• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

yasemincim nerden aldın alt acma bezini bende hastane cantasına koyayım alıpta.ben bı tane aldım alt acma bezi su yıkanan falanda ama hastaneye goturmek ıcınde ıyı cantada tasımak ıcınde.markette oluyomu?senin 38 agustos 20 falan mı oluyo?benım eylul 1de 39 hafta oluyo ozamana kalırmı acaba? ayy bu son zamanlar gecmek bılmıcek heralde neyse saglıkla gelelım sona ıns.bende dun sıtede bı bebek kaybı okudum cok korktum bebegın dogum sancıları sırasında kanala gırerken kordonu sıkısmıs kan gıtmemıs kakasını yapmıs zehırlenmıs ölmus ya ne buyuk bı acı yaa allahım böle buyuk ımtıhan yasatmasın bebeklerımızı korusun ıns...buyuzden tedavı bebklerını sezeryana gonderıolar demekkı analadım...

Marketten aldım canım,burda tansa diye bir market açıldı orda buldum 8300 liraydı.Marketlere bakarsın can bebenin bebek bakım örtüsü yazıyor,küçük pembe bir paket.Arkadaşım kullanım durumuna göre atarsın demişti,illa tek kullanımlık değilmiş.
Benim 38.haftam 26 sında başlıyor,banada 36. haftasında karar veririz dedi.Seninle aramızda 1 hafta falan var:))))
Ebicim Allah yavrularımızı korusun.Bende olumsuz şeyler görüyorum,okuyorum sonra oturup ağlıyorum,Allahım sen koru hepimizi,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.....

sagol canım bi bakayım bende...neyse bı 36 olalım bakıcaz sonra saglıkla bı cıkalım ogune ıns...ya ınsan uzuluyo okuyunca duyunca ama allah a emanet etmekten baska yapıcagımız bısey yok allaha emanetler ıns saglıkla alırız kucagımıza...

allahım kimselere yaşatmasın ne kadar büyük bir acı. bir bebek kaybından bir de allah korusun sakatlıktan anormallikten cok korkuyorum. kimseler bu acıları yaşamasa keşke. üzüldüm gercekten.

kızlar o zaman sizin telaşa girmenize 1 ay falan kalmış. insallah ozaman sizi sakinlestirmeye calışacagım doğurmuş biri olarak :)) bakalım belki de bu pzt kontrole gidince haydi alıyoruz falan der. o yüzden hazırlandım zaten dün. ama cooook zor oldu temizlik yaaa... insallah bu tüyler cıkmadan bi an önce doğum olur. aslında bugün olmasını cok istiyordum :D hazır tertemizim...

o alt acma bezi güzelmiş ilk kez duydum. bulursam alacagım mutlaka.

Leftere hadi doğurda tecrübeli anne ol bizlere:)))))))))
Yarın akşama yazmassan anlayacağızki doğum yaptın,hadi hayırlısı canım benim:))))))))

yasemin bende aldım o alt açma örtüsünden bugün gimsada 7.15 fiyatı bide prima yenidogan aldım 66 adet olandan oda 14.5 fiyatı cok uygun geldi aldım...
leftere evet senden ses çıkmazsa anlıycazki doguma gittin.hadi bakalım hayırlısı...

slm kızlar. yine cok asabi ve gerginim:)) bu psikolojler normal mi acaba? yarın aksama benden ses cıkmazsa bilin ki doğum yaptım. ama içimden bir ses yarın da olmayacagını söylüyor. tam olarak gününü bilememek de gıcık ediyor artık. eger doguma alınırsam hepimiz için dua edecegim, onu da unutmadım :) bir de nasıl gözüm yataklarda anlatamam. hep yatmak istiyorum . yada ilgi istiyorum sanırım. mesela suanda esime kızgınım. hareketleri batıyor bana. belki o normaldir ama bana ilgisizmiş gibi geliyor. ona patlayıp duruyorum. yada o hiçbişey cekmiyor diye içten içe gıcık olıuyorum sanırım :DD
bakalım yarın sizlere mesaj yazabilecekmiyim ... bu gece kesin uykum kacar artık :)

Canım ya hadi hayırlısı olsun,Allahım yardım etsin sana:)))Eşler aslında bizden daha heycanlılar leftere ,bize çaktırmıyorlar bence:))))))))

Ebi primanın bi kaç çeşidini gördüm,yeni doğan beyaz paketinimi aldın,fiyatıda çok iyiymiş.Bende karar veremedim bi kaç çeşit var,sen hangisinden aldın?

leftere bende heyecandan uyuyamazdım heralde hadi hayırlısı olsun ya bugun ya yarın az kaldı sonucta bızım daha coook var ama ıyıkı avr daha hıc bısey yok ortada.arkadasım daha cok var deyınce olsun bana ancak yeter dıyorum daha bebek sekerı cıcn malzeme alşmaya gıtcem ve seker yapcam ohooo.hadi sen dogurda bızede anlat neler oluyo nasıl bısey...
yasemıncım 2 cesıdı var ben normal prımanın yenibebek olanı aldım yesil paket bıde premıumcare vardı ama eger begenmezsem ondan alırım dedım oda beyaz paket onunda var yenidoganı.bakalım denıyerek ögrencez bıde basta zaten gunde 5 kez falan degısıomus ya sulu kakadan 66lı pakette 2 hafta ancak gıder :)))) ayyy heyecanlandım sımdı bez falan deyınce ne guzel ya bu hazırlıklar rabbim yuzumuzu kara cıkarmasın saglıkla alalım ıns kucagımıza yuzumuz gulsun kucagımız dolsun tum ısteyenlerın ıns....

