inanılmaz geliyor. salı günü gitgide yaklasıyor... :(( evlilik yıldönümüz demek :)) sizde son kez yanlız basınıza kutlarsınız artık. güzel bir gün diye düşünüyorum ayın üçünü. aslan olmasına da seviniyorum. güzel bir burc gercekten. akrep olmasını istemezdim neyseki olmayacak :)
ebi benim sıpacık da cok gec basasagı döndü. dönmeden önce oturur pozisyondaydı. saga dönük oturuyordu oyüzden o siddetli agrı bende hep sagda oluyordu. maalesef tek cözümü bebeğin dönmesi. aksi halde katlanmak zorunda kalıyoruz. benim okadar içim tahriş olmuşki hala arada bir agrıyor. doktora sordugumda bebeğin pozisyonundan ve rahmin büyüyüp baskı yapmasından kaynaklandıgını acıklamıştı. sagıma yatamıyordum bile. dayanmaya calış. senin kuzucugun da inatcıymış demek ki, gec girecek dogum pozisyonuna :))
yasemin 35. haftaya girdin sende gitgide yaklaşıyor.. hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız insallah. hayatımızın en zor en heyecanlı günleri bunlar. sonu güzel bitsin yeterki.

Amin inşallah kızlar,hep beraber görürüz artık.Bizim bebişlerde başak olacak,tek bildiğim titiz olmaları:))
Bugün boğazım yanıyor,umarım şişmez:(((ballı limonlu ılık su yaptım içiyorum şimdi,beni bu havalar mahvetti:)))sonrada tuzlu suyla gargara yapıcam,ne kadar dikkat etsemde kapmışım bi yerden:((

gecmıs olsun yasemın bak sende 35 ı doldurunca rahatlarsın 35ten sonra bebek dogsada kuveze koymuyolar :)))
leftere az kaldı ya dusununce ben bıle heyecanlanıyorum sen neler hıssedıyosun kımbılır...senın bebıs ne zaman dondu benım doktorum 33-34 ten sonra zor doner ıyıce buyuycegı ıcın yerı darlasıo dedı benımde 33 bıttı 34 teyız bılmıorum son an suprızı yaparmı?hayırlısı yaaa kızım nasıl ısterse öle olcak sonucta :))) evet benım kızım ınatcı galıba :))) benımkının kafasıda sagımda ayaklarıyla sol yanımın canını okuyo kafasıylada kaburgamın coooook cadı yaa bıde kzım ayagını cek dıyorum pıt pıt vuruyorum daha beter basıyo ya kendı basına devlet vallaa :))))

ebi öyle iyi anlıyorum ki o kaburga agrılarını :(( inadına acıyan yerlere bastırıyorlar. bizle ne alıp veremedikleri varsa artık :)) benimki 34de döndü aşagıya. öbür muayeneye gittiğinde belki sana süpriz yapar kuzucuk. yapmasa da artık sona geldin sayılır dayanmak lazım.
evet yaa cok heyecanlıyım, asabiyim bazen korkagım... öyle tuhaf bir durumdayım ki anlatamam. artık şu salı günü gelsede bitse diyorum. günleri saymaktan da vazgectim artık saatleri sayıyorum, mesela suanda 63 saatim kaldı bebişi görmeye... psikopat olucam yakında :((( allahım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.

ankarada önerebileceğiniz en iyi tüp bebek merkezi neresi arkadaşlar?? bizde eylül-ekim gibi düşünüyoruz..ben doğudayım burda o imkan yok, ailem ankarada olduğu için..ankarada yaptırmak istiyorum..lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

melisela ben mayada yaptırdım ve cok memnun kaldım . tavsiye ederim kesinlikle. maya olmasaydı hş kliniği tercih edecektim. bence hastalanmana iki üç gün kala ankaraya gel, merkezlere gidip bir bak. o anda içine siniyor zaten bir yer. hangisinde kendini rahat hissedersen onu tercih et derim. ama sahsen tabiki mayayı öneriyorum.insallah tedavin güzel sonuclanır bebeğini kucagına alırsın bir an önce. herhangi bir sorun olursa cevaplarım.
yasemincim sorma yaaa nasıl bir duygu karmasası var anlatamam. aynı heyecanı sizlerle de yasayacagız insallah. o zaman deneyimli doğum yapmış biri olarak size moral vercem. simdi ilk gidiyo olmak da kötü :(

canım teşekkür ederim..ya dediğin gibi yaprım..bir kaç gün öncesinden gelip araştırma yaparım..ank ünv tıp fakültesinin yeri nasıl acaba? burda oraya gidn oldumu hiç?

Bende mayayı öneririm,orda yaptırdım.Banada 3 merkezi tavsiye etmişlerdi hş,anatolia ve maya 3 nüde incele derim.Allah nasip kısmet eder inşallah önemli olan zaten inanarak başlamaktır bu işe...........

leftere haklısın saatleri saymakta bu kadar zamandan sonra dakıka saymak hakkındır canım yarın son kez gorusuruz sonra oglusunla yazarsın bıze ıns benımde sımdı 33 bıttı belkı bu hafta doner kızım bıde donunce hıssetmısmıydın donerken kayınvalıdem tempolu yuru doner dıye ısrar edıyo ama kasılmalar oldugu ıcın ben öle yuruyemıorum o ıllakı normal dogurayım ıstıyo ama hayırlısı yaa...yasemın senın de dogum telasını gorcem ıns en sona ben kalıyorum :(( ınsallah saglıkla cıkalım o gunlere...
melisela bende anatolia da yaptırdım bi sıkıntım olmadı cok sukur doktorum hakan beydi kızlar dogru söylüyor gidip bir görus hepsiyle hangisi seni rahat hissetttirirse ona gidersin...

arkadaşlar rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bize de anne olmayı nasip eder inşallah.
ben de anatolia da ilkini yaptırdım temmuzda olmadı doktorum hakan bey kesin hamile kalacağımı düşünüyordu o da çok şaşırdı. dondurulmuş embriyolarımızla yola devam edeceğiz. ekim başında yaptıracağız. inşallah bu son denemem olacak ve tutacak. bana dua eder misiniz. hamilelerin özellikle de doğum esnasında duaları kabul olurmuş. lütfen bana ve anne olma hasretiyle yanan tüm kadınlara dua eder misiniz?..
Rabbim yavrularınızı bağışlasın. sevgiler...

ebicim ben de hiç tempolu yürümedim. cok zor oluyor cünkü. sen yine de yavas yürü. bütün kayınvalideler aynı :) benimki de normal doğum istiyor ama olmayacak tabi... ben benimkinin döndüğünü hiç anlamadım tamamen süpriz oldu. hatta başı asagı poposu yukarı geldiği için günlerce sıpanın poposunu başı diye sevdim :DD ultrasonda doktor söyleyince cok sasırmıştım.. sen hiç telaş etme. doğuma kadar dönmeyen bebekler bile var.
artık iyice heyecan dorukta. bugün evde büyük temizlik yapıldı hersey hazır. yarına ufak tefek hazırlıklarım var sonra insallah bebişle eve dönecegiz. 36 saat kadar kaldı simdi :)) en sona sen kaldın valla ama biraz da iyi aslında. bu sıcaklarda dogum yapacak olmak cok zevkli değil inan ki. senin doğum zamanın cok güzel.
gülsümay insallah sende bütün güzel duyguları yasar saglıkla bebeğini kucagına alırsın. ben salı günü doğum yapacagım insallah. doguma giderken dua et dediler o zaman cok makbul oluyormuş. adını ver bana cünkü elimde liste ile gitcem ameliyathaneye. senin de adını okuyayım. insallah kabul olur. cocuk olmamasının nasıl bir zorluk nasıl bir sınav oldugunu cok iyi biliyorum. allahım kimseleri bununla sınamasın. ekimde basarılı olur insallah. ama devlete cok kızgınım acıkcası. insanların maddi manevi halleriyle bu sekilde oynamaya hakları yok. 3 embriyo olayını kaldırıp tek embriyoya düşüdüler ya cok sinir oldum. ama allah büyük, olmayacak diye bişey asla yok.

leftere bugun son gun yarın oglusun karnında dııl kollarında olcak ıns...hersey hazırmı?yarın sabah mı dogumun hadi hayırla gıt gel kollarında oglusunla gel sonra bıze anlat kac aydır bırlıkteyız neguzel bısey senınle bu heyecanı paylasmak :gitme: neyse duygusala baglamıyım...
bızde kayınvalıdemle alısverıse cıktık annemler odayı aldı ya oda besık aldı kucuk sallanan ay bıde magzaya gırdık benım hastane cıkısım vardı 20li bıtane daha aldı kuvet fırca ıslak mendıl canta falan aldık.cantayıda chıcco nun ıcınde malzemesıyle satılanında aldım dıgerlerı cok kabaydı bunun fıyatıda uygun geldı hemde ıcınde yag sabun krem pudra ıslak mendılı var 59tl kadın durdu durdu kendını kaybettı :)))) bu arada dun cok sıcak dıye bız bolu tarafına kactık gunu bırlık gıttık yemek falan gerı geldık ama benı cok yordu araba bıde okadar zıpladıkkı kızım dun donmedıyse bı daha ımkansız :))))
yasemın senden nbr nerelerdesın?