kızlar yaaaaaaa hala burdayım :((( bugün de almadı bebeği. biz bavullar esyalar gittik. nstye aldılar. hersey cok normal cıktı. doktor ne kadar durursa okadar iyi, şimdi bir sorun yok dedi. ayın 3ünde alacagız bebeği dedi. yani şimid tam bir hafta bekleyecegim. baska kontrole gelmene gerek yok. salı günü gelin sabah 7 bucukta dedi. gece 12den sonra yemek içmek yasakmış. o gün alınacak hayırlısıyla. şimdi sanırım hayatımın en gecmeyen 7 gününü yasayacagım. insallah salıya kadar sancı falan tutmaz. 9 ay 5günlük oluyor salı günü. hani tüp bebek yaptırdıgımızda 12gün beklemiştik ya... o bekleyiş meğer hiçbirseymiş. allahım hayırlısıyla hepimiz sonladırırız insallah.
bugün 1 hafta daha oldugunu öğrenip şoka girince arkadasımla alışverişe attım kendimi. moral olsun diye doğum hediyesi aldım kendime. bir iki kıyafet aldım . alt acma bezini de zar zor buldum. dalinin alt acma bezi varmış bir tek. ondan aldım bende. ankarada olmanın tadını cıkarın kızlar. burda hersey zor bulunuyor. neyseki kasımda ankaraya gelecegim. en cok da istediğiniz hastane ve doktoru secme hakkınız olmasını kıskanıyorum doğum için :(( bugün hastanede dikkatimi cekti, hekim secme hakkı yazıyordu heryerde. ama hastanede dogum doktoru bir tane var. hangisini secsem diye zorlandım :DD
aklıma gelmişken ne zamandır yazıcam unutuyorum. kasımda gelicem ya, o zaman bir gün buluşuruz diyorum ne dersiniz. üç tane bebekle cok ilginc ve güzel olur bence :)

Hadi hayırlısı leftere,ne kadar durursa akciğerleri o kadar daha iyi gelişiyormuş.Ben Ankarada yaşamıyorum ama bir gün gelirsem görüşmek isterim tabikide:)))Tedavim mayada olmuştu:)

ayyy leftere ınanmıyorum 1 hafta sonra mı?bence sen normal dogurcan bu gıdısle :))))) senın bu doktor ılgıns dogrusu neyse saglıklıysa bebıs bı bıldıgı vardır doktorun ıyıce gelıssın tosun olsun...sen sıkma canını en azından sayılı gun gecer gıder bıde bakmıssın bebısını kucagına almıssın

Günaydın kızlar,nasılsınız,kys nerelerdesin sen,tatil bitmedimi hala???
Leftere bende senin gibi rüyalar görmeye başladım,rüyamda doğum yapıyordum,normal doğum hemde:)))
Ikın diyorlar bana birde ayağa kaldırıyorlar,2 kişi kolumdan tutuyor:))),sabah uyandığımda dişim kanamıştı herhalde kendimi çok sıktım rüyamda:))))
Ebi sende haftada bir nts ye giriyormusun???Ben yarın tekrar gircem,ayın 12sindede ultrason var ona göre tarih söyleyecek....

bende gecen cuma gırdım nst ye ama bı terslık yok dedı o yuzden bu hafta randevum yok haftaya gıtcem.ama bende bı sancı oldu dun aksam sol kasıgım ve sol kalcam dan agrı vuruyo 20sn falan surdu aralılı 2-3 kez tekrarladı bu sabah yıne oldu eger cogalırsa doktorumu arıycam korktum bıde benım karnımın altında kırmızı damarlar cıktı hep önce catlak zannettım ama dııller doktor sölemıstı cıkabılır dıye sende varmı yasemın.daha neler görcez bakalım....

Bende damar falan yok,ama 1 saat önce sol tarafımda 4-5 kez kısa süreli ağrı oldu,söylemesi ayıp vajinamın içindede aynı ağrıyı hissettim korktum birazcık, geçti ama neyseki.Bugün kendimide yormadım bişeyde yapmıyorum zaten ama ne bilim işte korkuyor insan.Yarın bakalım nts de bişey çıkarmı....

korkmayın kızlar o sancılar gelip geciyor. bende de oluyor , ama normalmiş. aşagı bölgede hissedilen agrılar da cocugun dogum kanalına ilerlemesinden oluyormuş. hala oluyor bende. yormayın kendinizi cok. sancı olunca uzanın diyorlar.
bende de iyice heyecan bastı artık. 6günüm kaldı :((
yasemin hadi hayırlı olsun rüyaların :DD artık doguma kadar görürsün sanırım. bende hala devam ediyor. bir gün gercek olacak :D

leftere gerı sayım cok heyecanlı...yasemın ben henuz öle ruyalar gormuyorum bakalım ılerde ne olur :)))
leftere bu sol tarafımdakı agrı gecıcek gıbı dııl gecermı dersın bugun dıkkat ettım kızım hareket edınce cok oluyo hafıf hafıf daha sık oluyo ama sıddetlı olarak bugun 3 kez oldu bıde benımkızım oturuyo pozısyonda dogum kanalında nasıl ılerlıcek????

Ebeye sordum nts çekilirken yalancı ağrılardır dedi.Nts dede bişey çıkmadı zaten çok erken.Ay ne bilim yaklaştıkça heycan artıyor işte.Leftere son 6 gün hadi bakalım:)))Allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın.....

leftere ayın 3 u benım evlılık yıldonumum ay ne guzel bısey bıde oglun aslan olcak benım esımde aslan saglam bı erkek olcak yani hadi ins saglıkla kucagına al...

Back