Selam kızlar 3 gündür misafirim vardı bugün gitttiler.Grip olmuşum bende atlatmaya çalışıyorum.Evi temizletsemmi diye düşünüyorum ne yapsam ne etsem temizlikçiyi çağırsammı ramazandan önce diye düşünüyorum.
Gülsümay Allah sanada inşallh en kısa zamanda bebk nasip eder,Hayırlısıyla inşalllah.
Lefterecim,son akşam yarın oğluşunla beraber olcan inşallah,sıra ile arkandan gelcez ebiyle.Kys nerelerdesin sonra sıra sende olcak inşallah:)))))))
Ebi kayınvalidem yok ama boşver takma derim,bizim çocuklar değerli çocuklar doktorunu dinle,hayırlısın nasılsa öle doğum nasip etsin Allah sana.Lefterecim güzel haberlerini bekliyoruz,hepinizi öpüyorum...............

merhaba kızlar. hamile olarak geçirdiğim son akşamdayım. bu güne kadar beraber geldik, herseyi paylaştık. insallah bundan sonra da sizlerin doğumlarını, kysnin ve bebek isteyenlerin hamileliklerini , bebklerimizi konuşuruz. öyle tuhafım ki anlatamam. korku, heyacan, mutluluk hepsi birarada. insallah hersey yolunda gider. doğuma giderken hepimize dua edeceğim. her gece ediyorum zaten.
sabah 7 bucukta hastanede olacagız. bir gece kalıyormuşum. eve döndüğümüzde kendimi topladıgım ilk vakitte yasadıgım herseyi detaylarıyla size anlatacagım. bir de facebookunuz varsa beni ekleyin ki bebişin resimlerini sizlere göstereyim. özge tacer diye ararsanız hemen cıkıyor. fotograf kısmında bir buket kırmızı gül var. iki tane özge var. cicek resmi olan benim. bugün, hastanede fotograf cekilecekdiye fön bile cektirdim. bu sıcakta ne kadar dayanırsa artık :) ogluşum annesini cirkin görmesin istedim.
şimdi tekmeler atıyor bana bunlar son tekmeleri diye düşündükce içim bir tuhaf oluyor.
annem teyzem ve abim bizde eşim de var. hepimiz sabah hastaneye gitcez. evde heyecan dorukta ama beni germemek için herkes belli etmemeye calışıyor. ebicim senin kaynana iyiymiş. benim ki o kadar ilgisz ki anlatamam. bir alt katımda oturuyor. gelip halimi hatırımı sormadı. bırak bebeğe yatak almayı bir tane zıbın, don atlet almadı. yarında aksamüzeri ugrayacaklarmış hastaneye. zahmet olacak ama ne yapalım artık. allahtan her konuda böyle, hiçbirseyime karışmaz. iki kapı komsusu gibiyiz. eşim de bu konuda cok ezik hissediyor kendini ama onun bir sucu yok.
bütün hazırlıklar tamam, temizlik, bavullar, hersey... sadece sabah gitmeden bi vicudumu yıkayacagım o kadar.kızlar asla veda etmiyorum ama hersey için bütün destekleriniz için tesekkür ederim. allah hepimizi hayırlısıyla saglıkla kurtasın insallah. carsamba ya da persembe görüşmek üzere diyeyim. kendinize, kuzucuklarınıza cok iyi bakın. benim için dua edin olur mu?

Canım benim şimdi belkide oğluşun kucağında annesinin sütünü emiyordur:))))Hayırlı haberlerini bekliyorum,ekledim seni,resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum:)))))))))))
Allah yardımcın olsun,Alllah kolaylık versin sana ve tüm annelere................

leftere beni yine aglattın sankı ben doguma gıdıyormusum gıbı hıssettım....sımdı bebegın kollarındadır ıns saglıkla hersey yolundadır allah kolaylık versın ıns cabuk toparlanır ayaga kalkarsın kendıne ıyı bak taze anne....

lefterecim inşallah bebeğin ve sen sağlıklısınızdır. haberlerini bekliyoruz. rabbim yavruna sağlıklı uzun ömürler versin inş.
yasemincim teşekkür ederim.

lefterecim naptın cok merak ediyorum.bi fırsatın olunca hemen haber ver ıyı oldugunuzu bılelım canım...

Back